Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Treba mi preporuka za tower defense igru, al da bude sto slicnija ovoj phoneky.com/games/?p=view-item&st=1&id=j3j9398

Probao sam par i jednostavno nemaju smek ove.

Igraonsam defender 2 pre par meseci. Sve sam nabudzio, presao hiljaditi nivo i onda je postalo nemoguce da prelazzis nivoe cak i sa svim onimvatraama, ledom... Promenio sam telefon, aali mislim da sam igricu obrisao iz revolta ranije. Ni multiplayer nije bio nesto.
Steta sto saam potrosio grdno vreme da bi na kraju shvatio kolika je 8grica truba ciji je cilj da te namami i uzme lovu, a nista ne dobijes.

Poslednja izmena:
I ja sam imao defender 2 i presao sam preko 700 nivoa i onda sam promenio fon, nije lose ali vremenom krece da smara.

Igrao sam prvi deo defendera, ustvari ubijao sam se. Najslicnije ovome sto sam trazio je defendr. Ko voli ovaj tip igara nek obavezno proba.

Po meni najbolje tower defense igre su:
1. Tower Defense (port sa iOS-a)
2. Sentinel

Ja iz principa ne kupujem igre koje imaju IAP. Ako dam novac, želim igru bez toga. Mada nikada ne bih dao pravi novac za popravku automobila, za neko oružje, zlato, itd.

Screenshot_2013-08-22-14-50-12.png
A sada zaradjujem da isplatim neke dugove, vidis da sam potrosio 50M a zaradio tek 4.5M
A da, da bi podigao kredit (da se zaduzis) moras da imas proximity senzor, i onda ukljucis mikrofon i molis za pare (i krstis se). Eto, toliko od mene. :wave:

Poslednja izmena:
Inace eo da vam se pohvalim sta mi se desilo nekako izcekao da svuce tih 1.53 gb i instalirao igru i ulazi, verifikuje code ili sta vec prodje i odma mi crashuje... I vratim se na Play Store i odem na refund i Cao djaci... :-D

o čemu pričaš bre kakav mikrofon koga da molim? kakvi skriveni touchovi? kakvi krediti kakvi dugovi? imaš game killer i edituj koliko ćeš para i zlata da imaš, meni otključano sve. al onda te ovde na forumu optuže kako kucaš šifre :D a onaj ko da 100 evra i otključa sve on ne kuca šifre :)

Ja sam real racing 3 skinuo hakovan i imam 999.999.999 onih novcica i para. :D

Nije promocija. To je cena i sedmice.

Nije los ovaj asphalt 8(s obzirom da sam ga ''nabavio'' nemam bas pravo da se zalim :p). Imam ponekad neka zamrzavanja na 2 sec tokom trke mada je to verovatno do fona(SGS Advance). Ovako generalno je dobra igra, prijatna grafika, stuntovi u vazduhu, lepo uradjene staze i zanimljiv soundtrack.
EDIT:Ha! Ja sam *****, nisam do malopre video da imaju podesavanja za grafiku, sad kad sam stavio na low radi savrseno.

Poslednja izmena:
Nije los ovaj asphalt 8(s obzirom da sam ga ''nabavio'' nemam bas pravo da se zalim :p). Imam ponekad neka zamrzavanja na 2 sec tokom trke mada je to verovatno do fona(SGS Advance). Ovako generalno je dobra igra, prijatna grafika, stuntovi u vazduhu, lepo uradjene staze i zanimljiv soundtrack.
EDIT:Ha! Ja sam *****, nisam do malopre video da imaju podesavanja za grafiku, sad kad sam stavio na low radi savrseno.

A reci ti meni koji si "nabavio" jel možeš multiplayer igrati?

Nazad
Vrh Dno