Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ja sam drugi naručio za drugara, čekam da se odluči da li uzima ili ne, tako da postoji mogućnost da ako ne uzme može neko da ga preuzme umesto njega (ako je iz Niša) da ne bih otkazivao ili ga davao na oglas. Znaću do ponedeljka kakva je situacija.

Koliko ranije se sazna koji je tv sledeće subote na popustu?

Daleko je subota.. a bice i sutra spektakl! :p

Untitled.png

Do sad sam na ananasu kupovao samo od spark-a. Zbog toga imam jedno pitanje:
Šta se dešava sa garancijom ako na ananasu kupim nešto od neke druge firme. Konkretno, kupim neki tehnički uređaj sa ananasa gde je prodavac npr. PC Practic. Da li garanciju (sutra ako zatreba) ostvarujem preko ananasa ili PC Practic-a?
Da li je ista situacija kao da sam direktno kupio u toj drugoj firmi ili je prodavac ananas?

Ako nesto bude zovi tog ko ti je poslao fiskalni. Bice brze i jednostavnije. Ja sam tako uradio za ssd koji mi je rikno posle mesec ipo ~ odma' se obratio direktno UPSONU novi stigo za nedelju dana bez troskova

Cak mozda tamo imas i 3 god garanciju za razliku od ananasa i artikla

Drugar je odustao od TV-a pa ako je neko zainteresovan (po mogućstvu iz Niša) mogu da mu ustupim Tv (Tesla 40E325BF). Ponuda je aktuelna u narednih par sati, ako se niko ne javi otkazaću tu porudžbinu.

Znam da je neko porucivao ovu veliku kantu scitec proteina,da li treba da ima da se odlepi nesto kada se skine poklopac (ova moja nije imala nista sto mi sumnjivo) i da li ima onu mericu da ne butam po proteiny ako nema🤣

Prilozi

• IMG_5844.png
    IMG_5844.png
    534.1 KB · Pregleda: 51
Nema folija, ima merica unutra.

@delboy Moze da se otkaze koliko znam sve zavisi kad oni obrade, da li je to par sati ili par dana?

Ma znam da može da se otkaže, nego sam mislio da ako je neko hteo da kupi a nije uspeo da mu prosledim, po nabavnoj ceni naravno.

Jesu li nekome već poslali subotnji tv? Moj od juče ujutru stoji spakovan.

Meni je kurirska sluzba juce preuzela, ocekujem danas isporuku.

I kakav je? 😂 Znam da se ne može očekivati nešto posebno ali barem da relativno brzo menja kanale je dovoljno.

Meni je preuzeo kurir juce, ali nema nista od isporuke danas, nije stigao email verovatno će sutra isto Aks, smuci mi se kada vidim da mi pošalju aksom jer su katastrofa za isporuku kasne uvek

Meni javili preko emaila i Aks poslao Viber poruku da je isporuka danas.

A jel ananas sigurno salje email da je danas isporuka, posto mi nista nije stiglo, da ne cimam onda nikog da ceka paket.

Stigao tv. Pozitivno sam iznenađen brzinom i kvalitetom slike. Iako je VA uglovi gledanja su odlični. Kanale slaže kako treba na Supernova kablovskoj kada se odabere LCN prilikom skeniranja. Zvuk je loš, kao da slušam laptop zvučnike ali ok. Sve u svemu super kupovina za 10k.

Stigao i meni. Za ove pare odličan tv, slika je stvarno skroz korektna. Jedino što mi se ne sviđa je stalak pošto mi nije okačen na zid. Plastičan je i tv baš ljulja na najmanji dodir.
Da, i zvuk nije nešto posebno. Ali ***, to su te pare.

Meni je stigao i sad sam ga namestio i odma razočarenje. Imam i vertikalnu i horizontalnu liniju na trećini TV a. Slika je za taj novac ok ali ovo me baš iznervira.

Au bre kakav zvuk, ovo moje uši ne mogu slušati...kao radio tranzistor. Moj Samsung star 20 godina za ovo je neuporedivo.

Nazad
Vrh Dno