niko ne omalovažava kapacitativni ekran i njegove prednosti. ako ja poštujem nečije mišljenje iako se razlikuje od mog onda tražim da i drugi poštuju moje mišljenje, ne tražim da se slože sa njim, ne pokušavam da ih ubedim kako je ono ispravno, samo tražim da se poštuje, a ne da se nastupa odmah sa stavom: ma ne znaš ti ništa, ti si slepac, nepismen itd. to nije lepo. ne volim da pipkam prstima po ekranu, ne mogu da pišem bez olovke po ekranu, ne mogu da kliknem na male linkove bez zuma, volim da koristim olovku, staromodan sam, tako sam koristio pocket pc ceo život, i sad treba da me streljate zbog toga. i niko ne misli da je rezistivni ekran bolje rešenje, nego da je JEFTINIJE, a meni ne predstavlja manu. ko hoće kapacitativni ekran neka da 700+ evra za brendiran tablet, meni su dobri i ovi za 200. inače ja ću možda da ostanem bez svog tableta pošto mi ortak ima problema sa isporukom, možda ne stigne do njega tablet pre nego što se vrati za srbiju. čekamo gosn kovača da iznese svoje mišljenje prvi. poz