Imaš ovu temu na sajtu, pa možeš da ispratiš. Ja konkretno nisam nikad ništa kupio na sajtu bez vaučera. Nekako mi nema smisla kad znam da uvek ima vaučer i da može povoljnije.Ne zurim ali kao sto rekoh, ne koristim taj sajt pa nemam blage veze sa tim kuponima i sl. Thx na savetu.
Nema. Mora da smo potrosili sve, nema ga ni na mastercard sajtu.
Potrosene su zalihe jos 29. aprila, pise na Ananas stranici akcije, negdje u sredini ili dnu, mislim da je pod *.
Pa da, i posle možete kad god iskoristiti ostatak važi čini mi se godinu danaMože li neko uputstvo za korišćenje poklon kartice zajedno sa kuponom? Ako kupim recimo poklon karticu od 35000 za 30000 sa kuponom od 5000, i na proizvod od 35000 iskoristim kupon od 5000, sa poklon kartice skinem 30000 i ostane mi 5000 na njoj?
Svakako, nigde neces naci TV ispod 10k, cak i ovakav.720p 32" po bilo kojoj cijeni u 2025 je samo za "taštinu sobu".
A tek da ne pričamo da 1080p ima neku veliku poentu na 32", pa i da može da se nađe, što je retkost.Svakako, nigde neces naci TV ispod 10k, cak i ovakav.
Vratiće kroz par danaKakva je procedura ako se otkaze porudzbina, za koju jos uvek ne pise da je preuzela kurirska sluzba, a placena je karticom? Da li moram da ih zivkam, ili sami u nekom trenutku vrate sredstva na karticu sa koje je placeno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari