Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jel može neko da mi objasni gde to nalazite vaučere, ako toga još uvek ima? Imam u korpi oko 60.000 RSD, a nigde nema ništa osim popusta koji mi je uračunat.

Mastercard utorkom sam iskoristio u četvrtak, tako da probajte, možda nisu potrošeni.

Bravo za ovo, iskoristio upravo. :)
Nego... vidim 2 štapa po 16GB DDR4 RAM memorije za PC, prodavac SPARK, povoljno. Ako bih uzeo, pa ne odgovara, da li bi bio problem kod zamene?
Zamena ne postoji. Samo povraćaj robe u roku od 14. dana, bez ikakvih problema, ukoliko ti ne odgovara ili je jednostavno više ne želiš.

Hteo bih da naručim jedan proizvod na Ananasu u vrednosti od 8900din, da li postoji neki vaučer za popust trenutno?

Hvala :)

Bude 1000din popust preko 5000. Najbolje sačekaj utorak i dodaj još nešto da bude 10000, onda imaš popust 2500 ako plaćaš MasterCardom

@daxyco onda lagano mozes da uzmes jedan od ova dva motitora za 7500 din??

Tako je, samo dodaš neku sitnicu da pređe 10.000.

Bude 1000din popust preko 5000. Najbolje sačekaj utorak i dodaj još nešto da bude 10000, onda imaš popust 2500 ako plaćaš MasterCardom
Nažalost, nemam mastercard :(

Nadam se da će biti neki kupon uskoro:)

@daxyco onda lagano mozes da uzmes jedan od ova dva motitora za 7500 din??

Zanimljivo, poručio sam ovaj AOC 22. aprila. Tih dana je koštao 10.990 + vaučer. Videćemo koliko će koštati u utorak s obzirom da mi je stigao u sredu 23. taman se uklapa u 14 dana povrata.

Sreća pa sam sačuvao ambalažu. A i shvatio da nemam pincetu u kući 🙃

Poslednja izmena:
Ako neko ima visak onaj -500 na 4000+ pm 🍻

da li sada stizu TV i monitori fabricki upakovani ili ih otvaraju zbog provere i sl.
sta jos moze da se kupi za oko 10000

Da li je moguće kombinovati Mastercard vaučer (utorkom) sa još nekim vaučerom (na primer 5000 za 35000)?
Jel probao neko?

Nema od toga nista, 1 polje za unos vaucera za 1 vaucer...

Meni ne prolazi mastercard vaucer. Je li ima neki vremenski okvir kad njima samo pocinje utorak ili su potrosili sve?

Meni ne prolazi mastercard vaucer. Je li ima neki vremenski okvir kad njima samo pocinje utorak ili su potrosili sve?
Nema više, i ja sam ispušio, a čekao Utorak. Piše potrošeno sve, zaključno sa 29.04. a neki lik napisao da mu je u četvrtak prošao Mastercard2500. Stvarno su idioti nekad. Plus što nigde nije pisalo da je ukupan broj vaučera ograničen, i trebalo je da traje do 27.05.

Nema više, i ja sam ispušio, a čekao Utorak. Piše potrošeno sve, zaključno sa 29.04. a neki lik napisao da mu je u četvrtak prošao Mastercard2500. Stvarno su idioti nekad. Plus što nigde nije pisalo da je ukupan broj vaučera ograničen, i trebalo je da traje do 27.05.
Mozda i bolje, ionako sam hteo sat da kupim, a ne moram 😂

Pisalo je u samom tekstu promocije da je kampanja ograničena dok se ne potroše resursi za kampanju.

A evo i updejta

Prilozi

• Screenshot_20250506_095251_Chrome.jpg
    Screenshot_20250506_095251_Chrome.jpg
    146.6 KB · Pregleda: 82
Hteo bih da naručim jedan proizvod na Ananasu u vrednosti od 8900din, da li postoji neki vaučer za popust trenutno?

Hvala :)
Ako neko ima vaučer za preko 5000 a da mu nije potreban, značilo bi mi dosta:)

Nazad
Vrh Dno