Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Koji video player koristite za pustanje sa externe memorije? Za Mi box konkretno.

Developers nova video player-a zeza Google sa dozvolom...

1.png

Kod:
package: com.kmplayer
uses-permission: name='android.permission.MANAGE_EXTERNAL_STORAGE'
package: org.xbmc.kodi
package: com.mxtech.videoplayer.ad
package: video.player.videoplayer
package: com.kmp.video
package: com.mine.videoplayer
package: org.videolan.vlc
2.jpg

Posle par sati gledanja euro lige ili YouTube, vontar je mlak.
Za koliko dana otprilike ti je stigao Vontar. Mi
Od ovog prodavca za 12 dana od porudžbine do vrata,ima praćenje.Da li je najjeftiniji ne znam,ako se to gleda.

Zahvaljujem, nestrpljiv sam pa malo spamujem temu. Napomenuću da je ova cena od 20ak evra samo za nove korisnike aliexpresa. Meni je izašao Vontar oko 25 evra.
Mislim da bi Salac a i ti Ofline trebalo da dobijete proviziju od Vontar-a😀

Vontar X4 1000mb sa hladnjakom. W2 je još sa nižom temperaturom.

Prilozi

• IMG_20231010_130209.jpg
    IMG_20231010_130209.jpg
    123 KB · Pregleda: 59
Šta su ti forumi, društvene mreže i Jutjub, Kinez se sigurno krsti rukama i nogama odakle sad toliko trebovanje Vontara iz Srbije kad do pre dva meseca ovde nije prodao ćorav boks...

I onda Salac šibne klip na YT, pa red prepiske po forumima, i eto šta se desi. Hvala Bogu da je sve dobro ispalo i da su svi zadovoljni, a da imam gde da ga stavim i da na stoku već nemam dva KAON komada, jedan SDSTB02, Mi stik 4K, Transpeed i Iris boks, sad kad vidim reakcije i ja bih kupio Vontar bez da trepnem.

To ti je kao sa ženom. Ako nađeš onu pravu, nijedna druga ti više ne treba.

Svako prema svoh nahođenju,šta će mi boks od 250€ kada mi i Mi box 2nd gen završava sve.

Dva Sdmc,Mibox 3,Mi stik 4k,Supernova move i morace Vontar da padne sledeci mesec ;)

@bakara,ako ti je lakse i ja ja sam bez vontara, ali evo lomim se, pre neki dan sa mi sticka presao na box... i sad se ovaj vontar pojavio🤦🏻‍♂️

Uzmite Xiao... Vontar, najbolji odnos cene i kvaliteta :)

Meni 'vata prasinu trenutno ali naci ce mu se namena

Ajde da definišemo šta je krš,ne zbog mene nego članova koji se manje razumeju a čitaju temu.Da li je krš ono što ti završava sve ono za šta si ga kupio i za šta je namenjen,radi stabilno,ne baguje,bez obzira na cenu?Ili je krš sve osim Šilda i kocke?

Krš je sve što dolazi sa user debug / test-keys Android build-om.
I gde box košta manje nego bilo koja od ključnih komponenti koje su navodno u boxu u tim navedenim kapacitetima.

Bar nemaš frku oko grajanja zimus :)
ne znam iskreno ne prilazim mu, kad sam ga kupio instalirao sta me zanimalo prikacio flesic i externi hard (i bezicni mis radi), i evo kontam da vec 2 godine sve funkcionise bez problema. Cak mi se desavalo da firestick se sam restatruje jednom kada sam cackao nesto u Kodiju, dok ovaj A95 funkcionise bez problema. nikad i ne proveravam bilo kakve parametre (temperatura i sl) na njemu, a sve sto sam do sad pokrenuo ne pravi pitanje, odradjuje bez pogovora, povremeno i koji fudbalski mec odigram sa klincem, kodi, eon, tivimate, smartube, iptv pro takodje pre dok sam koristio... s tim da je kod mene android 10 (4/32Gb), a pre je bilo reci da android 11 pravi pi*darije

Е па, са срећом нека ми буде хоматикс и његов проблем - коди + RD = лоше, баш лоше. Штуца сваки видео преко 100 GB. Ресетовао рутер, вратио бокс на фабричка - исто се понаша. Да проблем није у мрежи доказ је ugoos x4q extra који ради најнормалније. Тренутно је на њему коди 21, али ћу сутра пробати коди 20.2... Нека буде могућност да није компатибилан хоматикс са кодијем 21.
@Ivan® - како се теби понаша?

Meni radi sve kako treba. Znam da je real debrid imao problema, javljali su nešto na Twitteru, pa vidi da nisi zakačio baš taj period kad si probao.

Doduše, ja ne koristim kodi za izvore, nego syncler + real debrid, ali sad sam probao da koristim kodi kao plejer u toj kombinaciji i pušta najveće fajlove savršeno u najnovijem kodiju.

Poslednja izmena:
Predlazem da se okupe clanovi foruma negde pa da organizujemo skup i druzenje gde cemo predstaviti nase "ljubimce" kao na auto-moto skupovima. 🤣

@mwsavko Posebno mesto za korisnike Vontara :D

@Salac UE Doduse, nesto slicno tome sto se tebi desava sam primetio skoro na svakom boksu koji nije shield, uvek se nadje neki fajl koji izaziva tu situaciju, a nije do konekcije ili hardverske podrske za format. Ne mora to nuzno da bude najveci fajl, nego prosto u moru sadrzaja kome pristupamo ovako kako pristupamo se nadje takvih primera.

Na tri s905x4 boksa sam video isto, ukljucujuci i mecool km 6 deluxe sa gigabitnim lan-om. Test konekcije pokazuje da sve radi kako treba, fajl ne deluje kao nesto sto ne bi trebalo da radi, a desava se tvoj slucaj (ne samo kodi, svaki plejer). Pustis drugi mnogo veci fajl, on radi (ok, mozda je nizi bitrate, jer je duzi film, pa je zbog toga fajl ogroman, ali svakako jedan od najvecih BD remux fajlova).

Secam se da ima neki ogromni Men in Black iz 1997. koji mi je svuda seckao jer je bas ogroman fajl za normalnu duzinu filma, zato sam ga i probao :D. Obicno se ljudi uhvate za LOTR zbog velicine fajla, ali tu je i duzina filma, pa nije najtezi slucaj.

Kao da se nesto zagusi i ne moze da povuce dovoljno iako je gigabitni lan tu, a shield ga samo pojede. Mozda previsok bitrate ili nesto slicno toliko optereti hardver da zbog nekog loseg resenja ne moze dovoljno brzo da radi neke druge stvari koje bi inace radio, kao kad je cpu preslab i zakucan na 100% sve vreme, tako deluje u tom trenutku.

Mislim da je na shieldu bolje resen mrezni kontroler ili sta vec u integraciji tog resenja, vidi se i kod premotavanja, posebno u mx playeru. Kao ono kad ti kazes "Premotavanje je trenutno", e ovde je stvarno TRENUTNO i u najvecim fajlovima, a NIJEDAN s905x4 boks sa gigabitnim lan-om to ne radi tako, vidi se razlika.

To je i najveca razlika koju sam video na shield-u u odnosu na ove uredjaje. Ima drugih mana koje niko ne pominje, ali to je druga tema. I ti i ja smo ga zamenili iz svojih razloga, a kad gledas po interenetu, deluje kao apsolutno savrsen uredjaj. To je i poenta, svako ima svoju slabu tacku i u odnosu na to mora da izabere, a ponekad uz to dodje i neka druga mana, mora kompromis.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno