jedva cekam da citam kako su animacije jednako fluidne kao i na iPadu ...
(jes da ovo nije bitno ali je zabavno...)
ali cena od 130$ (na 20 komada) !!! - na Americkom sajtu (ima link na 6. strani) sada stoji 189$ mada se menja iz dana u dan i isla je cak do 210$!
A ako mu cena tako raste, znaci da je veliko interesovanje, sto valjda znaci da i nije los...
Valjda si išao na aliexpress? Pošto tamo imaju cene. Mada oni naplaćuju dosta visoku poštarinu. Nemam pojma da ti kažem tačno, ja ukucam obično u google nešto tipa tablet 7 android china wholesale@alohana ajde daj nesto konkretnije, ovako sam i ja mogao da napisem da je voda mokra
ja sam narucio preko alibaba.com ...
Batali garanciju, da bi im vratio uređaj, moraš da platiš carinu na izvoz, pa na koliko oni procene uređaj, jeftinije je da kupiš novSad gledam na youtube testove i mogu da kazem da ovo i nije tako lose, a za te pare je odlicnooooima i garrranciju 12 meseci
![]()
Ovo se odnosi na USA, na cijim sajtovima sam gledao cene i daju garancijuBatali garanciju.
Ma svi daju garanciju, pa i Kinezi, ali ne možeš da je ostvariš tako lako. Moraš da platiš carinu kad uređaj pošalješ nazad, pa plus i carinu kad ponovo uđe, tako da se ne isplati.Ovo se odnosi na USA, na cijim sajtovima sam gledao cene i daju garanciju
e sad se nadam da ce kod nas neka firma krenuti uvoz ovih Kineskih cuda, za te pare, jaooo... :d
Lose sam se izrazio, mislio sam milina za ljude koji zive u Americi (Amerikance) imaju garancijuMa svi daju garanciju, pa i Kinezi, ali ne možeš da je ostvariš tako lako. Moraš da platiš carinu kad uređaj pošalješ nazad, pa plus i carinu kad ponovo uđe, tako da se ne isplati.
Najbolji je...Nego, gledam nešto, više mi se sviđa ovo čudo od 10 inča
http://www.aliexpress.com/product-f...oogle-Android-2-1-system-one-wholesalers.html
jedva cekam da citam kako su animacije jednako fluidne kao i na iPadu ...
(jes da ovo nije bitno ali je zabavno...)
ali cena od 130$ (na 20 komada) !!! - na Americkom sajtu (ima link na 6. strani) sada stoji 189$ mada se menja iz dana u dan i isla je cak do 210$!
Nego, gledam nešto, više mi se sviđa ovo čudo od 10 inča
http://www.aliexpress.com/product-f...oogle-Android-2-1-system-one-wholesalers.html
ali ovo je Epad, a ne ZenithinkU ponudi je na Amazonu ... nije neka sreća.
apad ima u 28 verzija i 143 imenaapad ima u 4 verzije.
10" verzija ima kapacitivni ekran ali je 400$ na jedan komad... i ima WindowsNajbolji je...opasni ovi Kinezi, za neki dan-mesec ocekujem u ponudi i uredjaje sa kapacitivnim ekranom (pa da kompletiraju), mada mozda i imaju vec
![]()
OMG! jos moram da se strpim za moj primerak tabletaStoga strpite se![]()
Ali on je pravljen za mobilne telefone i na mom tabletu od 10 inča otvori samo tri ili četiri taba maksimalno, bez obzira što ima koliko hoćeš prostora u landscape modu.Imaš Dolphin HD browser koji ima mogućnost multitab-a.
Evo meni je stigao tablet. Mogu vam reci da sam izuzetno zadovoljan uređajem, jako je kvalitetne izrade, ima kožnu futrolicu u koju je ušrafljen i metalni okvir. Ovaj post kucam baš sa njega. Nisam još stigao detaljnije da se pozabavim njime, probao sam wireless i surf i sve radi perfektno i brzo. Ekran je odličan, nema odziv kao kapacitativni, ali za ove pare uređaj je strava. Toliko za sada, kad budem našao vremena uradiću review, verovatno još koliko sutra- prekosutra. Poz
Pise pored tvog imena:
Narucio si ga postom? Carina?
prokleti kinezi zeznuli konfiguraciju cpu-a, radi na 30 MHz i ne skalira na gore. Moracemo da ga root-ujemo i da sredimo taj problem. Inace, izrada je sasvim dobra, ne krcka cak ni posle jaceg stiskanja![]()
Ne, cimer mi je bio u Nemakoj preko leta pa mi doneo... Kovač, nisu nam isti tableti ja imam onaj što ne liči na iPad i ima HDMI i pravi USB port.
edit: pošto moj tablet nema gsensor, jel ima neko ideju kako se rotira ekran? Koja aplikacija se koristi za:to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari