Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Pa jbmumtr, i pisalo je u gornjem desnom uglu nešto tipa special offer i bio je sat koji je odbrojavavao unazad. Ja kada sam pazario bio na neka 2 dana a kada sam naručivao za drugara već negde na 8-9 sati. Valjda je to to.

Plejer je poslat na moju kucnu adresu i dobio sam tracking broj. Sada cekam. :)

Haha, drugaru naručio dan kasnije njemu poslato a meni packing.

Meni piše packing. Valjda će da ga pošalju uskoro.
Nadam se da kao vrednost nisu stavili $72, pa da moram da se bakćem s našom carinom. :-\

Pitanje za ljude koji su isto poručili U1 plejer. Da li i vama piše "The email doesn’t match with the order’s email." kada želite da proverite tracking pošiljke?

Ne, meni je ok. Samo što još uvek nije poslato za Srbiju. I čudno mi da je poslato iz Kine, a ne iz Hong Konga, tracking se završava sa CN.

samo je kineska posta u pitanju. ocigledno jos uvek leze u nekom depou poste. posto je besplatna dostava moja pretpostavka je da cekaju odredjenu kolicinu posiljki pa salju sve djuture (prvo za evropu pa odatle za srbiju). imao sam ovakvu situaciju ranije (dobijes tracking broj a nema ga nigde u pretrazi), cini mi se da je trajalo jedno nedelju dana (sa hk postom mislim da ova rupa u pracenju ne postoji.). cini mi se i da je nasa posta malo unapredila to pracenje tako da cim se pojavi tamo (u kini), pojavice se i kod nas.
Screenshot_1.png

Pitanje za ljude koji su isto poručili U1 plejer. Da li i vama piše "The email doesn’t match with the order’s email." kada želite da proverite tracking pošiljke?

preko cega proveravas?
ja sam za kinesku postu ranije uspesno koristio ovo a i sada cekam potvrdu (hk posta ima svoju app):
TrackPack
+proveravam nasu postu.
2013-10-01 15.53.36.jpg

Poslednja izmena:
Pozz.Trazih po temi ,ali ipak ima mnogo stranica pa nije slucajno sto nisam nasao.Zainteresovan sam da uzmem jedan od ovih uredjaja ,pa bih postavio nekolko najosnovnijih pitanja,uglavnom ono sto je i vas interesovalo kad ste tek kupovali :).

Kako rade ovakvi i slicni modeli? http://www.kupujemprodajem.com/Andr...ual-core-6686799-oglas.htm?filter_id=22525971
Prevashodno bih koristio za xbmc i za sajtove tipa livescorehunter i slicne(znaci prenosi utakmica).Kakav im je wireless?Na koju daljinu mogu?

Ok ako je to isti uredjaj,onda je delimicno odgovoreno to u vezi sa wifi-om.XBMC i sajtovi poput livescorehunter?Kako oni rade?

Poslednja izmena:
To je isti uređaj samo ti hoćeš B(luetooth) verziju. Može a ne mora da ima problem sa wifi, očigledno zavisi od toga kako zaleme antenu. Rešava se ili ruterim na pola metra ili modifikovanjem antene. Xmbc radi na rk3066 koji je u svim ovim uređajima. Doduše ja sam ga probao samo kao plejer al ljudu kažu da radi.

Poslednja izmena:
Ja moram malo da skrenem temu. Hoce li mi ko od vas nabrojati prednosti xmbc-a.

Ja ga ukljucih, pogledah neke beskorisne plugine i izgasih.

Ja ovo malo cudo koristim za youtube, torrent i za gledanje filmova sa titlom.

Koje su prednosti koristiti xbmc za navedeno?

Hvala :)

Skines mashup i icefilms plaginove i videces prednost xbmc.Ne moras vise nikad da skines ni jedan film ili seriju.Za sve to imas titlove i razne formate.Najbitnije je sto full hd filmovi rade odlicno.

Ljudi, meni još nije se pojavio paket na trackingu. A vama? Čujem da je kod kineza praznik, al ovo se baš oduži.

isto za tri koja ja pratim.
zadnji put sam cekao mesec dana.

Poslednja izmena:
Skines mashup i icefilms plaginove i videces prednost xbmc.Ne moras vise nikad da skines ni jedan film ili seriju.Za sve to imas titlove i razne formate.Najbitnije je sto full hd filmovi rade odlicno.

Titlove skidam kako, kroz same plugine? Ima li titlova na ex-yu jezicima?

Poslednja izmena:
Koja je putanja, ako neko koristi Xmbc na mk808, za puštanje videa sa usb-a ili eksternog harda? Ubih se tražeći al ne mogu da nađem. Vidi mi samo filmove sa sopstvene memorije.

Nema univerzalne putanje, sve zavisi od tvoje konfiguracije mreze.

Seruj fajlove u mrezi i nadji ih preko xbmc, isto uradis i za externu memoriju.

Ne, mislim "ubodene" uređaje. Direktno na usb ili otg. Ne mogu da nađem mmc karticu ni usb stick a mislim da sam sve pročešljao.

Titl skines preko plug in-a automatski za jezike koje podesis.
Ima da se ispodesava xbmc ima brdo opcija i dodataka.

Samo ja nemam bas iskustvo da HD filmovi idu glatko, dosta to trza.

Pogledaj ovde:
http://www.xbmchub.com/blog/2013/05...-1channel-icefilms-and-any-other-xbmc-addons/

Kad sam reko da HD radi odlicno mislio sam uopsteno xbmc na kompovima :).Ja nemam iskustva sa ovim uredjajima i kako xbmc radi na njima,zbog tog sam i bio postavio to pitanje :).Ako bar 720p radi solidno na ovim uredj.onda su zadovoljavajuci.

Ako bar 720p radi solidno na ovim uredj.onda su zadovoljavajuci.

Kada gledas na android stiku preko xbmc 720p dosta secka, nije gledljivo, 1080p nisam ni pokusavao, inace probano na dual core 2x1.6Ghz 1gb ram i full wifi signal
Nisam probao van Xbmc da gledam, verujem da tako pusta HD video.

@milkobgd
Ides na files/add/storage (ne secam se sad, ali slikacu pa cu okaciti ovde)

Probacu i to cudo, mada ja do sada nisam imao problem. Toorrent i bs player za titlove :)

Mx player za gledanje

Da li na ovom modelu http://dx.com/p/mk8080b-dual-core-a...luetooth-1gb-ram-8gb-rom-tf-hdmi-black-175870 može da se ubaci Android 4.2.x pošto vidim da se po oglasima prodaje isti uređaj sa novijim Androidom i cenom od šezdesetak eura. Da li postoji neki 4.2.x rom kome su skinuti bespotrebni programi. Pošto bih ga koristio samo za XMBC, da li je interna memorija od 8gb dovoljna za instalaciju ovog programa i nekih plug in-ova ?

Poslednja izmena:
za Android 4.2...ne znam,nisam jos pokusavao....a XBMC slobodno ubacuj,ima mesta i za njega i za pluginove.....

Da li na ovom modelu http://dx.com/p/mk8080b-dual-core-a...luetooth-1gb-ram-8gb-rom-tf-hdmi-black-175870 može da se ubaci Android 4.2.x pošto vidim da se po oglasima prodaje isti uređaj sa novijim Androidom i cenom od šezdesetak eura. Da li postoji neki 4.2.x rom kome su skinuti bespotrebni programi. Pošto bih ga koristio samo za XMBC, da li je interna memorija od 8gb dovoljna za instalaciju ovog programa i nekih plug in-ova ?
Pa ja sam nekoliko strana ranije pisao bas o ovom modelu na koji sam stavio xbmc (xbmc ima oko 80Mb), meni je dosao fabricki sa 4.2.2, i nema tu nikakvih nepotrebnih programa osim mozda par igrica koje mozes da deinstaliras.

Izaberi samo i dobar daljinski koji ce ti biti neophodan za xbmc, onaj RC12 je bio glup.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno