Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Nije bag,to je neki problem kod njih,nema tu sta da bude bag
Ja sam i master i vizu probao i nece da prodje uplata NLB banka u pitanju
Na kraju sam narucio placanje pri dostavi
Koliko im u proseku treba da posalju proizvod ,pametni sat je u pitanju?
Juce uzeo pise obrada narudzbine
Ideš u porudžbine i proveriš trenutno stanje, ako stoji spakovano, verovatno će danas biti poslato City expressom, BC group šalje jako brzo bez obzira što su rokovi dostave veliki.

Moje trenutno stanje je da je spakovano i da će stići City Expresom.Znači,da očekujem sutra....

Ne, treba da piše 'preuzeto' da bi ti stiglo sutra.

Ja juče dobio fiskalni, pisalo preuzeo kurir (Gebruder Weiss) ali danas ni traga ni glasa od njih. Ranije je uvek bilo da kad dobijem fiskalni sutradan bude isporuka.
Kakva su iskustva sa ovim Gebruder Weiss? Čini mi se da su se mnogi žalili na njih

Njih šalju kad je paket veliki, što znači da si kupio nešto veliko ili teško, što opet implicira da oni smatraju da su potrebna 2 čoveka pa će isporuka da bude ovih dana kad nađu drugog čoveka.😁

Da, da mašina za suđe je u pitanju.
A to "ovih dana" mi nije nimalo zgodno. Valjda treba da znam dan ranije da bih se organizovao da neko bude kući da preuzme. Ovako znači moram svaki dan narednih 5 dana da organizujem da neko bude kući

Ma jok, zvaće te danas ili sutra da se organizujete oko prijema, ne brini.

Da, da mašina za suđe je u pitanju.
A to "ovih dana" mi nije nimalo zgodno. Valjda treba da znam dan ranije da bih se organizovao da neko bude kući da preuzme. Ovako znači moram svaki dan narednih 5 dana da organizujem da neko bude kući
Oni salju poruku dan pre,barem kod mene je tako uvek bilo.

A kad je dostavljač Ananas Express? Juče sam poručio veš mašinu, čeka se duže? Vidim da su još juče stavili period od 28.maj-2. jun.

Ja juče dobio fiskalni, pisalo preuzeo kurir (Gebruder Weiss) ali danas ni traga ni glasa od njih. Ranije je uvek bilo da kad dobijem fiskalni sutradan bude isporuka.
Kakva su iskustva sa ovim Gebruder Weiss? Čini mi se da su se mnogi žalili na njih
Ja sam proslog puta cekala paket devet dana, iako je pisalo da je preuzeo kurir.
Pisala sam Ananasu i vec sutradan su mi isporucili.
A pre toga sam npr cekala dva dana od datuma narucivanja.
Izgleda da nema pravila...

Šta im je sa sajtom?Ne može da se uloguje.
Proradilo u medjuvremenu.Kad li ovi iz City-ja preuzimaju pakete?I dalje mi ne piše da je preuzeto.:cautious:

Poslednja izmena:
Ja u petak poručio (Spark ali nije abrzo), juče i jutros pisalo da je spakovano, i onda odjednom "paket vam stiže danas". City dostavio

Nisam kupio ništa na ananasu po regularnoj ceni i bez vaučera, tako da će tako i ostati do daljnjeg. Može uvek da se malo sačeka i dobije traženo.
Strpljen spašen.

Evo,sad mi azurirano da je preuzeto od strane kurira i poslali mi na mejl račun i ostalo.

Bro ti kao da prvi put pazaris nesto preko net-a? :)

Meni i dalje "obradjuju" porudzbinu,narucena 26 05
Nadam se da je nece otkazati BC group u pitanju,pametni sat

Da ,vidim da ce potrajati,evo do sada se nista nije desilo po pitanju isporuke
Kao da ves masinu donose
22000k sa vaucerom 19k za Huawei GT5 beli

Preko ovih da.🤣
Dok malo im udjes u stos kako funkcionisu posle ces se privici. Tu cak ima radnji gde narucis nesto pa tek oni dobave i tek onda tebi proslede tako da moras da obratis paznju i od koga pazaris tj. od koje firme... npr u ovom slucau ako pazaris sa bcgroup odes prvo pogledas na njihovom sajtu da li je taj i taj artikal dostupan pa onda vrsis narudzbinu da bi sebi ublazio muke :)
Naravno i da se cuvas NN brend firmi koji cak posluju sa robom i preko TEMU-a...

Stigao je TV,tako da su brzi po tom pitanju samo što sam imao problema sa plaćanjem karticama ali vidim da nisam jedini.

Ovaj isti u Metalcu za 6k imas :)
Samo bez + ovog dodatka za felge :)

Moram da podelim sa vama svoje iskustvo.
Generalno kupujem ponešto na ananasu, različitih vrednosti i najrazličitije proizvode. Sve radi kako treba ali imao sam jednu reklamaciju.
Naime u prodavnici Woby House sam kupio mali reflektor sa senzorom. Cena kao i bilo gde, al bar mi donose na vrata pa rekoh da uzmem.
Posle par meseci se pokvario. Reklamiram, prihvate i pošalju mi novi (malo drugačiji model od prethodnog - navodno stari više nemaju). Generalno isto s.... samo drugo pakovanje.
Ali, pokvari se i ovaj drugi, opet reklamacija i opet dobih novi.
Pogledam na Porudžbine i Povrati a tamo piše: "proizvod je neispravan, proizvod je uspešno servisiran". Što nije tačno jer sam dobio novi. Caka je u tome, da na novodobijeni nemam garanciju 2 godine, već ona teče od kupovine prvog i ističe posle 2 godine jer navodno je "uspešno servisiran" a ne zamenjen.

Sitno, ali ipak prevara što platforme Ananas što prodavca. Ne znam kakva su vaša iskustva?

Moram da podelim sa vama svoje iskustvo.
Generalno kupujem ponešto na ananasu, različitih vrednosti i najrazličitije proizvode. Sve radi kako treba ali imao sam jednu reklamaciju.
Naime u prodavnici Woby House sam kupio mali reflektor sa senzorom. Cena kao i bilo gde, al bar mi donose na vrata pa rekoh da uzmem.
Posle par meseci se pokvario. Reklamiram, prihvate i pošalju mi novi (malo drugačiji model od prethodnog - navodno stari više nemaju). Generalno isto s.... samo drugo pakovanje.
Ali, pokvari se i ovaj drugi, opet reklamacija i opet dobih novi.
Pogledam na Porudžbine i Povrati a tamo piše: "proizvod je neispravan, proizvod je uspešno servisiran". Što nije tačno jer sam dobio novi. Caka je u tome, da na novodobijeni nemam garanciju 2 godine, već ona teče od kupovine prvog i ističe posle 2 godine jer navodno je "uspešno servisiran" a ne zamenjen.

Sitno, ali ipak prevara što platforme Ananas što prodavca. Ne znam kakva su vaša iskustva?
Mozda gresim, ispravice me neko sigurno, ali ti i zamenom proizvoda ne produzavas prvobitnu garanciju. Meni je to bar logicno.

Nazad
Vrh Dno