Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Iskreno, ako ima dvostruko manje aktivne materije, svejedno je da li je formalno falsifikat ili nije.

Kupili smo i mi jednom to u Amanu. Najgori prasak kupljen u poslednjih 20 godina, i ne pricam samo o Arielu.
Apsurd je da je Ariel Professional iz Metroa (znaci isto ime) najbolji prasak koji smo koristili, nego je odavno postao preskup.

Na svakom prašku piše za koliko je pranja bez obzira na volumen. Inače za mnoga tržišta se prave koncetrovani deterdženti i oni manje koncetrovani. Tamo neke 2005te je u počela kod nas prodaja koncetrovanog praška, pakovanja od 3kg i 4kg su trebala da zamene ona od 10kg, a po ceni su bili u istom rangu. Prodaja je išla jako slabo jer naši ljudi su išli na volumen a ne na koncentraciju jer nisu ni imali pojma o tome. Misli da je čak bio serijal reklama u tom periodu koji je trebalo da edukuje kupce. Verujem da P&G Turska iz nekog sličnog razloga prodaje ovaj prašak u Turskoj.

Poslednja izmena:
Izbila je cela frka u Hrvatskoj svojevremeno kada su iz njihovog udruzenja za zastitu potrosaca izjavili da Ariel iz Hrvatske nije kvalitetan kao onaj iz zapadnih zemalja.
P&G ih tuzi i naravno izgubi na sudu koji je zakljucio da prasak nije sadrzavao neke aktivne materije kao onaj iz zapadne evrope (koga zanima ima na netu o tome).
Ako se tamo prodaje losiji zar bi trebalo da verujem da se kod nas prodaje istog kvaliteta kao u Nemackoj.

Ma ima svega, i lošeg i dobrog, samo sve ima svoju cenu.

Ja još uvek čekam dečiji bajs koji je City Express preuzeo pre 10 dana, 3 dana je prošlo od urgencije i dalj nemaju nikakve informacije gde je.
Pitao kako da otkažem porudžbinu koja nije stigla, a poslata je, kaže da ne primim paket kad donese kurir :)
Super sistem, neko digo bajs, njemu super a i pare ostale Ananasu :) /s

Jel urgencija isla preko call centra ananasa ? Ako nije, pozovi ananasov call centar i neka oni kontaktiraju city, tako sam ja preko njih nesto resio.

Oba, mejl i posle telefonski, 3 dana je prošlo od tada i oni ne mogu da saznaju šta se dešava sa paketom.
Kažu vidi se u sistemu da je urgentno. Svakako razmišljam da otkažem, jer ko zna šta se sa tim bajsom izdešavalo za ovih 10 dana.

Pa ako mozes otkazi putem call centra. Ajde sto ananas ne zna sta se desava oni i nemaju uvid kod city-ja, ali sto ovi iz city-ja ne znaju gde je paket to je vec za razmisljanje. Svaki kurir ima spisak paketa koje duzi, sto ne dostavi razduzuje u magacin, lako se dolazi do toga da li je dostavljen ili je magacinu. Ako je pogresno dostavio ima listu gde je sve bio tog dana, lako se udje u trag ako je pogresna dostava.

Mora da se majes sa kuririskom sluzbom, kurirske sluzbe su postale bas osione i bahate, imaju mnogo posla i boli ih krivi slajfovani da se malo potrude

Kako ja da cimam CE kad ni nemam broj pošiljke, oni iz Ananasa to imaju, valjada mogu da provere status jednim pozivom?
Mislim kad bi otišao do CE, sigurno bi saznao šta se dešava, al to ostavljam ananasu da reši.
Najjgore što im nije palo na pamet da me kontaktiraju, zadnje od njih što sam dobio je mejl od 30. maja, da će proveriti.

Pozdrav svima, drugar planira kupovinu laptopa na Ananasu pa sam hteo da pitam da li trenutno postoji neka dodatna akcija ili vaučer koji bi mogao da iskoristi da dodatno snizi cenu? Ako treba može malo i da sačeka, nije mu hitno.
Nikada pre nije koristio Ananas, da li postoji neka posebna pogodnost za prvu kupovinu kada napravi nalog? Evo linka laptopa:

Hvala unapred!

Mislim da je rec o istom laptopu kao sto ima i u Gigatronu gde je za 1k jeftiniji
Jedino cisto radi vaucera pa da iskoriti bar popust na 5.000 imaju oni vauceri - malo se ukljuc u temu pa vidi kako ces najbolje iskoristiti.
Ananas ima dosta lazna snizenja tako da se ne pecajmo na to

Ladno mi je pre pola sata stigao mejl da mi danas stiže paket. City kurirska je u pitanju. :ROFLMAO:

Sa City-ijem nikada ne znas kad ce stici... AKS obavestenja mnogo bolje funkcionisu, bar stigne preko vibera ako ananasu email zakaze...

Kuriri mogu da se ocene, ali nije javno, kada posalju "tvoje misljenje nam je vazno..."

A za prodavce, tesko da ce i biti, znaju oni sa kim imaju posla...

Ladno mi je pre pola sata stigao mejl da mi danas stiže paket. City kurirska je u pitanju. :ROFLMAO:
I stigao mi paket posle sat vremena! Stvarno sam mislio da je greška u pitanju.
Sa City-ijem nikada ne znas kad ce stici... AKS obavestenja mnogo bolje funkcionisu, bar stigne preko vibera ako ananasu email zakaze...
Bukvalno sve zavisi od kurira. Od kad je ovaj fini mladić iz Citija preuzeo moj rejon, postali su mi najbolja služba. A najveće probleme sam imao sa njima i najviše ih kritikovao ovde.

Mislim da je rec o istom laptopu kao sto ima i u Gigatronu gde je za 1k jeftiniji
Jedino cisto radi vaucera pa da iskoriti bar popust na 5.000 imaju oni vauceri - malo se ukljuc u temu pa vidi kako ces najbolje iskoristiti.
Ananas ima dosta lazna snizenja tako da se ne pecajmo na to
U G ima 8gb rama.

Kolika je garancija na ovaj Tesla TV od subote? Vidim da su imali neku akciju kao 2+3, važila je do kraja maja, a subota je bila 31.05.

Nastavljena je akcija jos tri meseca. Znaci, ako je fiskalni racun iz juna mesaca, produzena garancija moze da sa ostvari sa ovom novom akcijom. Vise o garanciji na tesla.info.

Pa ako je majska akcija, fiskalni verovatno glasi na ponedeljak 02.06., a serijski broj je isti i na kutiji i na uredjaju. Mozes da registrujes i sa majskim racunom za produzenu garanciju u ovoj junskoj akciji, ali nece da vazi.

Prilozi

• Screenshot from 2025-06-05 15-11-17.jpg
    Screenshot from 2025-06-05 15-11-17.jpg
    49.7 KB · Pregleda: 43
I stigao mi paket posle sat vremena! Stvarno sam mislio da je greška u pitanju.

Bukvalno sve zavisi od kurira. Od kad je ovaj fini mladić iz Citija preuzeo moj rejon, postali su mi najbolja služba. A najveće probleme sam imao sa njima i najviše ih kritikovao ovde.
Nismo se razumeli, samo na obavestenja sam mislio, od same kurirske sluzbe. Od Cityja naravno ne dolazi nista, od Aksa do ~9:35. Par puta mi je stizao fiskalni uvece na email, ali je City dostavio tek drugi dan ili Ananas pusti email u podne da je dostava u toku dana, a ona je vec obavljena. Kuriri obe sluzbe su ok momci i nemam nikakvih problema sa njima.

Prilozi

• 20250605_155611.jpg
    20250605_155611.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 34
Je l' neko naručivao nešto s ove c&a akcije? Prekjuče naručio, sve abrzo, rok isporuke kobajagi do danas, a ono još ništa nije ni spakovano.

C&A ima dosta povoljnih stvari ali sve sto sam gledao su najmanje moguće veličine. Za odrasle uglavnom S

Nazad
Vrh Dno