Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Čuj hvala, kad pogubis živce onda ćeš da me vijas :D

Što bi pogubio živce? Nije toliko teška igra. Ja sam je sa uživanjem prešao na matorom Desire-u. Odlična. :)

nije teska igra zato sto je stvarno logicna. za razliku od mnooooogih room escape igara gde se trazi da smislis neke nebuloze i pronadjes nevidljive dugmice na praznom zidu ili vec nesto.
mozda treba malo vise vremena za neke stvari, ali sve je tu.

btw, da li postoji nacin da se igre i aplikacije poklanjaju?

Pošalješ nekome apk, pa on instalira. Nema druge opcije.

ok, to mi je palo na pamet, ali ne mogu da nadjem nsita za app i igre kupljene preko store-a. Prvenstveno bih hteo the room da podelim sa par ljudi

Ja sam The Room uzeo bio u jednom Humble Bundle-u. Kupio sam bundle samo zbog te igre.

The Room kada se uzme preko apk instlacije, mora se instalirati preko OBB folder-fajla. procedura je krajnje jednostavna. govorim iskljucivo u edukativne svrhe i ne preporucujem koriscenje varez-a.

Igrao sam par room escape igrica i sada vidim da sam jos ranije dodao the room u wish list. Poskidao sam nekoliko igrica: the room, jelly defense, world of goo, air attack hd, granny smith.
Uglavnom su preporuke sa ovog sajta, jedino sto se ne secam da je neko igrao jelly defense i airattack hd koje imaju odlicne ocene. Za airattack hd postoji i free verzija cisto da se proba igrica.

The Room stvarno dosta dobra igra.
Mada sam ja imao bug u epiloque delu, dva puta sam morao da resetujem nivo da bih presao. Inace morao sam da na netu nadjem walkthrough jer nisam vise znao sta da radim, kad ono ispostavi se da je bug, sto mi dosta dugo nije palo na pamet da je moguce, isfrustirah se poprilicno dok se nisam ubedio da pogledam walkthrough. Ponovo mi se bio pojavio bug, pa sam opet morao da restartujem nivo, i mislim da je problem u tome kada se izadje iz igre, i onda nastavi sledeci put sa resume, oba puta mi je nakon ovoga pravilo problem.
Ali dobro, sve u svemu kvalitetna igra.

Mala zamerka je, na kraju i regularnog dela i epiloga, nisam imao utisak da sam "izasao" iz sobe, vec se jednostavno igra samo zavrsi, kao, eto sad je kraj i gotovo.

The Room stvarno dosta dobra igra.
Mada sam ja imao bug u epiloque delu, dva puta sam morao da resetujem nivo da bih presao. Inace morao sam da na netu nadjem walkthrough jer nisam vise znao sta da radim, kad ono ispostavi se da je bug, sto mi dosta dugo nije palo na pamet da je moguce, isfrustirah se poprilicno dok se nisam ubedio da pogledam walkthrough. Ponovo mi se bio pojavio bug, pa sam opet morao da restartujem nivo, i mislim da je problem u tome kada se izadje iz igre, i onda nastavi sledeci put sa resume, oba puta mi je nakon ovoga pravilo problem.
Ali dobro, sve u svemu kvalitetna igra.

Mala zamerka je, na kraju i regularnog dela i epiloga, nisam imao utisak da sam "izasao" iz sobe, vec se jednostavno igra samo zavrsi, kao, eto sad je kraj i gotovo.

iako se igra zove the room, ne radi se o room escape igri vec je potrebno otvarati kutije. Jasno je na kraju da prolazis kroz neki portal. Epilog posle siri pricu, ali i dalje nema pravog objasnjenja koje, po meni, nije ni neophodno jer je dobro sacuvati malo misterije. Velika bi bila greska da probaju da objasne sve jer se mnogima na bi svidela objasnjenja.
Danas je igra dobila neki update. verovatno se radi o tim bagovima u epilogu.

btw, poceo sam da igram castle clash. nije lose za sada, mada mi ne deluje kao da nudi mnogo kao strategija.

Poslednja izmena:
Chicken invaders 4,moze da se skine sa play-a al samo prva misija je besplatna,u svakom slucaju odlicna igra.

Preporuka za neke strategije kad je već pomenuto?

Ja nisam oduševljen TheRoomom. Očekivao sam mnooogo dužu igru, a i logičniju. Previše se svodi na pipkanje (kliktanje?) po celom ekranu, pa šta odreaguje, tu ideš dalje. Grafika je lepa, ali na kraju samo nepotrebna, jer forsira čipove i brže troši bateriju. Predjoh igru za 3-4 sata, možda 2x iskoristih pomoć. DOORS i DOORS 2 sam duže igrao...

Need for speed most wanted - vrh igra.

Trenutno igram :)

Imao sam je na S3 i brzo obrisao ne znam zasto.
Instalirao na S4 verziju sa Samsung Apps igra je fenomenalna. Ma kakav Asphalt?
NFS razbija! Grafika fenomenalna, muzika fenomenalna, gameplay konacno ok na jednom telefonu. Odlicna je.

Asphalt je realno sareno njesra za decu u poredjenju sa NFS mada nema sanse da igram to na prenosivim uredjajima, je6es voznju bez pc-a ili konzole..

Pa kad dodje na red Galvanize :) vrh muzika. Sad sam instalirao real racing 3 i ne radi mi baš glatko na hd 7, kakva je situacija kod vas?

Evo i ja da pohvalim The Room. Pored svega sto ste pomenuli dodacu i odlicnu atmosferu. Jedini minus je duzina, suvise se brzo predje (jer se naravno igra u jednom dahu koliko je dobra :)). Od mene imaju pare i za drugi deo.

Mislio sam da radi odlicno na low i medium podesavanjima, dok na high hoce neki put da secne. :)

Btw: Fifa 14 stize 10 septembra za ios i android i bice besplatna za igranje.

Jedva cekam FIFU 14, jedina igra koju igram na telefonu je FIFA 12...Imao sam problem jel mi nije lepo radila na SGS IV, ali sam nasao neki patch na XDA i sad radi vrhunski. Inace je to jedina aplikacija koju sam kupio :) Super je vest da ce FIFA 14 biti free.

Super je vest da ce FIFA 14 biti free.

Upravo suprotno. Nije super i nikad takva igra nece biti super posto ce imati IAP. Bolje nek je naplate 5$/€ nego da ne možeš ništa da prodjes bez da platiš. Pogledaj Asphalt 8 - košta 0.99$ ali ima IAP i bez hacka ili bez da kupiš u samoj igri bolja kola neverujem da ces je završiti.

Bolje da su je odmah naplatili 5$/€ nego da ima IAP.

Vrh Dno