Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Sa nečim ima veze sigurno, van teorija zavere evo meni je zapalo za oko da ako stavim na stranu što nisam dobio ništa preko 500din sada ima mnogo dugo vremena od kako je prošlo da nisam dobio od njih poruku na viber sa nekim kodom. Za isto to vreme masa je ovde delila kodove koje je dobijala na obaveštenjima. Tako da eto čist slučaj diskriminacije po nekom njima znanom osnovu.
A kupovao sam dosta na ananas imam sigurno blizu 100k potrošenih tamo i član sam a+ kluba tako da ne kapiram poentu.
I sada imam spremno 30k za vaučer i rekao sam sebi da ni cvonjka ne trošim kod njih ako mi ne daju vaučer kao aktivnom potrošaču!

A kupovao sam dosta na ananas imam sigurno blizu 100k potrošenih tamo i član sam a+ kluba tako da ne kapiram poentu.
Nisam siguran da znas kako marketing funkcionise, ali sigurno ne funkcionise tako sto ce musteriji koja vec kupuje kod njih davati vaucere. Vauceri se daju da privole nove korisnike da dodju na nivo da trose 100k kao ti.

Ne kažem da nisi delimično u pravu ali svakako funkcioniše i na način da se onome ko troši više daju i određene povlastice. Tako je bar na mnogim mestima gde inače kupujem što kao firma a isto i kao fizičko lice jer svi sad prate i imaju tvoju kompletnu statistiku kao klijenta i čim te nema odma ide smaranje sa takozvanim akcijama i popustima.

Evo moje iskustvo za ovu akciju:
Uvek sam oko 10h igrao igru
Dobijao sam samo 500din
Probao sam da u korpi držim TV i slično, isto i u željama itd.. Nista, samo 500din
Jutros sam natrpao korpu za najskupljim frižiderom, mašinom... I malopre, pre 15min... Zavrtio i 5000....

Tako je bar na mnogim mestima gde inače kupujem što kao firma a isto i kao fizičko lice jer svi sad prate i imaju tvoju kompletnu statistiku kao klijenta i čim te nema odma ide smaranje sa takozvanim akcijama i popustima.
Uzmimo primer mobilnih operatera a koji mozes da proveris na ovom forumu. Mnogi se vode tvojom logikom i ljute na MTS ili Telenor ranije jer kao korisnici od 20-30 godina nisu dobijali nikakve ili bas slabe ponude za obnovu ugovora. Dok novi korisnici ili oni koji podnesu zahtev za prelazak u drugu mrezu dobijaju najvece moguce povoljnosti. To sto se marketi kod nas dogovore da nagruvaju cene pa ti da popust da te ubedi da si dobio super cenu zapravo i nije popust, ali ako tebe ispunjava onda samo napred.

Evo moje iskustvo za ovu akciju:
Uvek sam oko 10h igrao igru
Dobijao sam samo 500din
Probao sam da u korpi držim TV i slično, isto i u željama itd.. Nista, samo 500din
Jutros sam natrpao korpu za najskupljim frižiderom, mašinom... I malopre, pre 15min... Zavrtio i 5000....
Nisam siguran bas 100posto moguce da sam i ja uce imao nesto u korpi i dobio 10000 vaucer, ali ako je bilo to su bile feri kuglice

Koliko je minimalna korpa za vaucer od 1000din?
Stalno dobijam kodove od 500din a tu je min. korpa 3000din.
Ne znam da li negde ima spisak koji kod je za koju kupovinu ?

Sinoc si porucio i jutros ti stigao paket, ili ti je stigla porudzbina na mejl ?

Ja juce oko 18h uradio jednu porudzbinu (Spark prodavac) evo pre sat vremena su dostavili.
Nikad nije bilo ovako brzo.

x0G7CVXk

Haha, da za ananas temu i ja uključujem obaveštenja na meil, da kupim i ja nešto uz vaučer.

Posle obicno koliko oslobode sredstva, kad otlazu porudzbinu.... Prvi put sam unapred platio i otkazase, zbog toga inace nisam nikada pre ni hteo da placam karticom, sem kad su bile MC akcije.

Posle obicno koliko oslobode sredstva, kad otlazu porudzbinu.... Prvi put sam unapred platio i otkazase, zbog toga inace nisam nikada pre ni hteo da placam karticom, sem kad su bile MC akcije.
Prati da ti ne prodje placanje. Ja sasvim slucajno primetio da je proslo placanje od ~210€ za porudzbinu koja mi je otkazanapre mesec dana. Sada cekam povrat kad se sete.

Nazad
Vrh Dno