Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

svaki se može otvoriti da se hladi 😅

šta preporučujete, vontar w2 ili one stickove amazon ili šaomi

ja sam se sa jednim kinezom sa alija opekao već

svaki se može otvoriti da se hladi 😅

šta preporučujete, vontar w2 ili one stickove amazon ili šaomi

ja sam se sa jednim kinezom sa alija opekao već

Imaš moju preporuku za oba stick-a . Koristim oba, amazon fire 4k max i xiami mi stick 4k... Amazon je za nijansu fluidniji i brži ..

čitam ovde da se firestick previše puni memorijom a da su nekima i crkli
nznm, sve ima neke mane

Kad amo kod Vontara,stiglo bratu pre neki dan. Muci ga to sto u donjem ekranu kad pusti Iris ili Eon smart ima neki bar sa tri tastera koliko sam ga razumeo. :) Kaze kad udje u Kodi da to nestaje a u ove dve app nece. Nisam stigao da odem do njega i pogledam. Verovatno ima negde da se iskljuci. Nije radio nadogradnju na novu verziju Slimboxa.

sertifikati su mi nebitni
gledao bih filmove i serije (preko deljenog foldera sa kompa) i strimove na kodiju i preko klasičnih mac i m3u lista i youtube malo

videćemo zaa crni petak šta će biti. Ima i šaomi neke svoje akcije a pretpostavljam da je njihov box najbolji od svega ponuđenog

jedino što mi je glupo u zadnjih par godina nikakva značajnija poboljšanja što se tiče karakteristika niko nije imao pa nešto sve mislim da sačekam da kao možda nešto bolje izađe ali teška priča

Bio je vec Mi Box 2gen i kostao je 4800 na njihovom Brand day, naravno dostava za Srbiju nije bila moguca.

sertifikati su mi nebitni
gledao bih filmove i serije (preko deljenog foldera sa kompa) i strimove na kodiju i preko klasičnih mac i m3u lista i youtube malo
Ovo ti i Vontar završava,sve dalje su tvoje žele,mogućnosti,preference :)
Kad amo kod Vontara,stiglo bratu pre neki dan. Muci ga to sto u donjem ekranu kad pusti Iris ili Eon smart ima neki bar sa tri tastera koliko sam ga razumeo. :)
Da nije poručio X2 on ima običan android?
Svakako možeš da flešuejš Slimbox.
Mislim da Tanix ima bolje hladjenje.
Ako misliš na Tanix W2 ne bih rekao,bar sa slika nigde ne vidim proreze za hlađenje.

Poslednja izmena:
Porucio je w2 sa Slimboxom. Uspeo je da iskljuci. Ima u podesavanjima.

Nema proreze za hladjenje ali je veci hladnjak,ne znam koliku korist ima vontar od proreza sa donje strane kad topao vazduh ide uvis a hladnjak je manji.

Otišao mi je Tanix Tx92 verno me je služio skoro 5 godina. Sad bi mi trebalo nešto slično. Imam inače A95X F3 Air S905W2 4/64 ali nisam baš zadovoljan njime.
Na Tanixu sam uglavnom koristio Kodi i u zadnje vreme Retroarch Epsxe i Flycast. Ali najviše Kodi i Retroarch Smartube...
Ne znam zašto ovaj A95X tako šugavo tera emulatore. I gamepade brlja radi kad pokreneš retroarch ali kad pustiš neće.
Uopšte kao da ima neki težak lag npr kad sam prebacivao romove od igrica i on kao ne vidi sve fajlove. Mislim nem pojma koji mu je.
Mislim ne strimujem ništa uglavnom skinem na flešku i gledam. Nemam ni net za to.
Dajte neki predlog ;)

Nema proreze za hladjenje ali je veci hladnjak,ne znam koliku korist ima vontar od proreza sa donje strane kad topao vazduh ide uvis a hladnjak je manji.
Ima celim obimom sa gornje i donje strane.Džabe hladnjak koji je zatvoren u plastičnoj kutiji :)

Prilozi

• IMG_20231009_215136.jpg
    IMG_20231009_215136.jpg
    152.3 KB · Pregleda: 46
  • IMG_20231009_215113.jpg
    IMG_20231009_215113.jpg
    146.4 KB · Pregleda: 46
Posle par sati gledanja euro lige ili YouTube, vontar je mlak.

S927ebed53b6944fc8d99335f46dd89b6Q.jpg

Хммм... Нешто им баш не верујем. Погледај логое стриминг сервиса. Немој ми рећи да нису могли наћи или ставити боље. И нетфликс су раздвојили на нет и фликс.

1000003894.png

Prevara jedan kroz jedan. Ne bacajte pare.

Za tačno četiri nedelje je bio kod mene.

Хммм... Нешто им баш не верујем. Погледај логое стриминг сервиса. Немој ми рећи да нису могли наћи или ставити боље. И нетфликс су раздвојили на нет и фликс.

Pogledajte prilog 408161
Evo sta je napisao covek koji se razume:
To je neka budzevina sa streaming servisima koji mogu da blacklistuju box svaki cas.

Pozdrav. Molim za preporuku nekog Android boxa. Nedavno sam uzeo Android box S96 MATE 4/32 GB android 11, ali mi ne radi HBO Max, nema zvuk. Da li mi možete preporučiti neki box na kome će HBO Max sigurno raditi. Još da ima LAN priključak...
Hvala

koji box je korektan do 50e za gledanje iptv arene i sport klubovi? (imam ponudu za modovan orion box 2gb rama za 4000 dinara)

za preporuke koji Android (TV) box/stick kupiti postoji soba "šta da kupim"
cc @provokator @Smišek

Nazad
Vrh Dno