Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ne zurim ali kao sto rekoh, ne koristim taj sajt pa nemam blage veze sa tim kuponima i sl. Thx na savetu.

Ne zurim ali kao sto rekoh, ne koristim taj sajt pa nemam blage veze sa tim kuponima i sl. Thx na savetu.
Imaš ovu temu na sajtu, pa možeš da ispratiš. Ja konkretno nisam nikad ništa kupio na sajtu bez vaučera. Nekako mi nema smisla kad znam da uvek ima vaučer i da može povoljnije.

Danas izgleda nema Mastercard vaučera, probao sam više puta i ništa. Da li je neko uspeo da ga "progura"? :)

Nema. Mora da smo potrosili sve, nema ga ni na mastercard sajtu.

Potrosene su zalihe jos 29. aprila, pise na Ananas stranici akcije, negdje u sredini ili dnu, mislim da je pod *.

Naručio u utorak 2 puta po dve gume (odvojeno zbog vaučera, Spark je u pitanju). Rok isporuke bio 12. do 14. međutim juče stigao jedan par, danas drugi.

Inače gume su 0925 i 1025 (proizvedene u 9. i 10. nedelji ove godine), nisu mi poslali neke iz magacina od pre 2 godine.

Neka se teraju sa njihovim vaučerima, lakše ću da dobijem na lotou nego da ubodem vaučer. Ceo dan pokušavam od kad su javili i ništa, verovatno su pustili sve odmah i otišlo za minut.

Ne sviđa mi se kada stavim nešto u korpu ,ne mogu da naručim samo nekoliko artikala ,na primer da čekiram šta hoću da kupim a ono drugo da ostane u korpu.
Nije toliko bitno ali mi često služi kao podsetnik ,možda kupim kasnije ,ovako ako izbrišem iz korpe posle moram da tražim ponovo

A da kliknes na srce pa da dodas u "listu zelja"?

Ima lista zelja ali gde god da kupujem na ozbiljnim sajtovima mozes iz korpe da izaberes sta ces da kupis a ostalo ostaje za sledeci put.
I mene iritira sto to na Ananasu ne moze.

I naravno već rasprodato, koga li lažu kad napišu ovako 100 komada 😂

Juce su najavili da ce biti u 12h ponuda, ja cekao i odmah narucio. Verujem da su mnogi tako, pa je zato brzo i otislo

Već oko 11:55 je bila spuštena cena, ja sam se nadao da će ipak biti nešto bolje od ovog krša, ali ćorak.

720p 32" po bilo kojoj cijeni u 2025 je samo za "taštinu sobu".

Može li neko uputstvo za korišćenje poklon kartice zajedno sa kuponom? Ako kupim recimo poklon karticu od 35000 za 30000 sa kuponom od 5000, i na proizvod od 35000 iskoristim kupon od 5000, sa poklon kartice skinem 30000 i ostane mi 5000 na njoj?

Može li neko uputstvo za korišćenje poklon kartice zajedno sa kuponom? Ako kupim recimo poklon karticu od 35000 za 30000 sa kuponom od 5000, i na proizvod od 35000 iskoristim kupon od 5000, sa poklon kartice skinem 30000 i ostane mi 5000 na njoj?
Pa da, i posle možete kad god iskoristiti ostatak važi čini mi se godinu dana

Kakva je procedura ako se otkaze porudzbina, za koju jos uvek ne pise da je preuzela kurirska sluzba, a placena je karticom? Da li moram da ih zivkam, ili sami u nekom trenutku vrate sredstva na karticu sa koje je placeno?

Nazad
Vrh Dno