Stigao pre neki dan Meizy U2A. Odmah uradio upgrade na 4.2.2.
Za sada fino radi, Dice Player sa NAS-a vuče 95% stvari bez problema, uključujući neke 1080p filmove >20GB bez problema. Nažalost, neki filmovi ne rade lepo, nije toliko do bitrate-a koliko do codec-a.
YT i Tunein radio savršeno rade, bez prekida satima. Nisam imao ni jedan prekid na WiFi-u, doduše na par metara od rutera, stalno je na 150mbps.
Imam dva komada U2A, probaću na drugom da nabacim neki Finless ROM da vidim kako će biti s njim. Sa stock ROM-om nisam imao ni jedan reset ili zakucavanje - par puta je DICE jedino zablokirao i morao sam da ga ubijem kad mu se nije svideo codec od 1080p filmova.
Mane:
1. koju god rezoluciju izabrao (1080p ili 720p) ostaje 720p. Izgleda da će morati neki ROM sa 1080p kernelom.
2. ne dolazi root-ovan, pa ću morati s tim da se zezam.
3. ne postoji prekidač/rupica za reset, mora da se rasturi dongle da bi se prišlo kontaktima za reset na samoj pločici.
Stigla su mi i dva Meizy RC13 daljinca/tastature/miša/zvučnika. Čisto đubre, vratio sam ih, katastrofa loši. Običan Logitech wifi miš 1000 puta bolje služi.
Jel zna neko gde još imaju na lageru onih
ASUS USB hub/LAN comboa? Probao svuda da ih nađem, ali nigde nema.
Alternativno, jel ima neki jeftinija USB LAN kartica da radi pod androidom bez zezanja sa ROM-ovima i sl?