Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

tu sam prvo gledao i kada odem na link iz ove teme (za stock 4.2.2) vidim u komentarima ovo
npr 6. post
"Looks legit to me.

If they have fixed a few issues regarding the beta, then this will be a brilliant must have rom for the mk808b's. It may also be the case that if overclock kernels do happen, it may be for 4.2.2 only"
pa npr 7.
Live streaming is also good.
"No problem with Bluetooth, WiFi is strong."

tako da mi nije bas jasno za sta je ovaj rom.

a rkremote control? jel radi nekom na mk808 i na kom romu?

Ja ima mk808 (bez bt-a) sa poslednjim Finless-om 2.1 (Android 4.2.2). Meni radi odlicno sami uredjaj i RK remote.

Ok, hvala. Jel možeš neki link za rkremote pošto ima više verzija.

Najzad sam se naterao da stavim Finless 2.1 i prc, instalirao sam drajvere po uputstvu i sve ide kao i što je opisano do ovoga na slici i to je to. Nema reboota, uređaj mrtav. Probam ponovo međutim ni flash tol ni PC ga ne vide. Tek sa restartom iglom na onaj reset taster mogao sam da ponovim proceduru ali je rezultat isti tj uređaj se ne bootuje posle onog ok kada bi trebao. Šta sad? Finless neće, koji stock?
y3y5ege7.jpg
9ehubazu.jpg

Probao finless 1.7c i uspelo od prve. U čemu je fora sa 2.1 nisam pametan.

Poslednja izmena:
Potrazi na YouTube 'RKRemoteControl'. Ima dosta klipova gde se vidi kako se koristi.

Sramota me bilo sinoć da spojim tri posta zaredom. Rkremote je bio u raru sa finless romom a ja se ubih tražeći.

Dok sam rešavao problem sa brickom morao sam par puta da radim reset kroz onu rupicu. Kako mi to nije baš išlo od ruke otvorio sam uređaj i naravno otkinuo jednu wifi antenu. Kako sam ranije hteo da rešim problem sa lošim wifijem (koji je radio samo na manje od pola metra od rutera) samo nisam imao vremena (herca), reko ajde sad da probam. Hteo sam da stavim 3dbi antenu al ne vidim gde ima da se kupi i resim da idem na seljačku varijantu, 12cm bakarne žice (više puta našao na forumima) i...
...i fercera bez greške, barem prvih sat vremena koliko ga testiram. Nema pucanja i pun signal.
urezuvut.jpg

uhytudyh.jpg

Ovo crveno je signal mog rutera sa 0.5m, a narandžasto je AP sa mobilnog i ovaj pad je kada sam ga odneo dve prostorije dalje. Inače sada uređaj vidi više komšijskih wifijeva nego moj Note2.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja bi rekao da je isti. Cena je toliko mala da ako pazariš a prevare te ne možeš ni da ih kriviš. Kolko to dođe u domaćoj valuti 22, 23e? *** razmišljam se da ga kupim a hteo sam da čekam neki četvoroglavi (ovaj što sam ranije pominjao je ćaletov). Ako nije prevara, uopšte ili sa hardverom ovo je die beste za te pare. Dvoglavi rk3066, par usb-ova, lan, (kakav takav) daljinac... jedina mana nema bluetooth (zbog slušalica samo).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Evo saću i ja da ga naručim.
Daju i gratis olovku za tač. Sitna para veseli čoveka :)

hah! Ja nisam uzeo olovku. :)

jel se dobije besplatan tracking number posto je cena preko 15$?

Da, video sam da je štikliran besplatan tracking.

Upravo sam se dopisivao sa tehničkom podrškom. Trenutno ga nemaju na stanju, ali biće sigurno za nedelju dana. :/ To je tako kada zaboravim da proverim PRE poručivanja. Ali dobro, nedelju dana duže nije problem sačekati. Devojka iz podrške mi je rekla da je to sigurno.

Poslednja izmena:
pisalo je odmah kod biranja proizvoda da je rok do 7 dana (al poklon olovka ima odmah :) ). ne znam kakva su ti iskustva sa narucivanjem iz kine ali ja ovo racunam da stize tek za 20-30 dana. tracking ima, ne mogu postari da nas pokradu samo se brinem za carinu i porez posto nece verovati ceni na paketu (ako im je nizak secer taj dan).

Poslednja izmena:
Ja nisam odabrao poklon. Požurio sam i nisam ni zagledao. :D Ma nema veze. Poručivao sam ranije iz Kine, znam koliko treba da stignu pošiljke. Ma verovaće, što ne bi verovali. Samo da stigne i da bude Dual Core (a nema drugi, pregledah ceo internet). :)

Prilozi

• U1-4GB-Android-High-Definition-3D-Media-Player-Black_600x600.jpg
    U1-4GB-Android-High-Definition-3D-Media-Player-Black_600x600.jpg
    139.5 KB · Pregleda: 179
  • jeit0mq3nczhd1368473887.jpg
    jeit0mq3nczhd1368473887.jpg
    125 KB · Pregleda: 185
Poslednja izmena:
Nema to veze. Verovatno ih pravi ista fabrika. Može da se dogodi da stigne plejer baš sa tim natpisom umesto Androida. Nekada namerno uklone natpis sa slika na sajtu. Svašta se događa kod kineza.

U svakom slučaju, odlična kupovina. Hteo sam plejer, a ovo je ispalo neplanirano. Na mail mi je stigla ponuda za MK802 (koji je isto povoljan, izlazi 30$), a onda videh ovaj sa nepotpunim podacima za još manje para.

Poslednja izmena:
Jutro je pametnije od večeri. Razmisliću pa ga možda, uzmem onda i ja.

edit: ma ko će čeka jutro. :D uzeo sam ga, pa šta bude. :smoke:

Poslednja izmena:
@Milko i Pantam Pogledajte sadašnju cenu plejera koji smo poručili... ;)

"Order Status: Held" Šta je pa sad?

Poslednja izmena:
U ***, koja cena. :-D
Onda mora biti da su se nešto *****ali, nadam se da neće zbog toga da nam na kraju ne pošalju ili nešto. :/
Inače, meni i dalje za order status piše processing.

Lepo ja rekoh da je to taj plejer. Ali se sada nadam da će ga poslati. Ipak smo regularno platili koliko su tražili.

Status order:held - Your order was held for wrong address or the other reasons.
Plašim se da ćemo ostati bez playera. :/

Ne, evo sada sam pričao sa podrškom. To piše jer ih nije bilo na stanju. Biće poslat player u roku od 24h. :)

Nazad
Vrh Dno