Verovatno je bar pola stvari u tvojoj (i bilo kojoj) kući "Made in China (ili Taiwan)"nikada nesto kinesko nisam kupio kada je o tehnici rec
to je tajvanskoZar nemas HTC hd2?
@MegaSkot
Na jednom izvesnom forumu si napisao da su te kineske ikopije za baciti pod svinje. Sta su sad?isto za baciti pod svinje ali sa zanimljivom specifikacijom. :d
S
Ovakve divajsove ne mogu da komentarisem - nikada nesto kinesko nisam kupio kada je o tehnici rec
Ovakve divajsove ne mogu da komentarisem - nikada nesto kinesko nisam kupio kada je o tehnici rec
Samo jedna firma moze da napravi konkurenta dostojnog iPadu. Ta firma se zove SONY...
Problem je samo sto nije jeftin
Zar nemas HTC hd2?
To je ovo cudo?
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/olyPfXEVuFY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/olyPfXEVuFY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
Ovaj tablet na video klipu ima resistive ekran? Inače baš loše radi (stvarno neupotrebljivo).
Koliko će te koštati?
edit: nađoh na sajtu, 260 USD, ili EUR 202
Surfovanje i čitanje pdf. i doc. knjiga opušteno, ali skenirane i fotografisane knjige malo teže tj. biće previše sitno na 7". Razmišljam naravno iz ugla svojih potrebaDa jednom za svagda razrešim dilemu oko toga da li su ovi tableti toliko loši kao što mnogi ovde misle. Meni deluje kao fina spravica. Ja planiram da ga koristim za čitanje knjiga najviše i surfovanje u svrhe učenja. 900 evra zbog toga za ipad kad bih dao ne bi bilo baš inteligentno, zar ne?
Surfovanje i čitanje pdf. i doc. knjiga opušteno, ali skenirane i fotografisane knjige malo teže tj. biće previše sitno na 7". Razmišljam naravno iz ugla svojih potreba
Zašto ne bi bilo "inteligentno"? Ako imaš te pare veoma je inteligentno
Meni i moj "Lorus" od 30e savršeno vrši pos'o :d al' to ne znači da ne bi' uzeo nešto skuplje, pa i Rolex da imam para.
Takođe očekujem da će cena iPada kod nas vremenom još pasti.
I nije 900e već 600-700a promakne i jeftiniji, a ko ima da mu donese neko iz USA/EU (za ovakve uređaje pogotovo Appleove ovo je nažalost "normalno") može to i jeftinije.
Kada bude postojao standardizovan program koji radi kao sat, ne zauzima puno resursa a pritom podržava većinu popularnih plejera, telefona, padova kao i sve popularne operativne sisteme onda ću priznati da je sihronizacija bolja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari