Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Dap, kao i uvek sa gameloftovim igrama :p
Samo nisam provalio kako da promenim ime stoji mi samo player xxxx tj ne secam se broja.
Evo i da iznesem svoje utiske za sad.
Pare se dosta teze zaradjuju nego u prethodnim nastavcima, na stazama ima mnogo razlicitih puteva tj nije kao ranije jedan put i jedna precica na odredjenom delu staze. Malo su otezali knockdown evente jer i na samom pocetku treba imati 15, mada je u principu dovoljno samo da budes bolji od rivala. Infected mod nije los mada ga nisam skroz ukapirao. Staze su odlicne i mnogo detaljnije uradjene nego u npr. asphalt 7-ici, efekti na njima su za pohvalu(blatnjave bare u Nevadi, vetar koji nosi sneg na Islandu, sunce koje bije direktno u kameru itd). Sto se tice podesavnja za grafiku, postoje very low,low,medium i high. High nisam probao jer mi je i na medium zezalo(napisao sam vec u pretohdnom postu). Razlika izmedju low i medium nije toliko velika ali se npr u Tokiju na medium vide refleksije na mokrim ulicama dok se na low samo vidi voda iza tockova. Nisam ocekivao da ce igra biti ovako lepo uradjena, ali eto, prijatno iznenadjenje. Po mom misljenju svakako veliki napredak u odnosu na sedmicu. Takodje pare se dobijaju za sve sto uradite(knockdown-ovi,stunt-ovi,drift itd) i za poziciju na kraju trke. Sve u svemu jako dobra igra, bar zasad.

Poslednja izmena:
Sentinel 3 homeworld, ima na ps i plaća se.

Dap, kao i uvek sa gameloftovim igrama :p
Samo nisam provalio kako da promenim ime stoji mi samo player xxxx tj ne secam se broja.
Evo i da iznesem svoje utiske za sad.
Pare se dosta teze zaradjuju nego u prethodnim nastavcima, na stazama ima mnogo razlicitih puteva tj nije kao ranije jedan put i jedna precica na odredjenom delu staze. Malo su otezali knockdown evente jer i na samom pocetku treba imati 15, mada je u principu dovoljno samo da budes bolji od rivala. Infected mod nije los mada ga nisam skroz ukapirao. Staze su odlicne i mnogo detaljnije uradjene nego u npr. asphalt 7-ici, efekti na njima su za pohvalu(blatnjave bare u Nevadi, vetar koji nosi sneg na Islandu, sunce koje bije direktno u kameru itd). Sto se tice podesavnja za grafiku, postoje very low,low,medium i high. High nisam probao jer mi je i na medium zezalo(napisao sam vec u pretohdnom postu). Razlika izmedju low i medium nije toliko velika ali se npr u Tokiju na medium vide refleksije na mokrim ulicama dok se na low samo vidi voda iza tockova. Nisam ocekivao da ce igra biti ovako lepo uradjena, ali eto, prijatno iznenadjenje. Po mom misljenju svakako veliki napredak u odnosu na sedmicu. Takodje pare se dobijaju za sve sto uradite(knockdown-ovi,stunt-ovi,drift itd) i za poziciju na kraju trke. Sve u svemu jako dobra igra, bar zasad.

Kakva su ostecenja na kolima?

@Bandicoot
Ako mislis na ostecenja tipa da udaris malo u nesto pa ti otpadne neki deo, toga nema, bar ja nisam video. Ali ih ima npr kada slupas protivnika ili sebe, otpadaju vrata i lete delici metala oko auta. Nista toliko impresivno ali svakako mnogo bolje nego ranije. Takodje, zaboravih da kazem, treba paziti sa stuntovima jer nedovoljna brzina moze da dovede do unistavanja auta, sto obicno znaci poslednja pozicija, osim ako niste u velikoj prednosti a to se obicno ne dogadja.

Moze li neko da mi objasni kako se igraju multiplayer igre preko Play Games aplikacije...? Ubih se 2 sata pokusavajuci da burazera pozovem ali nista. Obojica imamo g+ i omogucene notifikacije u Play Games aplikaciji.

probao novi asphalt 8, meni licno nfs mw je i dalje neprevazidjena voznja na androidu, narocito grafika.

Moze li neko da mi objasni kako se igraju multiplayer igre preko Play Games aplikacije...? Ubih se 2 sata pokusavajuci da burazera pozovem ali nista. Obojica imamo g+ i omogucene notifikacije u Play Games aplikaciji.

Ako igra ima mp opciju onda to ovako izgleda

screenshot2013-08-23-19-.png

Hm... Nemam to. Temple Run, Cut the rope, Drag Racing (i 4x4)....To sam pokusavao.

Trebali bi napraviti neki spisak aplikacija koje su podrzane...

Malo igara podrzava multi, kada instaliras na play store-u imas napisano sta koja igra podrzava

screenshot2013-08-23-19-.png

Hm... Nemam to. Temple Run, Cut the rope, Drag Racing (i 4x4)....To sam pokusavao.

Trebali bi napraviti neki spisak aplikacija koje su podrzane...

Nekontam kako si mislio da igraš ove igre u multiplayer-u? Vidiš i sam da su to single player igre. Razumem da si pitao npr za NFS ali ne za ove...

Pa mislio sam da sama aplikacija omogucava mp... Upalim na dva telefona, i preko g+ naloga sinhronizovano igram sa protivnikom. Valjda bi to tako trebalo da funkcioniše!?

Ne razumem kako misliš igrati temple run multiplayer ? Šta vas dvoje trčite zajedno i skupljate novčiće, skačete i na prvoj krivini jedan ode levo a drugi desno? Šta dalje?

Ne razumem kako misliš igrati temple run multiplayer ? Šta vas dvoje trčite zajedno i skupljate novčiće, skačete i na prvoj krivini jedan ode levo a drugi desno? Šta dalje?

O Boze...
Pa ne bukvalno. Moze da postoji njegovo vrijeme, poeni sta god.

Nwm.

Izašao je Puddle za ne-Tegra ureðaje. Nije loša igra. :)

probao novi asphalt 8, meni licno nfs mw je i dalje neprevazidjena voznja na androidu, narocito grafika.

Nije los NFS MW,ali po meni nije ni prineti Real Racing 3.Jedini problem je dugo cekanje na popravke,u pocetku nije strasno,ali kasnije sa jacim automobilima zna prilicno da smori.

Btw preporuka za Hungry shark evo,jako zarazna igra.

+1
Ja vec par dana jurcam ajkulom. Ekstremno zarazna igra :D

Da li neko zna neku igricu u kojoj se takmiči protiv naših drugara preko interneta?

Da li te neko tera da kupiš i igraš?

Gameloft je imao dobre igre na symbianu, kada drugih nije bilo :d
Sve posle toga je blah, pored toga svaki asfalt je isti, besomucno odbijanje levo desno sa stisnutim gasom.

IAP je najgora moguca stvar koja je mogla da se desi, tu namlate kesa na ovcama samo tako.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno