DA napišem i ja koju o novim mapama navtweqa. Elem koristim iste na sygic navigaciji. Neka mesta, čak i ona manja, kao što je moje, su odradili do perfekcije1 Tj. do nivoa kućnih brojeva. Odlična stvar! Ali me čudi kako neke ulice fale u većim mestima (gradovima) kao što je Aranđelovac na primer? Ok, neke ulice su odradili do kućnih brojeva ali nekih ulica uopšte nema! Primer - Avalska ulica. Isti je slučaj sa Ubom. I tamo fale neke ulice, čak ni poi tačke kao što je Dom zdravlja na pr. nema. Sa druge strane kod Tom Tom mapa (2013.06) nisu odrađeni kućni brojevi tako detaljno kao kod Navteqovih mapa ali je svaka ulica uctana. Slabija je što se tiče poi tačaka od Navteqovih mapa ali su one glavne ucrtane. Obrisao sam navteqove mape na sygic navigaciji i instalirao tom tom mape a navtwqa koristim u CoPilot navigaciji. Igo je verovatno i dalje najbolji izbor ali mi je malo dosadio. DA zaključim - Navteqove mape imaju sve uslove da u skorijoj budućnosti (s obzirom na neredovno ažuriranje lokalnih mapa tj. mapa lokalnih provajdera) posanu najbole mape za Srbiju. mada se i Tom Tom uključuje u trku.
Kako si uspeo da u Sygic ubaciš Tomtom mape? Ja sam imao Sygic sa Navteq mapama, a onda sam skinuo Tomtom mapu Srbije, ubacio je, izbrisao sve Navteq mape i kada sam startovao navigaciju pokazalo mi je da je trial i tražili da kupim program.