Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da sam peske krenuo jos u cetvrtak ujutru i to na rukama do djaka do sad bi bile kod mene 🤠 ja ih pitao wut vele lepo ti pise ode 10-12, posteno :) nego ne obradjuju 200 godina, a ustedeo sam dal 300 dinara

To ako je kutija otvarana vracam istog trenutka.

Ipak je potvrđena porudžbina jutros 😅, nisam video da stoji 1/1 jer mi i dalje daje da je otkažem. Recite mi samo jel može plaćanje karticom kod kurira ili ne? Ne znam ko im sve dostavalja City, Dex?

Koliko treba vremena da posalju ovima iz BC Group by Big Bang? Vidim stoji 7-10 radnih dana nesto mi deluje previse 😅

Ipak je potvrđena porudžbina jutros 😅, nisam video da stoji 1/1 jer mi i dalje daje da je otkažem. Recite mi samo jel može plaćanje karticom kod kurira ili ne? Ne znam ko im sve dostavalja City, Dex?
City i Aks im voze pakete, koliko sam upućena ne moze, kada vam bude spakovano pisace koja kurirska sluzba vozi

I meni gomila "mode" (dobrim delom C&A) stoji samo kreirana porudžbina. Od četvrtka, iako je sve abrzo, ništa ne obrađuju.
Bzvz.

Meni je stajala porudžbina iz BC Group od 8000 čitava tri dana, pa sam skapirao da piše da je slanje "od 18.06" što mi je prekasno, pa sam otkazao.

08.06.2025(nedelja uveče) poručene 2x po 2 gume uz iskorišćena 2 kupona po 2000din. Isporučene juče ujutru. Ne znam da li je to moglo brže :)

Poslednja izmena:
Screenshot_2025-06-11-14-31-05-897_rs.ananas.app-edit.jpg

abrzo je do sada uvek bilo danas za sutra (za radne dane). A ovde jos uvek nije naznačeno ni koja služba dostavlja. Verujem da će do večeras pisati i sutra već dostaviti, ali usporio je i abrzo

Pogledajte prilog 495701

abrzo je do sada uvek bilo danas za sutra (za radne dane). A ovde jos uvek nije naznačeno ni koja služba dostavlja. Verujem da će do večeras pisati i sutra već dostaviti, ali usporio je i abrzo
Ja sam naručio nešto još u subotu abrzo, nije ni spakovano, niti je stigao račun 😂

Dremel uređaj za graviranje, na akciji do 11.06 tj danas. danas gledao, razmišljao se i kao ajde uzeću ga za 1500 i neki dinar, kad sad odem da poručim digli cenu na 5000.(ima i za 3700) Ne kapiram ako je do 11-og treba valjda da bude do kraja dana. Bukvalno amaterizam, do 15h jedna cena posle druga. Ali se ne nerviram, jer mi objektivno ne treba ali me vukla cena. Voleo bih da se otvori nešto kao Ananas, ali na profesionalnijem nivou, ne bih više ušao kod njih na sajt, iz razloga što ja trebam kao kupac da znam do kada je akcija a ne do 11-tog ali nije ceo dan.

Abrzo, danas narucen monitor oko pola 3, oko pola 4 vec je porudzbina spakovana. Pise da stize 12.06 ili 13.06.
Preambiciozno, ali videcemo.

Evo meni danas stoji spakovano za Bc Group a na mejl nista nije stiglo. Pise da je sluzba za dostavu city express.

Dremel uređaj za graviranje, na akciji do 11.06 tj danas. danas gledao, razmišljao se i kao ajde uzeću ga za 1500 i neki dinar, kad sad odem da poručim digli cenu na 5000.(ima i za 3700) Ne kapiram ako je do 11-og treba valjda da bude do kraja dana. Bukvalno amaterizam, do 15h jedna cena posle druga. Ali se ne nerviram, jer mi objektivno ne treba ali me vukla cena. Voleo bih da se otvori nešto kao Ananas, ali na profesionalnijem nivou, ne bih više ušao kod njih na sajt, iz razloga što ja trebam kao kupac da znam do kada je akcija a ne do 11-tog ali nije ceo dan.
Uvijek važi i "dok traju zalihe", možda su samo prodali određeni broj.

Abrzo, danas narucen monitor oko pola 3, oko pola 4 vec je porudzbina spakovana. Pise da stize 12.06 ili 13.06.
Preambiciozno, ali videcemo.
Sve zavisi od kurira ali stizalo mi je redovno tako poducim po podne oko 4-5 i sutra dam stigne, evo i danas poruceno oko 14h isto a brzo i preuzeo je kurir znaci sutra je tu 🤣
Evo upravo sada stigao i fiskalni na mail.
Znaci da je preuzeo kurir kada stigne fiskalni i meni pre 10ak minuta stigao fiskalni

Zvuci mi previse dobro da stigne vec sutra, ali da stigne prekosutra bio bih prezadovoljan.

PS: Da, i na Ananasu pise da je preuzeo kurir.

Nazad
Vrh Dno