Odlicno izgleda taj sto si izabrao, jedino sto ces platiti pdv i carinu zbog cene.
Hmm.. Ako mislis na igrice, to ne igram ni na kompu (sem CS 1.6 ) s vremena na vreme, uzimam ga najvise iz znatizelje, zbog filmova, jednostavno me mrzi da stalno kacim laptop na Tv, koji je inace skroz ok, ali jednostavno nije smart, pa moram da ga kacim HDMI-em uvek kad hocu nesto da gledam.. A i citanje vesti moze biti isto od koristi dok sam jos u krevetu..![]()
Jednostavno trebace mi za sve za sta ovi uredjaji sluze sem za igre, jednostavno to ni na tabletu ni na mobu ne igram i ne treba mi ni ovde..
Mislio sam da je bar android toliko otvorena platforma sa gomilom aplikacija da moze bar donekle da zameni ATV, ono ispalo igracka.
Za koriscenje ti je neophodan mis i tastatura, a za igranje igrica je to opet nedovoljno jer nemaju ziroskop, a ako sve to pokupujes kosta ce vise nego neka konzola.
A daljinski guta baterije ko blesav.
Sto se hardvera tice te sprave imaju vise snage nego sto im realno treba, jer nema aplikacija koje mogu prakticno da iskoriste taj hardver.Meni nije jasno da svi budze hardwer i prodaju ga a niko da napravi krsten program koji ce da iskoristi te silne procesore i gigaherce. Tuga je da nema player koji ima hdmi passtrough dts ili bar DD.
Ma jok taj, treba ti 2GNisam razmisljao ka ATV, evo nasao sam ovaj, nego jel on generalno gledano korisniji i bolji od onog koji sam ja nasao ??
Evo ovaj http://www.kupujemprodajem.com/message.php?action=new&ad_id=7803230 . .
Da, sve je tacno samo sto AppleTV i kineski Minix isto kostaju, cak ATV mozda kosta i manje.Sve ono za šta bih namenio Apple TV odradi i Minix.
Nisam do sad ni razmišljao o Apple TV, vidim neki ga hvale ovde, pa sam malo bacio pogled, ali ja i dalje ne vidim ovde nikakve posebne mogućnosti. Korišćenje pay tv servisa, i virtuelni video klubovi me ne zanimaju. Sve ono za šta bih namenio Apple TV odradi i Minix. XBMC loše radi na androidu, ali u ovoj temi sam dobio savete o alternativama, streaming filmova i muzike radi odlično, youtube radi odlično. Jedino nije praktičan za android igre, ali to me i ne zanima. Novi RKRemoteControl radi odlično, tako da nema potrebe za kupovinom dodatnih tastatura i miševa. Jedini put kad koristim tastaturu je kad igram arkadne igrice za emulator.
Android plejeri mogu biti sjajna kupovina kada čovek zna za šta želi da ih koristi, samo treba malo pročešljati net, da se saznaju mogućnosti i karakteristike uređaja.
To i mene zbunjuje.Računam da sa jailbreak, ili kako već ide kod ovog ATV mogu da se zaobiđu ta ograničenja. Kad sam uzimao Minix nisam ni gledao ATV, mislio sam da je dosta skuplji, ipak ima ugraviranu jabuku.
U svakom slučaju nisam raspoložen da se borim sa eplovim ograničenjima. A sam Minix nije preterano skup, oko 70$ trenutno košta, komplet sa Logitech tastaturom je ispao dosta skuplji. Ali kao što sam napisao u prethodnom postu, RKRemoteControl je sada potpuno upotrebljiv, nema praktično nikakve potrebe da se kupuje dodatna tastatura.
Minix je klasičan android mini PC. Ja sam kupio Minix Neo X5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari