package: com.kmplayer
uses-permission: name='android.permission.MANAGE_EXTERNAL_STORAGE'
package: org.xbmc.kodi
package: com.mxtech.videoplayer.ad
package: video.player.videoplayer
package: com.kmp.video
package: com.mine.videoplayer
package: org.videolan.vlc
Za koliko dana otprilike ti je stigao Vontar. MiPosle par sati gledanja euro lige ili YouTube, vontar je mlak.
Zahvaljujem, nestrpljiv sam pa malo spamujem temu. Napomenuću da je ova cena od 20ak evra samo za nove korisnike aliexpresa. Meni je izašao Vontar oko 25 evra.Od ovog prodavca za 12 dana od porudžbine do vrata,ima praćenje.Da li je najjeftiniji ne znam,ako se to gleda.
![]()
W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Od istog sam i ja poručio ali nije stigao tako brzo.Od ovog prodavca za 12 dana od porudžbine do vrata,ima praćenje.Da li je najjeftiniji ne znam,ako se to gleda.
![]()
W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nemam ni jaizgleda samo ja nemam taj vontar![]()
Konkretno koji,ovo članovima koji se ne razumeju ništa ne znači.Krš je sve što dolazi sa user debug / test-keys Android build-om.
I gde box košta manje nego bilo koja od ključnih komponenti koje su navodno u boxu u tim navedenim kapacitetima.
Velika greškaNemam ni ja
A samo ja imam A95X F4izgleda samo ja nemam taj vontar![]()
ne znam iskreno ne prilazim mu, kad sam ga kupio instalirao sta me zanimalo prikacio flesic i externi hard (i bezicni mis radi), i evo kontam da vec 2 godine sve funkcionise bez problema. Cak mi se desavalo da firestick se sam restatruje jednom kada sam cackao nesto u Kodiju, dok ovaj A95 funkcionise bez problema. nikad i ne proveravam bilo kakve parametre (temperatura i sl) na njemu, a sve sto sam do sad pokrenuo ne pravi pitanje, odradjuje bez pogovora, povremeno i koji fudbalski mec odigram sa klincem, kodi, eon, tivimate, smartube, iptv pro takodje pre dok sam koristio... s tim da je kod mene android 10 (4/32Gb), a pre je bilo reci da android 11 pravi pi*darijeBar nemaš frku oko grajanja zimus![]()
Ja sam ga isto čekao i odustaoZnači ja sam amater sa četiri boksa... 😁 Doduše ne gledam trenutno ništa, čekam novi Shield, mada mrka kapa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari