predragole
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.08.2013
- Poena
- 169
Da li je moguće korišćenjem Tor browsera i ''zavaravanjem'' Play Store-a kupiti Android aplikaciju kao da sam iz SAD-a?
Pošto si stavio custom recovery (TWRP), ne možeš uraditi update tako. Moraš da flashujes ručno zip fajl za update ili da flashuješ 4.3 preko factory image-a.
Pozdrav svima, imam nexus 4 i od nedavno mi stize poruka da mogu da update-ujem softver na 3.4, medjutim ne znam kako. Mislio sam da se to automatski odradi, medjutim dobijem ovaj screen
Nisam ja nista cackao softver, kupio sam telefon sa takvim softverom. Ako odradim factory reset hoce se vratiti na fabricka podesavanja, pa da mogu normalno da update-ujem novi 3.4 android? *** ne razumem se pa moram da pitam![]()
Znači da je taj pre tebe čačkao telefon. Nije moguće da factory resetom to uradiš. Moraćeš da flashuješ factory image. Odmah idi na 4.3. Ali pošto se ne razumeš... Ne znam. Jedino uputstvo da ti napišem večeras.![]()
Или да флешујеш само recovery од верзије андроида коју сада имаш и онда удариш ОТА апдејт.
Pa ako ti nije cimanje napisi mi uputstvo kad stignes. Samo da napomenem da sam jedva Igo instalirao, tako da ne znam kako cu se ovde snaci![]()
Bez uspeha sam koristio pretragu a ja imam pitanje ko je verovatno postavljanje da li je moguće da mi radi whatsapp na tabletu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari