Pozzz drugari, procitah poslednih 20 strana ovog treda, pa reko da se prikljucim, do pre mesec dana koristio sam Nokiu i Garmin navigaciju sardnja to je trajala dobre 4 godine, gde sam za to vreme nebrojeno puta koristio Garmina za trazenje ulica, i broja, naravno uz pazljivo osmatranje ruta(jednosmernih ,slepih ulica itd) elem, verovali ili ne niti me je jedanput navela na porgesan put ili jednosmernu ulicu, vrlo sam se prijatno iznenadio kad me je u Herceg Novom odvela do tacnog broja zgrade i ulaza u vise razlicitih navrata....e ,na to sam bio naviknut sve do iGO-a gde nakon sto ga instalirah sa mapom iGO R3 Navteq Europe 2012.Q2 ukucah Bezanisku kosu ulicu Marka Celebonovica ,a navigacija me uputi na ugao sa vise ulica bez mogucnosti biranja tacnog broja, ja reko ok, ajd da probam sa nekom drugom, Pedje Milosavljevica, kaze brojevi od 0-26 inace ima ih 150, ukucam 26 i krenuh da vozim iz grada, najpre me uputi kroz jednu jednosmernu, pa onda kroz drugu u pogresnom smeru........razocarenje, mrtvi garmin je bio bez premca 4 godine bez i jednog azuriranja, sad skidam iGO R3 Navteq Europe 2013.Q2, nadam se da se nesto promenilo...po meni fail u 2 bitna aspekta, da ne poznajem grad iscimao bi se naj strasnije.....i verovatno polupao nesto.....:smash: 🙂
Upravo instalirah 2013 mapu, ima dosta vise brojeva ulaza, videcemo za voznju po jednosmernim ul.....