Svašta. Ne sećam se da sam stari ruter povezivao na kabl.Isto i mene zeza, obojica imamo problem sa istim ruterom izgleda ako je ovaj od A1.
Hotspot sa telefona radi bez problema, nije do 5G podesavanja i sl.
Mislim da ce morati lan kablom da se poveze Vontar da pokupi vreme, to obicno bude kad ne radi WiFi, probacu sutra.
Frekvenciju (kanal) ? Kod mene je -Auto.Promenite kanal na ruteru
Ako može link za tu cenu. Sa cenom dostave nisam našao jeftinije od 40e.Malo Kineza za ljubitelje:
![]()
X96 M200 is an Android 14 TV Box with Amlogic S905X5M SoC
Budget-friendly Android TV Boxes featuring the Amlogic S905X5M SoC have finally arrived. One of the latest models is the X96 M200, a new 4K streaming boxandroidtvbox.eu
Od 21e na aliexpress-u...
Cena proizvoda se nikad ne iskazuje sa dostavom, zar ne? Nudimo samo BEZ DOSTAVE za tu cenuAko može link za tu cenu. Sa cenom dostave nisam našao jeftinije od 40e.
odakle ti to da je usporio ? meni saomi tv stick 4K radi ok bilo je par puta update jos uvek je na android 11.Mislim mogao bi cena je slicna al se plasim koliko bi carina naplatila 😅
Plus cekanje zato sam razmisljao da uzmem ovde fora je sto sam cuo da je Xiaomi usporio box sa azuriranjima pa se razmisljam sta mi je ciniti 😅
Pazi mogu ja da sacekam i porucim sa Alija Mi Box 3 al ne znam koliko bi mi carina naplatila paket jer je preko 50€ 😅Izmedju box 2 i box 3, naravno da je preporuka za 3, ali sa obzirom da si nestrpljiv, onda si taj izbor odbacio.
Svakako nece biti neke osetne razlike izmedju 2 i 3.
Na ananasu skoro sigurno da mozes da dodjes do nekakvog kupona od 1000rsd, stalno ih imaju, tako da bi ti cena bila 5300. Vidi ananas vaucer temu. Sada imaju uskrsnje vaucere, mada nisu uvek kes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari