jedva cekam da citam kako su animacije jednako fluidne kao i na iPadu ... 😀
(jes da ovo nije bitno ali je zabavno... 😀)
ali cena od 130$ (na 20 komada) !!! - na Americkom sajtu (ima link na 6. strani) sada stoji 189$ mada se menja iz dana u dan i isla je cak do 210$!
A ako mu cena tako raste, znaci da je veliko interesovanje, sto valjda znaci da i nije los...
Valjda si išao na aliexpress? Pošto tamo imaju cene. Mada oni naplaćuju dosta visoku poštarinu. Nemam pojma da ti kažem tačno, ja ukucam obično u google nešto tipa tablet 7 android china wholesale 😀. I ne znam u čemu je fora, ali se dešavalo da na tim sajtovima tipa aliexpress, dealextreme, dragonex i sl drmnu popust sa 500 na 50$, ali bukvalno kad odeš sutradan, oni udarili 10x veću cenu.@alohana ajde daj nesto konkretnije, ovako sam i ja mogao da napisem da je voda mokra 😀
ja sam narucio preko alibaba.com ...
Batali garanciju, da bi im vratio uređaj, moraš da platiš carinu na izvoz, pa na koliko oni procene uređaj, jeftinije je da kupiš nov 😀. Na nekom forumu neki dan gledam da je liku (iz USA) koji je dobio faličan primerak nekog od klonova, Kinez rekao da ga baci i poslao mu nov :d, sad koliko je tačno, ne znam.Sad gledam na youtube testove i mogu da kazem da ovo i nije tako lose, a za te pare je odlicnoooo 🙂 ima i garrranciju 12 meseci 😉
Ovo se odnosi na USA, na cijim sajtovima sam gledao cene i daju garanciju 😀Batali garanciju.
Ma svi daju garanciju, pa i Kinezi, ali ne možeš da je ostvariš tako lako. Moraš da platiš carinu kad uređaj pošalješ nazad, pa plus i carinu kad ponovo uđe, tako da se ne isplati.Ovo se odnosi na USA, na cijim sajtovima sam gledao cene i daju garanciju 😀
e sad se nadam da ce kod nas neka firma krenuti uvoz ovih Kineskih cuda, za te pare, jaooo... :d
Lose sam se izrazio, mislio sam milina za ljude koji zive u Americi (Amerikance) imaju garanciju 🙂 zato i kazem kada bi neka firma krenula da ih uvozi, pa plus garanciju dobijes-pa da bude milinaa i za nas 🙂 ovako se sigurno ne isplati da se salje zbog reklamacijeMa svi daju garanciju, pa i Kinezi, ali ne možeš da je ostvariš tako lako. Moraš da platiš carinu kad uređaj pošalješ nazad, pa plus i carinu kad ponovo uđe, tako da se ne isplati.
Najbolji je... 🙂 opasni ovi Kinezi, za neki dan-mesec ocekujem u ponudi i uredjaje sa kapacitivnim ekranom (pa da kompletiraju), mada mozda i imaju vec 🙂Nego, gledam nešto, više mi se sviđa ovo čudo od 10 inča
http://www.aliexpress.com/product-f...oogle-Android-2-1-system-one-wholesalers.html
jedva cekam da citam kako su animacije jednako fluidne kao i na iPadu ... 😀
(jes da ovo nije bitno ali je zabavno... 😀)
ali cena od 130$ (na 20 komada) !!! - na Americkom sajtu (ima link na 6. strani) sada stoji 189$ mada se menja iz dana u dan i isla je cak do 210$!
Nego, gledam nešto, više mi se sviđa ovo čudo od 10 inča
http://www.aliexpress.com/product-f...oogle-Android-2-1-system-one-wholesalers.html
ali ovo je Epad, a ne Zenithink 😀. Citam ove ocene sa amazona i ne verujem da se moroni zale kako nema pristup Marketu, kad je problem u Google-u.U ponudi je na Amazonu ... nije neka sreća.
apad ima u 28 verzija i 143 imena 😀 ali po specifikaciji i fotkama svi izgledaju isto 😀apad ima u 4 verzije.
10" verzija ima kapacitivni ekran ali je 400$ na jedan komad... i ima Windows 😀 ...mislim da sam pisao vise o njemu na nekoj od prethodnih stranica...Najbolji je... 🙂 opasni ovi Kinezi, za neki dan-mesec ocekujem u ponudi i uredjaje sa kapacitivnim ekranom (pa da kompletiraju), mada mozda i imaju vec 🙂
OMG! jos moram da se strpim za moj primerak tableta 😀Stoga strpite se 🙂
Ali on je pravljen za mobilne telefone i na mom tabletu od 10 inča otvori samo tri ili četiri taba maksimalno, bez obzira što ima koliko hoćeš prostora u landscape modu.Imaš Dolphin HD browser koji ima mogućnost multitab-a.
Evo meni je stigao tablet. Mogu vam reci da sam izuzetno zadovoljan uređajem, jako je kvalitetne izrade, ima kožnu futrolicu u koju je ušrafljen i metalni okvir. Ovaj post kucam baš sa njega. Nisam još stigao detaljnije da se pozabavim njime, probao sam wireless i surf i sve radi perfektno i brzo. Ekran je odličan, nema odziv kao kapacitativni, ali za ove pare uređaj je strava. Toliko za sada, kad budem našao vremena uradiću review, verovatno još koliko sutra- prekosutra. Poz
Pise pored tvog imena:
Narucio si ga postom? Carina?
prokleti kinezi zeznuli konfiguraciju cpu-a, radi na 30 MHz i ne skalira na gore. Moracemo da ga root-ujemo i da sredimo taj problem. Inace, izrada je sasvim dobra, ne krcka cak ni posle jaceg stiskanja 😀
Ne, cimer mi je bio u Nemakoj preko leta pa mi doneo... Kovač, nisu nam isti tableti ja imam onaj što ne liči na iPad i ima HDMI i pravi USB port.
edit: pošto moj tablet nema gsensor, jel ima neko ideju kako se rotira ekran? Koja aplikacija se koristi za:to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari