Na sajtu zeza, na app moram par puta da stavimNe radi mi ubacivanje u listu želja, još neko možda?
Na sajtu zeza, na app moram par puta da stavimNe radi mi ubacivanje u listu želja, još neko možda?
Imam ja, isto sve po 500Evo da se pohvalim, dve nedelje sam igrao igru za vaučere i svaki dan izvukao vaučer od 500 din. Ima li neko jači?
p.s. Ne tražim vaučer i slično, samo se hvalim.
U teoriji moze, u praksi ne. Mislim ne bi mogao ti da iskoristis nego sam Ananas da ti prebaci na drugu nardzbinu ali to na taj nacin niko ne radi.Da li neko zna, ukoliko se otkaže porudžbina na ananasu plaćena karticom, da li se mogu ta "rezervisana sredstva" iskoristiti za neku drugu porudžbinu pre nego što ih vrate pošto sam čitao da taj postupak vraćanja traje duže, ili ipak rezervišu nova sredstva? Uglavnom, naručio sam neki wi-fi adapter, ali mi je kolega u drugoj temi predložio jedan drugi koji je mnogo bolji, a u sličnom du cenovnom rangu, a porudžbina za ovaj prvi adapter i dalje nije prihvaćena tako da imam još fore za otkazivanje.
Poruči novi adapter a sredstva kad budu biće. Ne verujem da će neko u ananasu da šalje SMS tvojoj banci. Svakako su na tvom računu za 2-3 radna dana.
Meni je stizalo od tog prodavca dva puta pre roka i to po par dana preNarucio od bc group pre par dana, sad vidim rok isporuke je od 1.marta. Da li ima sanse da to dodje ranije? Neka skorija iskustva sa ovim prodavcem?
Za moju porudzbinu je rok od 26.02. do 03.03, a na dostavi je danas.Narucio od bc group pre par dana, sad vidim rok isporuke je od 1.marta. Da li ima sanse da to dodje ranije? Neka skorija iskustva sa ovim prodavcem?
Ubacio sam trosed i TV u korpu da probam. Opet dobio 500.Sve brojeve sam iskliktao do sad. Jedino da probam tu "foru" sa ubacivanjem frižidera, mašina ili sl. u korpu.
Ne, ili ce danas ili u ponJel dostavlja Cityexpress vikendom? Danas stigao fiskalni račun od ananasa pa ne znam kad da očekujem pošiljku, ne znam zašto nam ne šalju i broj paketa uz račun...
Da ako vozi post expres oni rade i subotom,a city i aks ne voze vikendomMene su bas za Ananas zvali subotom za isporuku, tako da nije nemoguce..
Da ako vozi post expres oni rade i subotom,a city i aks ne voze vikendom
Ćao, evo svezeg iskustva. Porucio sam artikal, shvatio da sam od pogresnog prodavca, otkazao pre pakovanja i novac je vracen iste sekunde kao i vaucer koji sam iskoristio.Da li neko zna, ukoliko se otkaže porudžbina na ananasu plaćena karticom, da li se mogu ta "rezervisana sredstva" iskoristiti za neku drugu porudžbinu pre nego što ih vrate pošto sam čitao da taj postupak vraćanja traje duže, ili ipak rezervišu nova sredstva? Uglavnom, naručio sam neki wi-fi adapter, ali mi je kolega u drugoj temi predložio jedan drugi koji je mnogo bolji, a u sličnom du cenovnom rangu, a porudžbina za ovaj prvi adapter i dalje nije prihvaćena tako da imam još fore za otkazivanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari