Ja sam naručivao wifi adapter za računar 18. 2. i stigao je 24. 2.Koliko treba vremena da posalju ovima iz BC Group by Big Bang? Vidim stoji 7-10 radnih dana nesto mi deluje previse 😅
City i Aks im voze pakete, koliko sam upućena ne moze, kada vam bude spakovano pisace koja kurirska sluzba voziIpak je potvrđena porudžbina jutros 😅, nisam video da stoji 1/1 jer mi i dalje daje da je otkažem. Recite mi samo jel može plaćanje karticom kod kurira ili ne? Ne znam ko im sve dostavalja City, Dex?
Preopterećeni su, mnogo porudzbina za C&AI meni gomila "mode" (dobrim delom C&A) stoji samo kreirana porudžbina. Od četvrtka, iako je sve abrzo, ništa ne obrađuju.
Bzvz.
Meni stoji za BC Group od juce nista dalje se ne desava, obicno stigne neka potvrda za fiskalni ili da je spakovano ubrzo nakon porudzbine.I meni gomila "mode" (dobrim delom C&A) stoji samo kreirana porudžbina. Od četvrtka, iako je sve abrzo, ništa ne obrađuju.
Bzvz.
Ja sam naručio nešto još u subotu abrzo, nije ni spakovano, niti je stigao račun 😂Pogledajte prilog 495701
abrzo je do sada uvek bilo danas za sutra (za radne dane). A ovde jos uvek nije naznačeno ni koja služba dostavlja. Verujem da će do večeras pisati i sutra već dostaviti, ali usporio je i abrzo
Dakle nije samo kod mene.. Stoji da su proizvodi potvrđeni, verovatno imaju problem sa kurirskom službomJa sam naručio nešto još u subotu abrzo, nije ni spakovano, niti je stigao račun 😂
Uvijek važi i "dok traju zalihe", možda su samo prodali određeni broj.Dremel uređaj za graviranje, na akciji do 11.06 tj danas. danas gledao, razmišljao se i kao ajde uzeću ga za 1500 i neki dinar, kad sad odem da poručim digli cenu na 5000.(ima i za 3700) Ne kapiram ako je do 11-og treba valjda da bude do kraja dana. Bukvalno amaterizam, do 15h jedna cena posle druga. Ali se ne nerviram, jer mi objektivno ne treba ali me vukla cena. Voleo bih da se otvori nešto kao Ananas, ali na profesionalnijem nivou, ne bih više ušao kod njih na sajt, iz razloga što ja trebam kao kupac da znam do kada je akcija a ne do 11-tog ali nije ceo dan.
Nisu, bila su tri i sada su tri. A i kada se rasproda vidi se, da je rasprodato.Uvijek važi i "dok traju zalihe", možda su samo prodali određeni broj.
Evo upravo sada stigao i fiskalni na mail.Abrzo, danas narucen monitor oko pola 3, oko pola 4 vec je porudzbina spakovana. Pise da stize 12.06 ili 13.06.
Preambiciozno, ali videcemo.
Sve zavisi od kurira ali stizalo mi je redovno tako poducim po podne oko 4-5 i sutra dam stigne, evo i danas poruceno oko 14h isto a brzo i preuzeo je kurir znaci sutra je tu 🤣Abrzo, danas narucen monitor oko pola 3, oko pola 4 vec je porudzbina spakovana. Pise da stize 12.06 ili 13.06.
Preambiciozno, ali videcemo.
Znaci da je preuzeo kurir kada stigne fiskalni i meni pre 10ak minuta stigao fiskalniEvo upravo sada stigao i fiskalni na mail.
Ma hoce sigurno, jedino ako kurir zakažeZvuci mi previse dobro da stigne vec sutra, ali da stigne prekosutra bio bih prezadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari