Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Evo da se pohvalim, dve nedelje sam igrao igru za vaučere i svaki dan izvukao vaučer od 500 din. Ima li neko jači?
p.s. Ne tražim vaučer i slično, samo se hvalim.
Imam ja, isto sve po 500 :D Aj da nisam nikad kupovao, nego jesam pa valjda mi ne daju jer sam lepo ranije koristio vece vaucere hehe :)

Što ih ne postavite u novootvorenoj srodnoj temi?:) Jes' da nam ih ne manjka...
Sve brojeve sam iskliktao do sad. Jedino da probam tu "foru" sa ubacivanjem frižidera, mašina ili sl. u korpu.

Da li neko zna, ukoliko se otkaže porudžbina na ananasu plaćena karticom, da li se mogu ta "rezervisana sredstva" iskoristiti za neku drugu porudžbinu pre nego što ih vrate pošto sam čitao da taj postupak vraćanja traje duže, ili ipak rezervišu nova sredstva? Uglavnom, naručio sam neki wi-fi adapter, ali mi je kolega u drugoj temi predložio jedan drugi koji je mnogo bolji, a u sličnom du cenovnom rangu, a porudžbina za ovaj prvi adapter i dalje nije prihvaćena tako da imam još fore za otkazivanje.

Da li neko zna, ukoliko se otkaže porudžbina na ananasu plaćena karticom, da li se mogu ta "rezervisana sredstva" iskoristiti za neku drugu porudžbinu pre nego što ih vrate pošto sam čitao da taj postupak vraćanja traje duže, ili ipak rezervišu nova sredstva? Uglavnom, naručio sam neki wi-fi adapter, ali mi je kolega u drugoj temi predložio jedan drugi koji je mnogo bolji, a u sličnom du cenovnom rangu, a porudžbina za ovaj prvi adapter i dalje nije prihvaćena tako da imam još fore za otkazivanje.
U teoriji moze, u praksi ne. Mislim ne bi mogao ti da iskoristis nego sam Ananas da ti prebaci na drugu nardzbinu ali to na taj nacin niko ne radi.

Evo sada sam se raspitao kod njih, oni kažu da je rok 48 sati za povraćaj sredstava od otkazivanja porudžbine. Zvao sam i banku oni su rekli da sredstva mogu da mi vrate odmah ukoliko oni pošalju sms da je stornirana porudžbina, tako da da li neko zna da li je ananas to šalje? Koristim master Unicredit.

Poruči novi adapter a sredstva kad budu biće. Ne verujem da će neko u ananasu da šalje SMS tvojoj banci. Svakako su na tvom računu za 2-3 radna dana.

Poruči novi adapter a sredstva kad budu biće. Ne verujem da će neko u ananasu da šalje SMS tvojoj banci. Svakako su na tvom računu za 2-3 radna dana.

Kako se uzme, Meni su umela da ostanu rezervisana sredstva mesec dana koliki je rok za rezervaciju i tek onda se vrate u raspoloziva.
Dopisiivao se sa njima ali uzalud, samo je jedan bio dovoljno posten da mi kaze da ce po isteku 30 dana da se vrate kao raspoloziva sredstva.

A rezervisana sredstva ne mogu da se iskoriste za drugu kupovinu, To bi drasticno iskomplikovalo zivot i Ananasu i bankama, sto bi to radili...

Tako sam i pretpostavljao za sredstva, al' rekoh ajde da pitam:D
Inače, pošto mi je ovo prvi put da naručujem proizvod koji nije a-brzo, pretpostavljam da je onaj rok za isporuku malo preteran? Verovatno od potvrde porudžbine bude kod kurira već sutradan, samo ne znam zašto im na sajtu stoji onako daleko vreme isporuke (tipa tek početkom marta)... 🤔

Primenio sam kod, ali se ne vidi u ukupnom zbiru.

Narucio od bc group pre par dana, sad vidim rok isporuke je od 1.marta. Da li ima sanse da to dodje ranije? Neka skorija iskustva sa ovim prodavcem?

Jel dostavlja Cityexpress vikendom? Danas stigao fiskalni račun od ananasa pa ne znam kad da očekujem pošiljku, ne znam zašto nam ne šalju i broj paketa uz račun...

Jel dostavlja Cityexpress vikendom? Danas stigao fiskalni račun od ananasa pa ne znam kad da očekujem pošiljku, ne znam zašto nam ne šalju i broj paketa uz račun...
Ne, ili ce danas ili u pon

Pa teško danas, stigao tek pre 15 min mejl 😆... Ali hvala!

Mene su bas za Ananas zvali subotom za isporuku, tako da nije nemoguce..

Slusalice narucene 14.2.2025 stigle danas. bc grupa prodavac a kurir City Express.

Da ako vozi post expres oni rade i subotom,a city i aks ne voze vikendom

Zvao me i predstavio se preko telefona kao "potrcko" i rekao da imam paket sa Ananasa. Nisam bio kuci pa je u ponedeljak doneo City Express...

Imam 2 proizvoda od Sparka u korpi i za jedan(ispod 2000) mi naplacuje postarinu. A oba salju Spark. Glupost

Iako su oba Spark, verovatno je jedan abrzo, a drugi nije. Razlikuje se magacin, zato ti naplaćuju poštarinu za artikal koji ima cenu manju od 2000din.

Ćao, evo svezeg iskustva. Porucio sam artikal, shvatio da sam od pogresnog prodavca, otkazao pre pakovanja i novac je vracen iste sekunde kao i vaucer koji sam iskoristio.

Juče za kupovinu od 3000 uz vaučer od neke leve prodavnice nisam imao trošak dostave, iako je paket gabaritniji, a danas od Sparka za isti iznos, traže plaćenu poštarinu!

Ma juče bile merdevine i neke makaze, a danas prekidači i utičnice za struju!
Evo sada traži plaćanje dostave za istovetan paket kao juče, možda zbog vikenda.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno