Ako je city oni znaju nekad i subotom kad zaguzvaju da doteraju.Znači ako je preuzeto danas da očekujem u ponedeljak.
Imamo temu o zastiti potrosaca, mozda bi tamo trebalo premestiti diskusiju.Ne mogu baš da se pohvalim da razumem (nisam se ni upuštao u analizu). Šta to znači ako mi daju novi proizvod jer stari ne može da se popravi - da li na novodobijeni opet imam garanciju 2 godine ili ne? Tačnije ako se novodobijeni pokvari posle 2.5 godina od kupovine prvog ali godine posle dobijanja novog posle reklamacije, imam li pravo ponovo na reklamaciju ili adio?
Pa obično ne pakuju vikendom u zadnje vreme kako kadJel može do ponedeljka da se otkaže porudžina jel da?
Meni su upravo danas isporučili veš mašinu. Preko Ananasa direkt, ne druga kurirska služba.Je l salju ovi iz Ananasa i subotom robu ili ne?
Ako vozi Aks nacekaces se, meni trebao da doveze 25 ili 26 evo jos nije došaoJa sam dečiji bajs poručio prošl vikend od Sparka, CE pokupio paket 26.05, rok siporuke bio do 30.05. Bajsa još nema..![]()
To je totalna glupost...To nema veze sa ananasom, vec sa platnim prometom. Novac mora da se uplati na racun firme, banke za to uzimaju proviziju, proviziju placa krajnji kupac. Ko hoce bez provizije neka placa karticom, u tom slucaju trosak placanja ide prodavcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari