Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Drpili su mi novac prilikom placanja sa dve poklon kartice u razmaku od 10 dana, a porudzbina nije prosla i naravno novca nema. Na telefonu se prave blesavi, a preko emaila su prosledili dalje. Ako je neko imao slicno iskustvo, ili je rešio neka se javi 😃

Koliko im treba da kreiraju porudzbinu? , poslato nocas oko 3

I jedan xiaomi 65" se uklapa u misterioznu cenu.
Znači cena je definitivno ta, samo je pitanje koji model?

Baš navlače čoveka. Realno nemam potrebe za tv-om, a koliko vidim bar za hisense bi bila dobra cena, ali je pitanje da li vredi tj. da li ima nešto bolje sa odnosom cena-kvalitet (ili je xiaomi uvek odgovor na to). :)

Niti ce.
To je prosecna plata 70% zaposlenog stanovnistva...

Kupi P&G proizvode za 3.000 RSD i dobiješ 1.000 RSD nazad!

Svaki put kad na Ananasu kupiš odabrane P&G proizvode u minimalnoj vrednosti od 3.000 RSD, P&G ti vraća 1.000 RSD!

Kako?

1. Kupi na Ananasu P&G proizvode u vrednosti od 3.000 RSD ili više

2. Postavi račun na pgonlinepromos.rs

3. Registruj/Prijavi se na pgonlinepromos.rs

4. Na tvoj bankovni račun će leći 1.000 RSD

Jel neko koristio?

Dugo nisam kupovala na Ananasu i više nisam član A+ kluba. Sad vidim da su podigli prag za besplatnu dostavu na 5.000 din. Zanima me da li će biti naplaćena dostava, ako je korpa preko 5.000, ali primenom vaučera iznos za naplatu bude ispod praga za besplatnu dostavu.

Mislim da nece. Kad ubacis vaucer, pre placanja, prikaze ti da li ima dostave ili je 0. Onda mozes naknadno da ubacis jos nesto za 500 din ili da odustanes.

• 6. 6. 2025. 03:45:24
  • Porudžbina je kreirana

:rolleyes:

Big Bang neko iskustvo sa njima?
Tražim auto radio za ćaletov auto tamo mi najpovoljnije kaže Ananas

Big Bang neko iskustvo sa njima?
Tražim auto radio za ćaletov auto tamo mi najpovoljnije kaže Ananas
Big bang je u stvari bc group...korektna firma ali mnogo bolja kad direktno uzimas kod njih nego preko ananasa...u mom slucaju brza svakako

Drpili su mi novac prilikom placanja sa dve poklon kartice u razmaku od 10 dana, a porudzbina nije prosla i naravno novca nema. Na telefonu se prave blesavi, a preko emaila su prosledili dalje. Ako je neko imao slicno iskustvo, ili je rešio neka se javi 😃
Upravo mi se desila ista situacija. Izvršio plaćanje poklon karticom, skinut je iznos sa kartice ali nema potvrde na mail, niti kreirane porudžbine na nalogu. ☹️

Upravo mi se desila ista situacija. Izvršio plaćanje poklon karticom, skinut je iznos sa kartice ali nema potvrde na mail, niti kreirane porudžbine na nalogu. ☹️
Proveri kroz sat, dva od porudzbine da li je veacen iznos na poklon karticu. Meni na dve nisu vratili danima, a na ostale vrate kroz sat vremena.

jel dobio neko robu sa CiA akcije
stoji Abrzo i trebalo je u petak da stigne,ali jos uvek nije obradjeno

Meni je bilo za 4-5. jun a stiglo 7. Verovatno bila navala, pa kako ko dođe na red.

meni upravo stigao :) stigao mi je i pre nedelju dana jedan, a stigao sam i da vratim nesto, neke stvari su ocajnog kvaliteta ali ok, cene su niske pa se nesto probere :)

Naručio u subotu malo posle podne hrpu odeće od C&A (Spark) još nije spakovano, valjda bude danas :D nadam se da imaju sve na stanju, a ne da mi otkažu porudžbinu zbog nekog artikla, mada pretpostavljam da sve ovo što je "abrzo" zasigurno ima na stanju. Jer sam tako skoro hteo tepih da naručim, i kontaktirao sam originalnog prodavca da proverim, i oni rekli da taj tepih nije više na stanju...

Naručio u subotu malo posle podne hrpu odeće od C&A (Spark) još nije spakovano, valjda bude danas :D nadam se da imaju sve na stanju, a ne da mi otkažu porudžbinu zbog nekog artikla, mada pretpostavljam da sve ovo što je "abrzo" zasigurno ima na stanju. Jer sam tako skoro hteo tepih da naručim, i kontaktirao sam originalnog prodavca da proverim, i oni rekli da taj tepih nije više na stanju...
Ja sam poručila sinoc drugu porudzbinu c&a, i potvrđeno je jutros 😊😊

04.06. ujutru naručeno, i od tada je u statusu ,,narudžbina potvrđena''.
Rok isporuke je naveden 05.-06.06. (aBrzo).
Čekam da pošalju pa da odbijem prijem. Tko ih fuka nesposobne....

iks de .000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.jpg

Nazad
Vrh Dno