offline71
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.01.2010
- Poena
- 505
Uzmi lagano taj X96max sa s905w2 i 4 gb ram-a,sve striming aplikacije rade kako bi trebalo,osim skyshowtime zbog rutovanog rom-a.Uzeo za drugara,naravno koristio ga 10-tak dana.Pušta i 4k filmove do 100gb,probao preko lana za wi fi ne znam,ali to opet zavisi i od rutera koji imaš.pozdrav ljudi moram biti malo bezobrazan da ne vraćam temu , šta je najbolje uzeti ili na Ali ili na KP , do 30-40e , treba mi za EON i eventualno neki dodatnu šemu na kojoj bih pronašao Arenu Sport , vidim na Aliju neke oko 20e da se dosta prodaju ( H96 MAX , mXq pro , H20 Smart) ??? Unarped hvala na odgovoru P.S. Tv je Toshiba 32" Full HD
Možda hoće dodatnog skladišnog prostora. Ja sam ubo u Shield m.2 128GB Fanxiang kineski u fioci usb A-usb C i radi odlično.За шта је смешно? Ево код мене на ми боксу друге генерације (тотално небитан појам, јер је такође 2/8), доступно је 4,6 GB. А инсталиран је коди, тивимејт, смарт тјуб и још неке ситније апликације. Да се на све то дода 3-4 стриминг сервиса, ЕОН... неће се joш заузети више од 1 GB. Дакле, остаје ти у најгорем случају 3 GB слободног простора. Једино ако имаш намеру да играш игре, па ти је то мало. Онда си о томе требао да размишљаш пре куповине. Поставиш приоритете, а робне марке оставиш по страни
Ето, ја сам робовао убеђењу да ми је за UHD remux преко 100 GB треба гигабитна мрежна на боксу. А није тачно. Поента је у чипсету. Наравно, мораш имати и добар wi-fi на боксу да би све текло без проблема. Ја потписујем да ће сваки бокс са S905x4 без проблема гурати филмове и преко 150 GB (говорим о комбинацији коди/стримио + RD налог). Ето и тест 2 ЕОН бокса - KSTB6020 се мучи са свим преко 100 GB (верујем да би иста прича била за преко 80 GB), а SDSTB02 лагано ради са 150 GB.
Овде нисам мислио да @bakara незна, него ко купује нешто а није упзнат са материјом - пита некога ко познаје градивоИма, али није шаоми. Има и сертификованих и обичних кинџоса. Некада ако нешто незнаш - питаш некога ко зна
ПС - ја сам пре за повећање радне меморије. Далеко је битнија од складишне.
Шта подразумеваш под јефтинији? Некоме је јефиније до 50 евра, некоме до 100.Da li ima neki jeftiniji box sa Android TV OS-om, jer Move'n'go radi užasno na običnom Android-u, a da ima i eternet port. Ne treba sertifikat za Netflix, a bilo bi dobro ako može da se naruči sa Aliexpressa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari