AC_PM
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2023
- Poena
- 85
Da si čitao ovu temu pročitao bi da je pričamo o showtime i o w2.Mislim ovo za SShT je i očekivano da ne radi… jer root.
Ali ovde bilo nekih neproverenih info da može root da se sakrije.
U svakom slučaju odoleo sam impulsivnoj kupovini, jeste dz ali ima neka druga korisnija prcaboca da se naruči sa Alija umesto boxa sa kojim ne znam šta bi. Da SShT radi imalo bi se kome i pokloniti, ovako ovaj krug bez mene.😉
Napisano je ko kupuje w2. Onaj ko koristi box za IPTV stream, za eon, VPN, Stremio i to radi odlično na njemu. Ko hoće netflix i ostale servise neka pripremi više novaca jer mora kupiti sertifikovani box i to ne bilo koji već onaj koji podržava netflix i ostale u 4k.Koliko sam shvatio nijedan striming servis ne radi kako treba? Netflix ne pušta punu rezoluciju, hbo ima problema sa tonom, showtime ne radi uopšte itd.
Da li sam dobro shvatio da onda ovaj wontar nije dobar za one koji imaju bilo koji striming servis?
To možda kod tebe w2 na wifi izvlači jedva 27 kao što ćeš videti u prethodnim mojim postovima videćeš da izvlači 39 od 50 na wifi ili 48 od 50 na lan.Istine radi daljinac je golo g.... . Videcemo kako radi sa Eon daljincem . I wifi je bas los ako nije blizu rutera. Isti polozaj ima on i Eon sdmc box(druga soba u odnosu na ruter) i Vontar izvlaci jedva 27Mb na 5Ghz dok sdmc izvlaci punu brzinu 115Mb. U pitanju je prvi eon sdmc box kome sam ,,otkljucao,, wifi. Preko kabla izvlaci max 100Mb. Za ove novce super je
Poslednja izmena: