Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

zenina strana familije je sa tim prezimenom, a iz komunikacije sa njima vezao sam prezime za taj kraj :D

i jesi ga kontaktirao? kad ti salje 4.2mil?

pazi ovog vezira gde odmah 'vata veze... :d

Prvo, ovaj mi nudi samo 50% tog novca, što je svega 4.2 miliona dolara.
Kada na to se izracuna porez na luksuz, taksa na namet, porez na budale, Dinkićev danak i PDV... verujem da bih na kraju ja još morao da doplatim državi Srbiji. :d

Ma posalji e-mail ili zovi na telefon i sve to snimaj, napravi neku reportazicu, pa onda na YouTube ili CNN :eyebrows:

A fora bi bila da stvarno dobije pare :d

... nego kad sitzu pare?

:d
kako-se-daje-oglas.jpg

"comp ima maticnu plocu albatron ima dva prijucka za sata 3 giga rama podrizava od ddr 400

procesor mu je athlon 2600+box radi na 2100mhz dosta za njegovu konfiguraciju

memorija ddr 400hmz dva puta 1 g znaci ima 2 giga rama u dualu rade izpise kad se ukjuci

graficka ddr2 agp nvidea 7600 gs gainward 256mb 128 bit extra u agp(crika fabricki kuler stavio sam drugi a testovima ako se igra zahtevna igrica ne prelazi 50 stepeni znaci radi bez greske)

hard wd 80 giga ata i ima 8 mega kesa brizine

posto graficka veliki potrosac ima chiftek napajanje od 340 wati onda ono vreme bilo je najaci graficka ima 6 pin prikjucak. .

ima citac karticu i tv karticu sa dajinskim

izuzetan racunar u svoje vreme bio je najaci

MONITOR lg 24 inc 2ms w2453sq ima racun i ima jos pola godina garancije ful hd

u opste nije korisceno monitor od trigodine ako radio godinu dana. . extra je

poklon je 10 igrica po zeji koje moze da tera maximumu do 2006 godine

koga interesuje slobodno nek pita. . .

dvd rezac nov samo nisam proverio dali radi nije bio tri dvd u njemu. .. sa sata prikjucak. .."

http://www.kupujemprodajem.com/comp-i-monitor-24lg-6697615-oglas.htm?filter_id=22179732

Treba napomenuti da je covek madjar i da slabo divani/kucka serbski...

Naravno, nisam ciljao na jezik već na predstavljanje "makine"

vrhunski, i opet sam se smejao :d steta sto ga kutija izbacio iz siga :D

Briljantno, nema sta. Pogledajte negativne komentare na aplikaciju za "solarno punjenje telefona".

U temi:"Greškom formatirana particija". Nadam se da se poolmaker neće ljutiti. :)

get data back, zero assumption recovery.

To je pretpostavljam iz tvog iskustva?
Ako je prepisivano po particiji/fajlovima nijedan alat neće biti uspešan ili će povratiti zbrkane fajlove.
Ja (a i drugi) će ti potvrditi da on jeste dobro rešenje za povraćaj fajlova (ne i jedino, i to je tačno) pa nemoj da zbunjuješ @shekspir-a.

da, iz mog iskustva, i iskustva dosta drugih ljudi, koji znaju sta pricaju.
covek zna da ne sme na tu particiju da upisuje, i pitao je za softver, tako da... kakvo zbunjivanje, sta bulaznis?

Hajde budi precizniji šta si hteo da kažeš sa "get data back, zero assumption recovery".. i nemoj bulazniti.

Fora je u tome što je on razumeo (zero assumption recovery) kao opis na engleskom za GDB. :d

^ahaaaa... u tom cucu grmi zec... nit' on nas razume, nit' mi njega...

Upravo se tako desilo.

:D

Poslednja izmena:
Materica i taterica.
taterica.JPG
A tražio sam TV box.

Briljantno, nema sta. Pogledajte negativne komentare na aplikaciju za "solarno punjenje telefona".

I don't want to live on this planet anymore... Da li je moguce da stvarno ima onih koji su mislili da ce im se uredjaj magicno napuniti suncevim zracima pomocu neke aplikacije?

99% korisnika nema pojma kako funkcionise telefon, tv, auto, konzumenti koji ne zele a u najvecem broju slucajeva i ne mogu da nauce...

Yup, ima priiiiiilicno glupih ljudi.

neznanje nije glupost...

Neznanje? Pa u f'ing opisu pise da je sprdnja! Ako nisu piglu onda su coravi! :d

nisam komentarisao sliku neko kom. iznad mog, za koji mislim da se odnosi na komentar iznad tog :D

Poslednja izmena:
Pa da, u opisu aplikacije pise da je sprdnja i da ne radi :D.
Not to mention da je dosta njih pomililo da ce sam od sebe telefon da se puni bez punjaca i icega, uz pomoc magicne aplikacije sa marketa :D.

tldr
gde postaje stvarno zanimljivo? je l' ima nekih bas socnih postova?

Ima bas ja sam sad iscitao i umro sam od smeha:).

Nazad
Vrh Dno