Possible android virus.
scan your phone now.,Optout: xapush.cc
http://android.ikangoo.com/apps/scandroidrs/landings/scan2/index.php?key=MUNDOSCANSB&af=3003232e5bfcfc7e23abbf8f0cee21fc&aff_sub=CD12137&aff_sub2=e2c4w2a494q2x2
id_rs_-_MUNDOSCANSB_-_3003232e5bfcfc7e23abbf8f0cee21fc_-_.apk
Po poslednjim vestima iz Google-a, rečeno je da će kažnjavati i ukidati aplikacije koje šalju reklame u notification bar... E sad to je novo, valjda su dali neki rok developerima koji to rade, da isprave, jer ako ne isprave, možeš da ih prijaviš ili će ih oni sami ukinuti ako vide... Mada ima jako puno aplikacija tako da...
Jellybean ima mogućnost usb audio streaminga.
Sad sa kojom aplikacijom i kako to ti ne bih znao reći.
Druga opcija je (ako imaš kućnu wifi mrežu) da dok je telefon na usb-u radiš streaming preko wifi, postoje aplikacije i za tu svrhu.
I naravno direktna veza 3.5 činčevima telefon - audio ulaz na zvučnoj na računaru ako ti odgovara tako nešto.
weather2umbrella?
Vise sam to pitao zato sto volim da mi sve lepo radi ako moze, a ne neki errori ili da mi fale plugini...
Imam vec w2a app, a intesa mobi nisam hteo jos uvek da instaliram zato sto mi nekako zao 50 din mesecno ali moracu
Hvala vam u svakom slucaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari