Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

TiviMate.jpg

Управо пре 20 минута купио за човека доживотни налог - 3.900 динара. Колико они рачунају долар/евро - немам појма.

Varira cena, baš me zanima trenutno cena za Argentinu, Tursku ili Ukrajinu :)

Poslednja izmena:
Ljudi...

TiviMate platite jednokratno aplikaciju i onda za 15 usd mesečno ima stvarno sve ovo što im stoji na sajtu?

Нема ама баш ништа. Апликација је празна - листе купујеш посебно.

Aplikacija je drugo, to računam kao već kupljeno. Na njihovom sajtu stoji 4500 kanala uključujući hulu, disney, netflix, hbo... za 14,99usd, dodatne pretplate.

Немам појма о ком сајту причаш - вероватно је некаква превара у питању. Тивимејт се купује преко гугл налога и нема ништа ни од канала ни од стриминг сервиса у оквиру претплате.

U pravu si:

Rešavajući nabavku boxa za staru plazmu, jer se odričemo eon boxa u četvrtak, otvorio se čitav univerzum opcija zapravo.

Kako punite liste? Da li postoji neki provajder da se to doplati ili ?

Ma to mi je jasno, ali sam po sebi je prazan player, bez kanala i sadržaja.

Odakle se pune playliste?

Da li može da pretražuje više strim servisa?

Da li može da pretražuje više strim servisa?
TiViMate je player aplikacija za IPTV liste, za gledanje TV kanala primarno. Ima VoD ali to šta ti ponudi tvoj piratski "provajder", i to varira da li će kao većina ex-YU šabana da zveknu i filmove i epizode serija đuture u isti koš kao "TV kanale" ili će da implementiraju XtreamCodes API ili Stakler/Ministra API pa da ti se filmovi i serije lepo organizuju unutar TiViMate VoD sekcije.

Dakle ilegala bato, nikakvi streaming servisi u smislu legalnih varijanti Netflix, HBO Max... Nego platiš mesečnu, X mesečnu ili godišnju preplatu "IPTV provajderu" i on ti da neke login podatke koje ti unosiš u aplikaciju i gledaš TV kanale.

Pa dobro on covek koliko razumem i pita za televiziju i hoce da plati neku listu i da gleda.

Jeste sve to piraterija, ali ja sam jedine liste kupovao na aliexpresu, mada i dalje placam provajderu, jednostavno je najmanje cimanja.

Nemate pojma koliko sam danas bio produktivan, kad mi je ovo bio samo side quest. Hvala svima puno, znam šta da radim sad dalje, samo da odaberem iptv.

Još nešto, imam dostupan Firestick 4k ovaj novi, ako ne budem do četvrtka poslepodne još pametniji, kapiram da je to dovoljno? Da li je neki kineski TV možda bolja stvarčica, vidim da se hvale ovde? Da imam vremena čekao bih sa AliE, ali sad me svrbi da to sve probam što pre.

jer se odričemo eon boxa u četvrtak

Ne moraš ti ničega da se odričeš samo zato što si prešao na Yettel? Ukoliko nisi informisan da ovo postoji eto zarad kompletnosti dostupnih opcija da navedemo i ovo:

Dakle to su "van mreže" Eon TV paketi (= samo TV usluga, radi tako što koristi internet konekciju) koji rade preko bilo kog internet provajdera u Srbiji. Ako baaaš toliko voliš Eon platformu i SBB-ovu ponudu kanala i spreman si da platiš eto i to je opcija i možeš da ukombinuješ Yettel net i Eon kao TV uslugu (i to Eon varijantu koja će da ti radi i kad nisi kod kuće).

To može da se uzme u postpaid varijanti (sa ugovornom obavezom 24 meseca) a možeš i da biraš prepaid i da plaćaš / aktiviraš na mesec dana kad imaš potrebu za tim. Uz postpaid dobijaš Eon box na korišćenje, uz prepaid ako hoćeš box moraš da ga kupiš ako nećeš imaš 1 Eon SmartTV app "slot" pa stavi gde hoćeš i gledaš. I uz prepaid varijantu naravno da nema ovih promotivnih cena 10 meseci bla bla, odmah plaćaš punu cenu paketa.

za Amazon Fire uređaje postoji posebna tema

Gledam neke jeftine box-eve..Da nisu krš,polovnjaci...dva mi zapala za oko.
T96z s905x3 4/32 3200din,i problematični A95x f4 nakon nadogradnje prso wifi,i počeo da zeza,zamrzava itd...2000din
Plan je svakako flesh na slibox kod oba,pa kontam rešiće problem kod A95x f4,ili je to lutrija?

Taj tivimate sajt nema veze sa plejerom ni autorem plejera. Liste IPTV ubacuješ u tivimate plejer sam ili kupljene ili javne i to je sva suština. Sam plejer je već godinama nešto trenutno najbolje što postoji za IPTV stream.
imam pitanje......free verzija ima opciju ubacivanja stalker portala dok pro tj kupljjena verzija nema opciju za stalker portale.....da li sam u pravu?

nema zato i pitam :) ........naleteo sam na neke modovanje pro apk tivimate koje su bas tako izgledale pa onda razmisljam da li je moguce da naprave takav kiks? :) super ako nije, hvala na potvrdi :)

Modovane imaju problem sa EPG-om koliko se secam, potvrdice vec neko, ostalo valjda radi.

Ja uzeh jos dok je bilo 20$ za lifetime, modovanu nisam ni probao

nije tema o TiViMate. hvala na razumevanju

Gledam neke jeftine box-eve..Da nisu krš,polovnjaci...dva mi zapala za oko.
T96z s905x3 4/32 3200din,i problematični A95x f4 nakon nadogradnje prso wifi,i počeo da zeza,zamrzava itd...2000din
Plan je svakako flesh na slibox kod oba,pa kontam rešiće problem kod A95x f4,ili je to lutrija?
Sa prvim nećeš pogrešiti, sa drugim čekaj iskusnije, mada mislim da nemoraš rizikovati pored Vontar w2 iz Kine, našu glavnu zvezdu jeftinih boxova :), i radi dobro.

Stigao Vontar w2 4/64. Flesnuo nov Slimbox(mora da se drzi cackalica do 5% kako neko napisa). Radi Eon,Tivimate,Hbo max i Stremio rade ali ton se mora pojacati daljinskim od tv-a. Skyshowtime ne pusta nista. Udje u aplikaciju,izlista sve,ali kad probam da pustim nekaslov samo vrti krug i izadje iz app. Kodi radi lepo. Probacu posle Libreelec. Izgleda da 4gb rama rade svoje. Cini mi se da fluidnije radi od eon sdmc boxeva. Google play filmovi tj njegov daljinac odmah prepoznaje box i uparuje se. Naravno google home ne vidi box.
Nije bio na carini.
Hvala za ovaj boldovani deo.
Posle više meseci konačno da neko napiše kako SShT ”radi” na w2.

Istine radi daljinac je golo g.... . Videcemo kako radi sa Eon daljincem . I wifi je bas los ako nije blizu rutera. Isti polozaj ima on i Eon sdmc box(druga soba u odnosu na ruter) i Vontar izvlaci jedva 27Mb na 5Ghz dok sdmc izvlaci punu brzinu 115Mb. U pitanju je prvi eon sdmc box kome sam ,,otkljucao,, wifi. Preko kabla izvlaci max 100Mb. Za ove novce super je

Mislim ovo za SShT je i očekivano da ne radi… jer root.
Ali ovde bilo nekih neproverenih info da može root da se sakrije.

U svakom slučaju odoleo sam impulsivnoj kupovini, jeste dz ali ima neka druga korisnija prcaboca da se naruči sa Alija umesto boxa sa kojim ne znam šta bi. Da SShT radi imalo bi se kome i pokloniti, ovako ovaj krug bez mene.😉

Mislim ovo za SShT je i očekivano da ne radi… jer root.
Ali ovde bilo nekih neproverenih info da može root da se sakrije.

U svakom slučaju odoleo sam impulsivnoj kupovini, jeste dz ali ima neka druga korisnija prcaboca da se naruči sa Alija umesto boxa sa kojim ne znam šta bi. Da SShT radi imalo bi se kome i pokloniti, ovako ovaj krug bez mene.😉
Koliko sam shvatio nijedan striming servis ne radi kako treba? Netflix ne pušta punu rezoluciju, hbo ima problema sa tonom, showtime ne radi uopšte itd.
Da li sam dobro shvatio da onda ovaj wontar nije dobar za one koji imaju bilo koji striming servis?

Nazad
Vrh Dno