Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Gde - koji?

Postalo im je sve ucestalije otkazivanje “spakovanih” porudzbina, gde kupovina sa vaucerima posebno gubi smisao za nas kupce!!!

Možda virtuelne kartice ako tvoja banka podržava?

Nemam ni karticu, moraće kolega da mi bude žirant :D U temi za Vaučere kaže jedan član da može više puta isti dan se iskoristi vaučer

Mogu da se "sabiraju" kuponi? Tj. da se više kupona upotebe za isti artikal?

Nikad.

U koliko sati otvaraju ajaje vaučer. Evo prošlo 10 i ništa

Ja gledah da naručim neki tepih i piše zelenim slovima BESPLATNA DOSTAVA, međutim dole piše procenjena cena isporuke 790 din? Šta to znači?
1000010808.jpg

Mislim da su gabariti i/ili težina preko limita za besplatnu dostavu, provjeri to.

Gledam im ovu danasnju ponudu do 30% na hranu i pica
Slucajno naleteh na akciju;
Heineken pivo 0.25 paket + Rosa 1.5 paket po ceni od 3.400RSD ako se ne varam 24 komada dolazi u paketu
Dok to isto pivo kosta 120RSD po komadu 24x120=2.880
A to isto pivo u DIS-u mozemo naci za 110RSD.
🤦

Ne znam kako oni ovo gledaju, izgleda ono 'ako prodje prodje'.
:geek:

Poslednja izmena:
Rosa je oko 70 dinara, znači plus 420 dinara za Rosu.

Kako smara što dnevni kodovi traju do 23.00 😂

Poručio 2x mastercard vaučerom i uštedeo 5.000 na 27" monitor + mikrotalasnu i taman hteo i bežični usisavač i sad moram da čekam nedelju dana jer utorak se na ananasu završava u 23.00.

Tja. Al ajde. Umesto 21.300 platio 16.300. Zbilja se ne sećam da je u Srbiji bio sajt sa ovakvim iskustvom.

Izgleda da više ne mogu da budem član ananas plus kluba. Isteklo mi ranije, kupio sa snimljenom karticom za 28k i ništa se nije desilo, nisam dobio.

Ima li neka posebna fora? Piše za kupovinu preko 6k da se dobija.

Samo utorkom važi Mastercard popust i samo ako se upiše kod u polje predviđeno za to.

Moram i da pohvalim dostavu.

Juce poručio monitor. Danas stigao na adresu.

Kako smara što dnevni kodovi traju do 23.00 😂

Poručio 2x mastercard vaučerom i uštedeo 5.000 na 27" monitor + mikrotalasnu i taman hteo i bežični usisavač i sad moram da čekam nedelju dana jer utorak se na ananasu završava u 23.00.

Tja. Al ajde. Umesto 21.300 platio 16.300. Zbilja se ne sećam da je u Srbiji bio sajt sa ovakvim iskustvom.
Ja čak mislim da sam sinoć pokušao nešto malo pre 23h i nije mi prolazio kod. Ili nisam primetio koliko ima sati, pa je definitivno bilo nakon 23h.
Ko mi kriv kad se premišljam dugo.

Ima 500 vaučera po utorku, samo sam ja iskoristio 4kom i bar još 10kom ljudi koje poznajem. Znači preko nedelje izaberete šta hoćete i kad dođe utorak kupuj! 😂

Nestalo između dodavanja u korpu i sledećeg koraka... 😑

Prilozi

• Screenshot_20250426-112429.Opera.png
    Screenshot_20250426-112429.Opera.png
    460.6 KB · Pregleda: 134
Nazad
Vrh Dno