Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

160 u Dots.
Mnogo zarazna igra. :-D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376659545263.jpg
    uploadfromtaptalk1376659545263.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 211
Ajd sad da vas vidim. 334 :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376662241253.jpg
    uploadfromtaptalk1376662241253.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 192
Nisam. Nisam ih još ni kupio. Ne znam ni šta ima od pomoći. Videh da ima neka što stopira tajmer na 5sec. Da sam to upotrebio u ovoj rundi, prebacio bih 400 garant. :)

Poslednja izmena:
Nisam. Nisam ih još ni kupio. Ne znam ni šta ima od pomoći. Videh da ima neka što stopira tajmer na 5sec. Da sam to upotrebio u ovoj rundi, prebacio bih 400 garant. :)

Та табла те је онда баш укењ*ла :)
Можеш то да купиш и у току игре, само стисни.
Овде одмах у првих пар секунди видиш да ли ће бити нешто или не од партије.

Ja odigrao 7-8 partija, a pogle Corvus već nakupio skoro 10.000 dots-a ukupno, čekaj da se nađemo na istom levelu :D

Ja ispraznih bateriju. A bio sam blizu da oborim svoj rekord. :D

Развићу телефон због оног лага. Најгоре ми је када треба да спојим последњу за цео квадрат и он засецка и с**** ме! Спалио бих телефон у том тренутку.

Bas cudno da jedino tebi laguje... Mozda problem u kernelu? Mada nije zahtevna igra, tako da ono...

Bas cudno da jedino tebi laguje... Mozda problem u kernelu? Mada nije zahtevna igra, tako da ono...

Чини ми се да је још неко рекао овде да му сецка баш у истом тренутку. Био је апдејт и нису то решили још.

Meni nije jasno stvarno.
Mozda koriste one pomoci ali i sa njima ne moze toliko!

Jel moze preporuka za neku multiplayer igru (bluetooth ili online wifi varijanta)? Hvala! :)

Ja ne pamtim da sam igrao zarazniju igricu jos od Snake na starim Nokijama.
Znaci isrce mi bateriju na oba telefona.

Pa ovaj dots je zahtjevan ko n4s. Baterija ode za cas.

Ja ne pamtim da sam igrao zarazniju igricu jos od Snake na starim Nokijama.
Znaci isrce mi bateriju na oba telefona.

panumyty.jpg

:d

Moj rekord u Dots-u je 225, al nikako mi nije jasno kako oni likovi na listi napakuju onoliko poena.

Ako bi moglo jos bar 87 ljudi da okaci screenshot i/ili komentar na ovu igricu, to bi bilo bas super. Mi i inace dolazimo na temu da citamo komentare, ne predloge za igre.

^
Pa evo onda da ti javim da mi je rekord sada 340. Nadam se da sam ti pomogao :)

Nemojte spamovati topic sa svojim rezultatima iz neke igre.

Vrh Dno