Vrati klimu zašto bi preuzeo takvu. Reklamiraj Ananasu imaš pravo na reklamaciju valjda dva dana, tj danas i mislim ali nisam siguran sutra.Stigla klima porucena preko Ananasa, dostavljac city express
Preuzeo sam je na rizik mada nisam odusevljen s obzirom da je spoljasnja jedinica ostecena i da je kutija vec prilikom preuzimanja “zinula”. Nadam se da ostecenja nece uticati na funkcionalnost.
isto i ja mislim, ne verujem da utice na funkcionalnost. Mada sad vidim da je ovo saće ispomerano i na unutrasnjoj jedinici.Ma nije to ništa, hladiće to u fulu, ja lično se na ovo ne bih žalio ali dobro svako radi kako želi i misli da treba.
Zar ne postoji pravilo od 14 dana da ima pravo da vrati uređaj, kada se poruči online?Vrati klimu zašto bi preuzeo takvu. Reklamiraj Ananasu imaš pravo na reklamaciju valjda dva dana, tj danas i mislim ali nisam siguran sutra.
Postoji, ali ako ima fizičko oštećenje, moraš da prijaviš odmah. Ne možeš ulupan proizvod da vratiš u roku od 14 dana i da se praviš da nisi video.Zar ne postoji pravilo od 14 dana da ima pravo da vrati uređaj, kada se poruči online?
Klima je takva fabrički što se saća tiče, i to neće uticati na funkcionalnost, svakako bih to uslikao i poslao ananasu čisto da ostane neki dokaz da je ogrebana na nosaču.Stigla klima porucena preko Ananasa, dostavljac city express
Preuzeo sam je na rizik mada nisam odusevljen s obzirom da je spoljasnja jedinica ostecena i da je kutija vec prilikom preuzimanja “zinula”. Nadam se da ostecenja nece uticati na funkcionalnost.Pogledajte prilog 493510Pogledajte prilog 493511Pogledajte prilog 493512
I cetkice za zube i nokte, kao i cetke za farbanje ispravljaju sace bez problema.Mislim da tih 14 dana ne vazi u slučaju fizickog ostecenja, samo ako iz nekog drugog razloga nisi zadovoljan.
A to za sace je normalno, i kada cistis desi se da se iskrivi. Nista strasno, a postoji i cesalj za ispravljanje toga.
Nije bag,to je neki problem kod njih,nema tu sta da bude bagMozda je trenutno neki bag, meni ne prihvata dinu, cak sam probala iz različitih banaka mislila sam da je do moje kartice problem međutim ne ni ta druga nije htela, a master radi normalno za isti taj račun za koji je i dina ko će ga znati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari