U svakoj laži ima pola istine. Što znači da se laž sastoji od jedne polovine, koja je istina, i druge polovine, koja je laž. E sada, ako na ovu drugu polovinu ponovo primenimo aksiomu da u svakoj laži ima pola istine, zaključujemo da u prvobitnoj laži ima 3/4 istine, a 1/4 laži. Matematičkom indukcijom dalje lako dolazimo do rezultata da je limes istinitosti svake laži = 1, tj. da je u pitanju sušta i neokaljana istina.
Settings - Language - Spell checker?
Pa ne znam, stalno pravi iste greške a milion puta koristim istu reč. Uvek mi bih napiše kao BiH... Mada i sk je imala problema sa I.Gboard?
Pamti..
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Zato što niko živ ne zna kako i da li radi Google sync gboard , ja lično nisam uspeo da saznam kako radi. Svaki put kada sam menjao mob uvek sam kretao od 0.(sve moguće varijante sync sam probao )Pa ne znam, stalno pravi iste greške a milion puta koristim istu reč. Uvek mi bih napiše kao BiH... Mada i sk je imala problema sa I.
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Probajte Smart Keyboard Pro, ja koristim tu tastaturu godinama i skupio sam preko 49.000 reci. Kako kupim drugi telefon samo prekopiram njegov folder na root i sve mi se povrati i reci i stelovanje.
Ja instalirao, ali ne vidim srpski latinicu, samo engleski?
edit: ipak ima, super je.
Pa mrzi me.Baš.Razdvajaj tacku i rec, tako treba![]()
Hvala. Pokušaću tako. Sad ću da probam na huawi-u da je ubacim. Inače mi je bitnije da lepo engleski jezik ispravi jer ga ne znam dobro.Zato što niko živ ne zna kako i da li radi Google sync gboard , ja lično nisam uspeo da saznam kako radi. Svaki put kada sam menjao mob uvek sam kretao od 0.(sve moguće varijante sync sam probao )
Inače BiH možeš da izbrises tako što drziš na tu reč kada ti je ponudi i onda je gore gurneš u kantu .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne nalazim da postoji opcija da se iskljuci. Eventualno mozes umesto tacke da probas opciju "double-space period", koji stavlja tacku pa razmak. U "text correction" se nalazi opcija.Pa mrzi me.Baš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari