svaki se može otvoriti da se hladi 😅
šta preporučujete, vontar w2 ili one stickove amazon ili šaomi
ja sam se sa jednim kinezom sa alija opekao već
Nije za poređenje,vidi šta ti je bitnije, sertifikati ili cena.šta preporučujete, vontar w2 ili one stickove amazon ili šaomi
Ovo ti i Vontar završava,sve dalje su tvoje žele,mogućnosti,preferencesertifikati su mi nebitni
gledao bih filmove i serije (preko deljenog foldera sa kompa) i strimove na kodiju i preko klasičnih mac i m3u lista i youtube malo
Da nije poručio X2 on ima običan android?Kad amo kod Vontara,stiglo bratu pre neki dan. Muci ga to sto u donjem ekranu kad pusti Iris ili Eon smart ima neki bar sa tri tastera koliko sam ga razumeo.![]()
Ako misliš na Tanix W2 ne bih rekao,bar sa slika nigde ne vidim proreze za hlađenje.Mislim da Tanix ima bolje hladjenje.
Ima celim obimom sa gornje i donje strane.Džabe hladnjak koji je zatvoren u plastičnoj kutijiNema proreze za hladjenje ali je veci hladnjak,ne znam koliku korist ima vontar od proreza sa donje strane kad topao vazduh ide uvis a hladnjak je manji.
A neću drugi rom hoću drugi boks da kupim.
Mozda zbog promaje?Nema proreze za hladjenje ali je veci hladnjak,ne znam koliku korist ima vontar od proreza sa donje strane kad topao vazduh ide uvis a hladnjak je manji.
Za koliko dana otprilike ti je stigao Vontar.Posle par sati gledanja euro lige ili YouTube, vontar je mlak.
Evo sta je napisao covek koji se razume:Хммм... Нешто им баш не верујем. Погледај логое стриминг сервиса. Немој ми рећи да нису могли наћи или ставити боље. И нетфликс су раздвојили на нет и фликс.
Pogledajte prilog 408161
Od ovog prodavca za 12 dana od porudžbine do vrata,ima praćenje.Da li je najjeftiniji ne znam,ako se to gleda.Za koliko dana otprilike ti je stigao Vontar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari