Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Od kad naplaćuju dostavu za gume? 1790 din piše.

Meni stoje gume u korpi, piše dostava besplatna. Nisam poručio ali mislim da ne bi trebalo da se plaća dostava, barem sa Sparka. Ne znam kako je od drugih prodavaca

Ako su na akciji, tj ako smanje cenu onda naplate dostavu,
Za punu cenu ne ide naplata dostave...
Obrni okreni, dodje te na isto....naravno ne mora da vazi za sve prodavnice i artikle....
Bukvalno treba da se prati... cene znaju da se menjaju na dnevnom nivou, za artikle preko 200eur....

.....na osnovu mog pracenja jednog tv....

Ako su na akciji, tj ako smanje cenu onda naplate dostavu,
Za punu cenu ne ide naplata dostave...
Obrni okreni, dodje te na isto....naravno ne mora da vazi za sve prodavnice i artikle....
Bukvalno treba da se prati... cene znaju da se menjaju na dnevnom nivou, za artikle preko 200eur....

.....na osnovu mog pracenja jednog tv....
Ipak nije tako, ove su gume (navodno) na akciji, pa opet stoji besplatna dostava.

Prilozi

• Screenshot_20250215-102037.png
    Screenshot_20250215-102037.png
    93.3 KB · Pregleda: 131
Sa koliko naloga ste grebali za ovaj od 5000?
Nerealno mi je da od svih nas kuci i drustva i po par naloga ne bude ni jedan u pm.
Max ovaj od 1000 din koje sam podelio

Slucajno otvorih temu i primetim da je naslov teme izbledeo, ne vide ljudi sta pise...
Desetak banovano sa foruma na 2 nedelje. Sledeci put ce biti mnogo duze, ne zanima me koliko ste na forumu.
Ako vam to vredi za par stotina dinara, samo napred.

• Like
Reagovanja: nuk
Наслов теме "забрањено" а већина постова је подела ваучера/кодова.
Да ли је то дозвољено?

Dozvoljena je podela vaučera, zabranjeno je traženje i zamena vaučera u smislu nudim od 5000 tražim od 1000.
Ja bih zabranio i sve učestalije latentno traženje vaučera tipa: "Baš bi mi dobro došao vaučer od 5000, nikako da ga izvučem".

Otisao je i ovaj kod od 1000, da ne trazite bzv.
Podelicu ako bude jos neki

Ja bih zabranio i sve učestalije latentno traženje vaučera tipa: "Baš bi mi dobro došao vaučer od 5000, nikako da ga izvučem".
Naravno da je zabranjeno, takve sam prve banovao, ljudi sa APP nacinom pristupa su mi favorit.
Ono sto nas "boli" u celoj ovoj prici zvanoj "dacu zadnjicu za par stotina dinara" je sto padaju i stari clanovi.
Razmisljam da otvorim temu samo za trazenje vaucera.
Prednost je zastita starijih clanova od kazni, mana sto bi bila navala novih koji su tu samo zbog vaucera.
Probacu nesto, mozda i ispadne nesto dobro.

Наслов теме "забрањено" а већина постова је подела ваучера/кодова.
Да ли је то дозвољено?
Zar i ti, sine Brute...?

Stavi pravilo u temi da mogu da traže samo oni koji imaju staž duži od X godina. Kao što je u razmeni tracker pozivnica ;)

Da, to mi je plan... tipa minimum 6m staza.

Od kad naplaćuju dostavu za gume? 1790 din piše.
Koliko sam video izgleda da naplaćuju dostavu ako je težina guma iznad 30kg. Stavim 3 gume od 8kg u korpu i dostava bude besplatna, kada stavim i četvrtu gumu onda se plaća dostava 1790din. Nema veze da li je guma na akciji ili je redovna cena.

Isto sam probao sa gumama od 10kg težine, ako stavim dve u korpu bude besplatna dostava, onda ubacim i treću u korpu (30kg) i dostava bude 1790din.

Ovo verovatno važi za sve pakete iznad 30kg, nisam probao da li je samo za gume.

Mislim da važi za sve što je gabaritno, meni su isto naplatili za električni šporet dostavu 1790 a za kuhinjski aspirator nisu.

Hvalio sam im sluzbu za reklamacije, ali i oni brljaju.
Imam neke povrate gde su pislali kurira za novi povrat, a ne stari, pa smo jos i permutovali.
Vaucere za reklamacije onoga sto je kupljeno sa famoznim vaucerima od 2000 nisu resili kako treba, jer prvi put da nisu vravali vaucer proporcionalno ili prema vrednosti, nego su samo resetovali stari vaucer, ali uz drugaciji uslov...
Pratim malo i cene mimi Ananasa i mislim da i kod vecih kupaca poput mene dolazi do zasicenja...

Koliko sam video izgleda da naplaćuju dostavu ako je težina guma iznad 30kg. Stavim 3 gume od 8kg u korpu i dostava bude besplatna, kada stavim i četvrtu gumu onda se plaća dostava 1790din. Nema veze da li je guma na akciji ili je redovna cena.

Isto sam probao sa gumama od 10kg težine, ako stavim dve u korpu bude besplatna dostava, onda ubacim i treću u korpu (30kg) i dostava bude 1790din.

Ovo verovatno važi za sve pakete iznad 30kg, nisam probao da li je samo za gume.
Otvoi jos 1 nalog i napravi 2 narudzbine. Po 2 gume i neces preci tezinu.

Dozvoljena je podela vaučera, zabranjeno je traženje i zamena vaučera u smislu nudim od 5000 tražim od 1000.
Pa nisi grumpy cat bez razloga.

Pre 2 meseca mi nisu naplatili.

Podelicu sa vama ovo specificno iskustvo pre nego (nadam se) resim ovo sa korisnickom podrskom
Imam problem sa generalnim narucivanjem na sajtu kao i sa ovim pustim vaucerima, ajde sto ne mogu koristiti ove javne-nema veze, ono, jave kasno a milion ljudi ih jedva iscekuje.
Stvar je u tome da sam ja definitivno ubedjen da je meni udarena neka zabrana sajta... kako, zasto i na osnovu cega... pojma nemam. Prosli put kada sam pokusao naruciti ssd, porudbzbina bi se automatski odbila (novac bi naravno bio skinut) i to u sva 3 pokusaja. Rekao sam drugu da naruci umesto mene, sto je i uspeo najnormalnije.
A sto se tice vaucera, imam jedan generisan iskljucivo za mene, dakle nije javni pa da se razuzme, kao i ove male od po 500 dinara. Ali naravno zbog gore pomenute situacije ne mogu ni njih da koristim iako sam sa korisnickom podrskom zasigurno proverio da vaucer nije bio koriscen, a ja sam naravno prijavljen na taj nalog za koji je dodeljen i ispunio sam sve uslove. Verovatno vazi za SVE vaucere. Pise da ne vazi ili sta vec IAKO NIJE TAKO.
Sta raditi, kome se obratiti ako njih bude bilo briga? Da li je jos neko imao slicno iskustvo? Da li neko ima objasnjenje za ovo??
PREVARA 2.png

Prilozi

• prevaraaa.png
    prevaraaa.png
    35.1 KB · Pregleda: 94
Ne radi mi ubacivanje u listu želja, još neko možda?

Nazad
Vrh Dno