Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Merkam TV na njihovom sajtu na akciji do 25.5. pa ako bih u nedelju naručio,vrv bi stiglo u utorak.
Racunaj onda verovatnk sredu jer vikendom ne porudzbine i onda ce tek u ponedeljak da ih obrade. Da li ce onda bas danas za sutra da obrade je kocka.
Generalno preko Sparka je najbrze, kao i preko manjih prodavaca.

Pa nece sigurno neke kvalitetne 😂

Pa mogli su i VivaX,na primer...🤣🤣🤣

Poslednja izmena:
Razmisljam se vratiti Teslu od prošle subote a uzeti ovaj za 2000 razlike smart opet je malo bolje

Taj smart verujem da radi u stilu "neće, neće pa stane". Kod tih jeftinih televizora uvek sam pre za varijantu nekog kineskog boxa i klot tv.

Realno, čak i midrange smart TVi "štuckaju", moj novi TCL sa GoogleTV radi super ali isto uspori ponekad, a u odnosu na recimo Laki Box od Oriona prosto leti.

Neki put ne pise da ima oni 150 din za "Naknada za plaćanje pouzećem gotovinom" i ti mislis super ali uvek obrade i dodaju ih u racunu

Interesuje me kad kupujete od njih,ja sad prvi put uzimam preko aplikacije.Kliknuo na opciju 6 rata,ubacio karticu,stigao mi SMSom kod da ukuca zbog plaćanja.Sve to odradim ali mi još ništa nije skinulo s računa.A u korpi mi stoji taj artikal da je poručen.Je l treba opet da idem na opciju kupi ili kako?užU stvari,kako vam stoji u korpi kad nešto naručite?Meni i dalje stoji opcija KUPI?

Imam očigledno problem sa dodavanjem kartice,zato i nije izgleda prošla porudžbina.Pisao sam im pa čekam da mi odgovore.

Sad se pisao sa njima i kažu mi da probam preko web pretraživača.Probao sam i tako i preko aplikacije,i obe kartice da ubacim i ništa.Inače sam sve pokušavao preko telefona.Baš neprijatno iskustvo odmah na početku.

Sad se pisao sa njima i kažu mi da probam preko web pretraživača.Probao sam i tako i preko aplikacije,i obe kartice da ubacim i ništa.Inače sam sve pokušavao preko telefona.Baš neprijatno iskustvo odmah na početku.
Mozda je trenutno neki bag, meni ne prihvata dinu, cak sam probala iz različitih banaka mislila sam da je do moje kartice problem međutim ne ni ta druga nije htela, a master radi normalno za isti taj račun za koji je i dina ko će ga znati

Oni kažu kao da kod njih mogu da prodju kartice,u fazonu možda moja banka ima problem sa elektronskim bankarstvom.Ne znam kako mi onda bez problema skida YT,Spotify i ostalo.Lupaju gluposti....

Oni kažu kao da kod njih mogu da prodju kartice,u fazonu možda moja banka ima problem sa elektronskim bankarstvom.Ne znam kako mi onda bez problema skida YT,Spotify i ostalo.Lupaju gluposti....
Mislim da je do njih neki problem jer meni takodje na drugim sajtovima radi dina najnormalnije samo kod njih nece

Problem je ipak do j.bene banke,pošto i kod njih neće sa njihovom karticom da prihvati.Tako da sam kliknuo na opciju plati uplatnicom i prošlo je s tim što moram sad sve platiti odjednom ali nema veze.

Moram samo da pohvalim podršku pošto su bili ažurni da mi objasne a TV neće stići sutra već u utorak ili sredu jer će biti uplaćeno uplatnicom.Nadam se da će ovi lu.aci iz Intese rešiti taj problem uskoro.

Nazad
Vrh Dno