Mislim da nema razlikeda li možda aplikacija ima neku prednost u odnosu na sajt što se tiče kupona? Da li možda daju češće kupon od 5000 preko app? Da nije to razlog što ne dobijam ništa osim 500?
Mislim da nema razlikeda li možda aplikacija ima neku prednost u odnosu na sajt što se tiče kupona? Da li možda daju češće kupon od 5000 preko app? Da nije to razlog što ne dobijam ništa osim 500?
Nisam siguran da znas kako marketing funkcionise, ali sigurno ne funkcionise tako sto ce musteriji koja vec kupuje kod njih davati vaucere. Vauceri se daju da privole nove korisnike da dodju na nivo da trose 100k kao ti.A kupovao sam dosta na ananas imam sigurno blizu 100k potrošenih tamo i član sam a+ kluba tako da ne kapiram poentu.
Uzmimo primer mobilnih operatera a koji mozes da proveris na ovom forumu. Mnogi se vode tvojom logikom i ljute na MTS ili Telenor ranije jer kao korisnici od 20-30 godina nisu dobijali nikakve ili bas slabe ponude za obnovu ugovora. Dok novi korisnici ili oni koji podnesu zahtev za prelazak u drugu mrezu dobijaju najvece moguce povoljnosti. To sto se marketi kod nas dogovore da nagruvaju cene pa ti da popust da te ubedi da si dobio super cenu zapravo i nije popust, ali ako tebe ispunjava onda samo napred.Tako je bar na mnogim mestima gde inače kupujem što kao firma a isto i kao fizičko lice jer svi sad prate i imaju tvoju kompletnu statistiku kao klijenta i čim te nema odma ide smaranje sa takozvanim akcijama i popustima.
Nisam siguran bas 100posto moguce da sam i ja uce imao nesto u korpi i dobio 10000 vaucer, ali ako je bilo to su bile feri kugliceEvo moje iskustvo za ovu akciju:
Uvek sam oko 10h igrao igru
Dobijao sam samo 500din
Probao sam da u korpi držim TV i slično, isto i u željama itd.. Nista, samo 500din
Jutros sam natrpao korpu za najskupljim frižiderom, mašinom... I malopre, pre 15min... Zavrtio i 5000....
https://forum.benchmark.rs/threads/...nanas-linkova-instant-ban.483957/post-7398332Ne znam da li negde ima spisak koji kod je za koju kupovinu ?
Stvaran je , nisam ni ja poverovao kada sam video, rekoh ma ovo je 1000 dinara, iksoristio ga sinoc, jutros stigla narudzbina'oces da kažeš da 10 000 je stvaran!?
vrlo cesto bude tako brzo, upravo sa sparkom.Ja juce oko 18h uradio jednu porudzbinu (Spark prodavac) evo pre sat vremena su dostavili.
Nikad nije bilo ovako brzo.
Kad pre odeZ89HBhOH
Hvala, uzeo ja.x0G7CVXk
Imaš ne mali broj njih kojima nije teško da imaju uključene notifikacije za ovu temu i onda za svaki novi post sprintaju u njuKad pre ode![]()
Prati da ti ne prodje placanje. Ja sasvim slucajno primetio da je proslo placanje od ~210€ za porudzbinu koja mi je otkazanapre mesec dana. Sada cekam povrat kad se sete.Posle obicno koliko oslobode sredstva, kad otlazu porudzbinu.... Prvi put sam unapred platio i otkazase, zbog toga inace nisam nikada pre ni hteo da placam karticom, sem kad su bile MC akcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari