Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

:D Da ako lik koji je to sve pisao ima preko 12 godina .

Hahahah baš kul tema. Pročitao sam celu u iščekivanju da bar jednom napiše vređanje umesto vrecanje al' džaba, mogao je bar nešto naučiti. :D
Inače me podseća na onu temu gde se javlja onaj lik koji drži servis računara-pekaru i on je isto hteo da tuži ostavljao neke brojeve telefona itd. :)

Uh uh dobar topic, mada su ovog nescrecnika za hosting oduvali mnogo gore :D.

Ajoooj! Citam temu za hosting i jako sam iznenaCen i uvreCen! :d

^OMG :lupko:

Ahahahha koji pacijent :D

Aaaaa! Nema teme vise (ili ne radi link na Tapatalku)! Sta sam propustio??? :d

Poslednja izmena:
Kinesku poeziju, ciscenje duha i tela, par fency naziva za borilacke vestine i jos par citata :D

А почело је озбиљно о матичним плочама :p

Samsung više ne zna ni da razlikuje svoje proizvode. U opisu "Galaxy Tab 3", a na slici natpis i slika "Ativ Tab 3".

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374606052320.jpg
    uploadfromtaptalk1374606052320.jpg
    53.6 KB · Pregleda: 316
@speeder, kako se to pravi takav screenshoot? Onoliki tekst nemoze stati na jedan monitor.

Sta covek napisa tamo, pogotovo zadni post, mislim da bih uzivao gledajuci demonstrativni fajt izmedju Igora i Tome :)

Poslednja izmena:
@speeder, kako se to pravi takav screenshoot? Onoliki tekst nemoze stati na jedan monitor.

Sta covek napisa tamo, pogotovo zadni post, mislim da bih uzivao gledajuci demonstrativni fajt izmedju Igora i Tome :)

Ja koristim FastStone Capture za takve screenshotove.

ako mozda koristis operu, postoji ekstenzija screenshoter.

Ako je istina da ima 120kg cistih misica onda smo svedoci side efekta steroida... :)

Koristim retardirani chrome i ekstenziju Webpage & WebCam Screenshot.

jedi pite, sada citam vest kolegi i mislim to sto si napisao

noob. pao je zato sto je noob.

Kad se svercuje postoje neka zlatna pravila koja moras da postujes da bi mogao da prodjes zelenu kapiju. pisem jer neam vise u interesu da sam svercujem pa ako nekom zatreba a i nesto ne verujem da iko u bilo kojoj upravi zna da se registruje na bench a kamoli da iskoristi informacije -

1. ne ides preko Ciriha, god damn it! Aeroflot: Beograd-Moskva-Kina ili Etihad (sad zbog low cost-a do Abu dabija): Beograd-Abu Dabi-Kina. iz razloga sto arape i ruse zabole sta nosis u srbiju dok ce fraknfurt i cirih da te flag-uju ako te sami ne uhapse zbog EU regulacija. To tvrdim iz razloga sto Abu dabi i Moskva nemaju vage za proveru rucnog prtljaga i ako si jak ko svarceneger mozes da stisnez zube i torbu koja treba da ima 20kg a zapravo ima 80-90kg nosis nonsalantno kao da je jastuk. Ja sam zapravo moro da radim sklekove pre polaska kao pripremu za sverc.

2. rucni VS kargo prtljag: ovaj je garant pao jer je spakovo ovo u kargo jer realno ni ne moze da stane u rucni sve ovo. NE u kargo nista sto je sverc! Kargo ide kroz skenere, u rucnom prtljagu mozes da preneses i nuklearnu bombu ako te ne zaustave na zelenoj. Rucni prtljag je zapravo i solo-sverc limit jer samo toliko stvari moze da stane u torbu koja nije 2 sa metar. Prolazis na zelenu jer NEMA skenera, i jedina provera je stavka broj 3

3. Izlazak sa kapije: Ako se obuces kao Djogani, pao si. Ako se obuces kao fifti sent - pao si. Ako se obuces kao klosar i socijala - pao si. Odelo, ili fensi outfit, naocare, skupe slusalice neke, beats ili tako nesto flashy, kosuljica moderna, frizurica, osmeh na facu, i obavezno clan rodbine koji ce da te doceka kao da te nije vido 300 godine. Onom na zelenoj u prolazu pre izlaska pred rodbinu kazes onako smekerski : dobar dan :) i nastavis dalje.

Lik je najverovatnije pao zbog cijenice da je stavljao u Kargo i zbog toga sto je isao preko Ciriha. Zao mi coveka jer je ulozio tolku lovu, sad ce da ga zajase zelenas ili ko god mu je dao tolke pare, mada me ne bi cudilo da je ovo onaj Suboticanin sto valja nove Apple uredjaje za male pare.

Nazad
Vrh Dno