AOC Monitor 27B3HA2 27" u utorak je bila cena 8490 uz vaucer ako placas master karticom.Gde - koji?
Prijavite šta konkretno, da imamo predstavu.Postalo im je sve ucestalije otkazivanje “spakovanih” porudzbina, gde kupovina sa vaucerima posebno gubi smisao za nas kupce!!!
Ja poručila juče patike neke i pampers pelene sa master vaucerom, pampers spakovan a patike otkazane🙄 ovo mi je prva porudzbina koja mi je otkazana za ovih par godinaPrijavite šta konkretno, da imamo predstavu.
Pa verovatno je to u pitanju, jer sada stoji da su rasprodate, ali dobro bar iskoristih deo vaucera za pelene 😆Možda nema broj.
Meni su tako otkazali bez komentara, posle videh da nema taj broj
Ljudi, koja je najlakša diverzija da uzmem gume preko ove fore? Da narucim isti dan sa 4 razlicite kartice? Neverujem da može sa iste 4 narudžbine?
Master vaucer nije ograničen koliko puta dnevno, možeš više putaLjudi, koja je najlakša diverzija da uzmem gume preko ove fore? Da narucim isti dan sa 4 razlicite kartice? Neverujem da može sa iste 4 narudžbine?
Ja čak mislim da sam sinoć pokušao nešto malo pre 23h i nije mi prolazio kod. Ili nisam primetio koliko ima sati, pa je definitivno bilo nakon 23h.Kako smara što dnevni kodovi traju do 23.00 😂
Poručio 2x mastercard vaučerom i uštedeo 5.000 na 27" monitor + mikrotalasnu i taman hteo i bežični usisavač i sad moram da čekam nedelju dana jer utorak se na ananasu završava u 23.00.
Tja. Al ajde. Umesto 21.300 platio 16.300. Zbilja se ne sećam da je u Srbiji bio sajt sa ovakvim iskustvom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari