Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 655

TiviMate Companion - Apps on Google Play
The companion app for TiviMate IPTV player. It is not IPTV player!
TiViMate je player aplikacija za IPTV liste, za gledanje TV kanala primarno. Ima VoD ali to šta ti ponudi tvoj piratski "provajder", i to varira da li će kao većina ex-YU šabana da zveknu i filmove i epizode serija đuture u isti koš kao "TV kanale" ili će da implementiraju XtreamCodes API ili Stakler/Ministra API pa da ti se filmovi i serije lepo organizuju unutar TiViMate VoD sekcije.Da li može da pretražuje više strim servisa?
jer se odričemo eon boxa u četvrtak
imam pitanje......free verzija ima opciju ubacivanja stalker portala dok pro tj kupljjena verzija nema opciju za stalker portale.....da li sam u pravu?Taj tivimate sajt nema veze sa plejerom ni autorem plejera. Liste IPTV ubacuješ u tivimate plejer sam ili kupljene ili javne i to je sva suština. Sam plejer je već godinama nešto trenutno najbolje što postoji za IPTV stream.
Sa prvim nećeš pogrešiti, sa drugim čekaj iskusnije, mada mislim da nemoraš rizikovati pored Vontar w2 iz Kine, našu glavnu zvezdu jeftinih boxovaGledam neke jeftine box-eve..Da nisu krš,polovnjaci...dva mi zapala za oko.
T96z s905x3 4/32 3200din,i problematični A95x f4 nakon nadogradnje prso wifi,i počeo da zeza,zamrzava itd...2000din
Plan je svakako flesh na slibox kod oba,pa kontam rešiće problem kod A95x f4,ili je to lutrija?
Hvala za ovaj boldovani deo.Stigao Vontar w2 4/64. Flesnuo nov Slimbox(mora da se drzi cackalica do 5% kako neko napisa). Radi Eon,Tivimate,Hbo max i Stremio rade ali ton se mora pojacati daljinskim od tv-a. Skyshowtime ne pusta nista. Udje u aplikaciju,izlista sve,ali kad probam da pustim nekaslov samo vrti krug i izadje iz app. Kodi radi lepo. Probacu posle Libreelec. Izgleda da 4gb rama rade svoje. Cini mi se da fluidnije radi od eon sdmc boxeva. Google play filmovi tj njegov daljinac odmah prepoznaje box i uparuje se. Naravno google home ne vidi box.
Nije bio na carini.
Koliko sam shvatio nijedan striming servis ne radi kako treba? Netflix ne pušta punu rezoluciju, hbo ima problema sa tonom, showtime ne radi uopšte itd.Mislim ovo za SShT je i očekivano da ne radi… jer root.
Ali ovde bilo nekih neproverenih info da može root da se sakrije.
U svakom slučaju odoleo sam impulsivnoj kupovini, jeste dz ali ima neka druga korisnija prcaboca da se naruči sa Alija umesto boxa sa kojim ne znam šta bi. Da SShT radi imalo bi se kome i pokloniti, ovako ovaj krug bez mene.😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari