Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ljudi, 10k televizor, ne znam šta ste očekivali. :D

Ako je falican displej onda odmah trazis nov, ako probija pozadinsko osvetljenje onda to je sto je manje vise...

Zna li neko možda kod za eon daljinac da zameni fabrički za vol+ i vol-?

Bacio sam pogled na dodatno osiguranje koje sad nude uz većinu artikala i ima baš wtf momenata:
Isključene su sve obaveze Osiguravača u slučaju da je:
...
2. Oštećenje prouzrokovano spoljašnjim događajima kao što su... talasi pritiska koje stvaraju letelice i drugi leteći objekti koji lete brzinom svetlosti ili brže;
:oops:

Ne znam je li prava tema.. porcuio prosle nedelje neke patike, trazio isporuku na paketomat. Dobio mejl da je paket u paketomatu, otisao na Nis pumpu, tamo kazu nema paketa, zvao call centar kazu "imsju potrskoca,molimo za strpljennje". Od tada nikakav info nemam, to je bilo u ponedeljak...

Pisao Ananasu jutros, odmah se javili, dali nalog kuriru da pokupi i nosi u Promobi.
Evo da se javim sa epilogom, 15.05. kurir pokupio, 21.05. vec vracen usisivac sa zamenjenim motorom...Sta sve ljudi pisu, ja sam odusevljen kako su brzo sve odradili, na to sve agent iz Ananasa je bio preljubazan i zauzeo se maksimalno da isprati slucaj.

Ima li danas sneak peek sutrašnjeg televizora kao prošli petak?
Nema, koliko sam primetio.

Pitanje, kako da preusmerim porudžbinu na paketomat (City Express), obzirom da nemam njihov kod? Nikad mi ne stigne poruka od City ekspresa da mi stiže porudžbina, uvek me samo zove dostavljač kad treba da uruči paket.

hbt, porucio sam rice cooker juce, pise isporuka od 2-5 juna. Zasto im treba toliko za isporuku? Ja kontao stize za par dana, ima da cekam 2 nedelje na kraju..
Stizale mi stvari iz Kine nekad za krace vreme :D

hbt, porucio sam rice cooker juce, pise isporuka od 2-5 juna. Zasto im treba toliko za isporuku? Ja kontao stize za par dana, ima da cekam 2 nedelje na kraju..
Stizale mi stvari iz Kine nekad za krace vreme :D
Realno je da ti stigne sledeće nedelje. Stavljaju duže vreme dostave, ali uvek bude ekspresna dostava, u roku od par dana, makar kod mene je tako.

Prijatelji rekla mi je jedna poznanica da su poceli da dijele vaucere za ljude koji porucuju na njihove paketomate izgleda oce to da promoviraju, ona kaze vec je dobila 1000 dinara posle 2 kupovine. Ja bogami vec krenuo sve sto porucim da salju tamo pa da vidimo

Od 20.5. Piše da je porudžbina preuzeta od strane kurira. Dostavljač city express

Da li se nekom slično dešavalo da toliko dugo čeka? Za rok isporuke piše 27.-30. Maja. Klima je u pitanju…

Od 20.5. Piše da je porudžbina preuzeta od strane kurira. Dostavljač city express

Da li se nekom slično dešavalo da toliko dugo čeka? Za rok isporuke piše 27.-30. Maja. Klima je u pitanju…
Ja u vecini slucajeva cekam po nedelju dana iako je paket preuzet i stoji kod njih u magacinu🤷🏻‍♂️

Koliko ranije se sazna koji će tv sutra biti na popustu?

Ranije su slali mejl dan unapred, danas nisam dobio ništa (čak ni uobičajeni dnevni "spam"). Možda su videli da sam pazario prošli put, pa računaju da mi više ne treba tv. 😅

Kakva su Vam iskustva sa poručivanjem od Sparka ?Je l stize na vreme i u kakvom stanju?😄

Merkam TV na njihovom sajtu na akciji do 25.5. pa ako bih u nedelju naručio,vrv bi stiglo u utorak.

Nazad
Vrh Dno