TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
Ne greje se, dobar je 😀Jel peče palačinke.![]()
Ne pišem zbog grejanja nego zbog "jednostavno sve radi" pa reko jel peče palačinke, premazuje i servira ih u tanjir. 😄Da, da ga na ureknem pu, pu, za sada Hako Pro odličan, jednostavno sve radi. 😀
Ne greje se, dobar je 😀
Ne bih te nesertifikovane jer koristim hbo max. Kako bi bilo ovako nešto uzeti:Mi box 2nd gen i ne razmišljaš,a ako ti ne trebaju sertifikati,tj nećeš gledati Neflix i Skyshowtime,možeš i Vontar W2,ali njemu moraš da flešneš zadnji slimbox,ne znam koliko si vična?
Odličan je Mecool ali ne za ove pare kad za iste imaš kod nas pomenuti Mi box 2nd gen sa sve garancijom...Ne znam šta fali Xiaomi boksevima i stikovima?Ne bih te nesertifikovane jer koristim hbo max. Kako bi bilo ovako nešto uzeti:
Treba mi najviše da mi stremio radi kako treba, eon da mi ne koči kao na ovom, gledam nešto jednom godišnje na eonu i zapuca mi aplikacija, moram keš da praznim a i onda ne radi dobro. Pravo je testiranje živaca. Zato i gledam nešto sa više memorije. Klinac od sestre kad dodje voli da igra igre na tv-u pa da mogu par igara da mu ubacim nekih za decu. Xiaomi bi sad da zaobiđem, njima uvek nešto fali. Taman kupim box, za godinu dana "što si kupila taj, star je već".![]()
Mecool KM6 Smart TV Box 4K Ultra HD Android TV 10 HDR 4GB 64GB Google ATV Multi Language Media Player
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Pa za početak prelistaj temu malo unazad, pa ćeš da vidiš da smo svi te boxove posle objave stručnjaka sa YT brzinom munje iščupali iz struje, polili benzinom i zapalili i zvali popa da okadi kuću. To ti je jedini lek, kažu takođe na YT.Nisam pratila temu precizno pa se izvinjavam ako je bilo priče oko toga. Izašlo mi je na yt da je velika količina box-ova sa aliexpressa zaraženo virusima. Zna li se nešto o tome? Htela bih da zamenim mi box sa nečim boljim. Gledala sam ovaj mecool. Ima li neko preporuku al da nije tipa 200e.
Nema smisla😃 da nas uskratiš za svoj komentar na YT. Da malo demantuješ ovu propagandu, za koju je neko dobio novac a ostali taj izvor kopiraju.Ја могу да снимим видео на ту тему... Али ко сам ја да причам шта је тачно а шта не? Па ваљда ће сви више да верују неком ко има 100.000 пратилаца или пар милиона, него неком чобанину из Ужица са... (чек` да проверим)... 454 пратиоца. Чиста логика. И паре (спонзор овај или онај).
Kupi shield PRO i ne razmišljaš ništa.Uh 8gb memorije. Nešto bih baš to preskočila. Ovom stalno brišem keš da dodje sebi.
Reče, da joj ne treba nešto od 200€Kupi shield PRO i ne razmišljaš ništa.
Narani svinje i ništa ne diraj…Imam android box sa Amlogic S905x3 čipom 4GB/64GB
Ima li smisla menjati za nešto bolje, sve radi kako treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari