Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Pa to samo ti možeš da kupiš po toj ceni 😂

Ali dobra stvar je što ipak cena nije 80$ nego ista kao 2g

Seća li se neko zašto vontar nekad neće da se poveže na wifi?
Uzeh neki dan novi internet(ruter) i nema šanse da se poveže. Na strarom radi, ali ga isključijem uskoro.

Isto i mene zeza, obojica imamo problem sa istim ruterom izgleda ako je ovaj od A1.

Hotspot sa telefona radi bez problema, nije do 5G podesavanja i sl.

Mislim da ce morati lan kablom da se poveze Vontar da pokupi vreme, to obicno bude kad ne radi WiFi, probacu sutra.

Isto i mene zeza, obojica imamo problem sa istim ruterom izgleda ako je ovaj od A1.

Hotspot sa telefona radi bez problema, nije do 5G podesavanja i sl.

Mislim da ce morati lan kablom da se poveze Vontar da pokupi vreme, to obicno bude kad ne radi WiFi, probacu sutra.
Svašta. Ne sećam se da sam stari ruter povezivao na kabl.
Javi šta si uradio...

eksperimentisi,
postavi rucno neki nizi kanal koji uredjaj moze da vidi.

Ne pomaze to, vec sam probao, stavio sam na 7 posto je najmanje zagusen kod mene a dovoljno je nisko da ga vide svi uredjaji.

Ne pomaze ni da se razdvoje 2.4GHz i 5GHz mreza, posto ruter po defaultu automatski baca sta kome proceni.

Zanimljiv problem, nesto je oko vremena na ruteru i boxu, samo jos da ustanovim sta tacno jer ponovice se, osecam.

AMLogic S905X5M. Review and Comparison VS all SoCs
Xiaomi-tv-box-s-3rd-gen-test-eng-05-PCMark.jpg

Xiaomi-tv-box-s-3rd-gen-test-eng-04-3DMark.jpg

Xiaomi-tv-box-s-3rd-gen-test-eng-06-GeekBench.jpg

Nema DTS, Dolby... Verovatno i ništa drugo od sertifikata.

Ako može link za tu cenu. Sa cenom dostave nisam našao jeftinije od 40e.
Cena proizvoda se nikad ne iskazuje sa dostavom, zar ne? Nudimo samo BEZ DOSTAVE za tu cenu :D

Ja nisam kupac za ovo, ali ima ljudi koji cekaju jeftine kineze sa s905x5m, pa eto.

@ProdigyFreak nesertifikovani Kinez - gotovo sigurno nista od sertifikata 😅

Poslednja izmena:
Za slušanje internet radija je dobar. Toliko i očekujem od njega.

Pozdrav svima, nadam se da sam na pravom mestu (nemojte mi zameriti ako nisam)

naime, u selu imam internet A1 kucni net, i imam samsung led stari televizor, nije smart, mozete li mi reci koji uredjaj da kupim da bih imao smart tv da bih instalirao ili imao EON, posto imam sbb i imam pravo na koriscenje eon aplikacije

hvala

Pogledaj Xiaomi TV Box S 2nd Gen, ako ti nije žurba sada ce i 3 Gen-eracija tog boksa pa možda i prođeš sa nekom povoljnijom kupovinom.
Jedina "mana" boksa što nema ethernet ulaz za internet, ako ti baš treba da spojis kablom onda mora dodatno i neki adapter.

Pozdrav ljudi htedoh da proverim sa vama hocu da zamenim stati box poceo da baguje bas, nasao sam Mi Box S 2gen za 6300 din na Ananasu i Fire Stick 4K Max 2 gen na KP za 70€ pa se razmisljam sta li je bolja kupovina?

Saomi brate imas sad Mi Box Gen 3 na ali expresu.

Mislim mogao bi cena je slicna al se plasim koliko bi carina naplatila 😅
Plus cekanje zato sam razmisljao da uzmem ovde fora je sto sam cuo da je Xiaomi usporio box sa azuriranjima pa se razmisljam sta mi je ciniti 😅

Mislim mogao bi cena je slicna al se plasim koliko bi carina naplatila 😅
Plus cekanje zato sam razmisljao da uzmem ovde fora je sto sam cuo da je Xiaomi usporio box sa azuriranjima pa se razmisljam sta mi je ciniti 😅
odakle ti to da je usporio ? meni saomi tv stick 4K radi ok bilo je par puta update jos uvek je na android 11.

Nasao sam info na Redditu al ako je kako ti kazes onda je bolje da uzmem Mi Box

Izmedju box 2 i box 3, naravno da je preporuka za 3, ali sa obzirom da si nestrpljiv, onda si taj izbor odbacio.
Svakako nece biti neke osetne razlike izmedju 2 i 3.
Na ananasu skoro sigurno da mozes da dodjes do nekakvog kupona od 1000rsd, stalno ih imaju, tako da bi ti cena bila 5300. Vidi ananas vaucer temu. Sada imaju uskrsnje vaucere, mada nisu uvek kes.

P
Izmedju box 2 i box 3, naravno da je preporuka za 3, ali sa obzirom da si nestrpljiv, onda si taj izbor odbacio.
Svakako nece biti neke osetne razlike izmedju 2 i 3.
Na ananasu skoro sigurno da mozes da dodjes do nekakvog kupona od 1000rsd, stalno ih imaju, tako da bi ti cena bila 5300. Vidi ananas vaucer temu. Sada imaju uskrsnje vaucere, mada nisu uvek kes.
Pazi mogu ja da sacekam i porucim sa Alija Mi Box 3 al ne znam koliko bi mi carina naplatila paket jer je preko 50€ 😅

Са царином за Ћомин је коцка. Мене је ћомин бокс друге генерације изашао (о царини говорим) 3,646 динара што је ван сваке памети. Али то је било у тренутку када се тек појавио, а ексклузива кошта. Ексклузива рецензије, ***.
За гомилу осталих боксева била је или мала царина, или никаква. Нпр, последњи бокс из Кине који сам поручио, RockTek GX1 је прошао џабе. А цена је већа од ћомин бокса. А и бољи је бокс од ћомина.

Da li je Xiaomi 2nd gen dobar izbor za yotube, hbo max i sbb/yettel aplikaciju?
Vise od toga ne koristim na tv-u.

Jeste, odlican za 5-6k sa fiskalnim i 2 godine garancijom.

Hvala na odgovoru.

Zabrinulo me sto ima samo 2gb ram memorije.

Većina uređaja su sa 2GB.

Malo je 2 da radi super glatko, ali radiće sve na tom boxu i najmanje boli glava. Sa 3 su već neuporedivo brži.

Za mnogo manje ima Vontar X4 sa 4Gb, ali nema licence za legitimni HBO. Ako neko gleda HBO na boksu bez licence neka da neki savet.

Nazad
Vrh Dno