Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ne mogu sad da se setim naslova ali hill climb racing je isto klon, igrao sam je davno na pc-u a bilo je i java derivata na starijim telefonima, secam se da sam igrao do besvesti na ef81.

Poslednja izmena:
Sto se tice asphalt 8-ice, igra nije toliko losa ali postaje nerealno teska vec u drugoj i trecoj sezoni. Na neki nacin svi su mnogo brzi od tebe, skoro nikad ne udare u nesto, i nikad ne znas koji put je kruzni a koji je, u stvari, brzi.
Naravno kola su sumanuto skupa a pare se tesko zaradjuju, sto se tice toga A7 je bio bolji. Gameplay nije los ali taj superhuman AI ubija zabavu. Slazem se u potpunosti sa reviewom gsmarene.

Dobra igrica za dvoje je fruit ninja. Znate jos neku?

Probao sam da igram asphalt 8 i stigao do trece sezone i ne mogu dalje, bas je tesko, i zato sam skinuo hakovanu verziju :D

Hehehe isti slucaj :D
Sad je mnogo zabavnije, jer svakako promovisu laksi nacin, samo sto ili ces da platis za njega ili ces da...nadjes hakovanu verziju :d

Dajte nekoliko multiplayer igrica ali da su online. Ne preko blututa i sl.

Virtua Tennis Challenge

Sorry, bio sam brzoplet, ovo je preko bt.

Jel si probao da igras tenis preko bt? Pitam jer je meni i kolegi uzasno lagovao.

Jel zna neko zasto Play store forsira neke app-ove i igre godinama vec ? od kako postoji android, ja kad kliknem na top free on mi izbacuje onog pacova sto ne moze dizadje, onog krokodila vodoinstalatera i slicno, a kad god kliknem na top new free te igre su blago retardirane .. ?

Uglavnom daleko najbolje igre koje sam igrao a da su free/downloadable su igre koje neko drugi preporuci, play store pretraga je retardirana krajnje, i apsolutno mi nije jasno da firma kao Google, ne zeli da ubaci u play store advanced search.Pretraga iskljucivo po nekom njihovom retardiranom rellevance principu

to "top" ide po broju downloada u poslednjih X dana

pretraga je manje više očajna, da

Pretraga je mnogo bolja nego što je bila. U svakom slučaju imaš i play store na Webu, a uvek možeš da koristiš i intitle string u pretrazi.
Kao što ti reče čovek, tu stoje ogre po broju downloada.

Jel zna neko zasto Play store forsira neke app-ove i igre godinama vec ? od kako postoji android, ja kad kliknem na top free on mi izbacuje onog pacova sto ne moze dizadje, onog krokodila vodoinstalatera i slicno, a kad god kliknem na top new free te igre su blago retardirane .. ?

Meni je krokodil najbolja igra koju sam igrao na Androidu, ima i verzija Whers my Perry sa istim principom.

Zato ja koristim playboard, tamo uvek nadjem super stvari

The Room igru nemojte da instalirate. Ostaćete budni do evo 5 kao i ja.

The Room je mother of all room escape games. U svakom segmentu. Muzika, zvuk, grafika, animacije, gameplay, kvalitet zagonetki, sve je vrhunski uradjeno.

Jedna od najboljih igara koje sam igrao na telefonu.
To nije igra vec posebno iskustvo.

Uskoro izlazi nastavak.

Jel moze preporuka za neku free off road/dirt/buggy/rally igru sa dobrom fizikom (a i grafikom)? Beach Buggy Blitz nisam uspeo da instaliram.

Kao klonove hill climb racing sam probao ove dve i ok su mada ova druga ima dosta bagova.

Crazy Wheels: Monster Trucks
Hill Racing: mountain climb

Preporuka i za Drag Racing 4x4 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.dr4x4

A za ovu sam mislio da je bolja, nema bagova i lepo je odradjena ali je prelaka, bukvalno za 15-45 sekundi predjes svaki nivo, ocekivao sam da ce biti sve teze i da ce se menjati nesto, bas decji trip, steta.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kyworks.buttonsandscissors.inapp

Poslednja izmena:
beach buggy blitz je sr*nje. treba nam nesto kao dirt na kompu, e to bi bilo extra... mada ne mogu da se zalim ni na real racing wannabe gran turismo.....

Jel postoji neki iole ozbiljniji RPG na androidu a da nije Zelda klon? Nije bbitna veličina i zahtevnost, nebitno ni da li je free, samo da ima ljudski sistem napredovanja i zanimljiv gameplay???

@ Jericho

Hvala, skinucu sutra pa da vidim valja li..

Hvala za "The Room". Odusevljen sam

Nazad
Vrh Dno