Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Naručuje i sestrić vontar😁
Razmišljao kako da gleda SK, rekoh za sve ima rešenje. EON od prijatelja, vpn plaćeni i Vontar.
Moraću i temom Vpn da se pozabavim.
Tako da biće naručen još jedan Vontar. 😁

Nisam pratila temu precizno pa se izvinjavam ako je bilo priče oko toga. Izašlo mi je na yt da je velika količina box-ova sa aliexpressa zaraženo virusima. Zna li se nešto o tome? Htela bih da zamenim mi box sa nečim boljim. Gledala sam ovaj mecool. Ima li neko preporuku al da nije tipa 200e.

Mi box 2nd gen i ne razmišljaš,a ako ti ne trebaju sertifikati,tj nećeš gledati Neflix i Skyshowtime,možeš i Vontar W2,ali njemu moraš da flešneš zadnji slimbox,ne znam koliko si vična?

Mi box 2nd gen i ne razmišljaš,a ako ti ne trebaju sertifikati,tj nećeš gledati Neflix i Skyshowtime,možeš i Vontar W2,ali njemu moraš da flešneš zadnji slimbox,ne znam koliko si vična?
Ne bih te nesertifikovane jer koristim hbo max. Kako bi bilo ovako nešto uzeti:
Treba mi najviše da mi stremio radi kako treba, eon da mi ne koči kao na ovom, gledam nešto jednom godišnje na eonu i zapuca mi aplikacija, moram keš da praznim a i onda ne radi dobro. Pravo je testiranje živaca. Zato i gledam nešto sa više memorije. Klinac od sestre kad dodje voli da igra igre na tv-u pa da mogu par igara da mu ubacim nekih za decu. Xiaomi bi sad da zaobiđem, njima uvek nešto fali. Taman kupim box, za godinu dana "što si kupila taj, star je već".

Ne bih te nesertifikovane jer koristim hbo max. Kako bi bilo ovako nešto uzeti:
Treba mi najviše da mi stremio radi kako treba, eon da mi ne koči kao na ovom, gledam nešto jednom godišnje na eonu i zapuca mi aplikacija, moram keš da praznim a i onda ne radi dobro. Pravo je testiranje živaca. Zato i gledam nešto sa više memorije. Klinac od sestre kad dodje voli da igra igre na tv-u pa da mogu par igara da mu ubacim nekih za decu. Xiaomi bi sad da zaobiđem, njima uvek nešto fali. Taman kupim box, za godinu dana "što si kupila taj, star je već".
Odličan je Mecool ali ne za ove pare kad za iste imaš kod nas pomenuti Mi box 2nd gen sa sve garancijom...Ne znam šta fali Xiaomi boksevima i stikovima?
Inače Hbo max radi na Vontar-u,samo ne radi pojačavanje zvuka u samoj aplikaciji ali jel može na TV-u,igrice ne znam kako rade,nisu moja sfera interesovanja :)

Nisam pratila temu precizno pa se izvinjavam ako je bilo priče oko toga. Izašlo mi je na yt da je velika količina box-ova sa aliexpressa zaraženo virusima. Zna li se nešto o tome? Htela bih da zamenim mi box sa nečim boljim. Gledala sam ovaj mecool. Ima li neko preporuku al da nije tipa 200e.
Pa za početak prelistaj temu malo unazad, pa ćeš da vidiš da smo svi te boxove posle objave stručnjaka sa YT brzinom munje iščupali iz struje, polili benzinom i zapalili i zvali popa da okadi kuću. To ti je jedini lek, kažu takođe na YT.

Ја могу да снимим видео на ту тему... Али ко сам ја да причам шта је тачно а шта не? Па ваљда ће сви више да верују неком ко има 100.000 пратилаца или пар милиона, него неком чобанину из Ужица са... (чек` да проверим)... 454 пратиоца. Чиста логика. И паре (спонзор овај или онај).

Cek cek i ti si sada na yt , hmmmm kome sada verovati pitam se pitam 😂🤣😂🤣 smetnuo sam taj info iz glave ( da si i ti sada zvezda yt) znaci vise nista ne komentarisem sa yt 🤣😂🤣😂

Poslednja izmena:
И што је најсмешније, једни и други су имали/видели укупно 4 бокса у животу (заједно). Али добро.

@bojilica sad ispade da te uhodim po forumu :D
Jedino sto mi jos pada na pamet pored comija je chromecast with tv. Koliko vidim, na kp je oko 7500 sto je otprilike ista cena kao za mi box s2, samo sto ovaj nema garanciju jer nema zvanicnog distributera kod nas.
Ostali su svi dosta skuplji. Salac je predstavio odlican homatics, ali njega treba nabaviti, a i skuplji je. Amazon ne mogu da ti preporucim jer mi se nekako cini da bi ti to bila patnja.
Sertifikovanih uredjaja ima svega sacica.

Uh 8gb memorije. Nešto bih baš to preskočila. Ovom stalno brišem keš da dodje sebi.

Ја могу да снимим видео на ту тему... Али ко сам ја да причам шта је тачно а шта не? Па ваљда ће сви више да верују неком ко има 100.000 пратилаца или пар милиона, него неком чобанину из Ужица са... (чек` да проверим)... 454 пратиоца. Чиста логика. И паре (спонзор овај или онај).
Nema smisla😃 da nas uskratiš za svoj komentar na YT. Da malo demantuješ ovu propagandu, za koju je neko dobio novac a ostali taj izvor kopiraju.

Imam android box sa Amlogic S905x3 čipom 4GB/64GB
Ima li smisla menjati za nešto bolje, sve radi kako treba?

Ako sam dobro razumeo, na ovom Vontaru W2 ne rade HBO MAX i Sky Showtime, ali radi EON? Radi li i Orion?
Takođe, mogu li da se igraju stare igrice, neki emulatori bi trebalo da rade?

Nazad
Vrh Dno