Hahahhaahqh desava se i meni pre desetak dana inter sport takođe sa zujalicom poslao 🤣🤣🤣🤣znači lagano Đak poslao patike sa zujalicom 😂
kako si je skinuo?Hahahhaahqh desava se i meni pre desetak dana inter sport takođe sa zujalicom poslao 🤣🤣🤣🤣
Klještimakako si je skinuo?
Ipak nije tako, ove su gume (navodno) na akciji, pa opet stoji besplatna dostava.Ako su na akciji, tj ako smanje cenu onda naplate dostavu,
Za punu cenu ne ide naplata dostave...
Obrni okreni, dodje te na isto....naravno ne mora da vazi za sve prodavnice i artikle....
Bukvalno treba da se prati... cene znaju da se menjaju na dnevnom nivou, za artikle preko 200eur....
.....na osnovu mog pracenja jednog tv....
Naravno da je zabranjeno, takve sam prve banovao, ljudi sa APP nacinom pristupa su mi favorit.Ja bih zabranio i sve učestalije latentno traženje vaučera tipa: "Baš bi mi dobro došao vaučer od 5000, nikako da ga izvučem".
Zar i ti, sine Brute...?Наслов теме "забрањено" а већина постова је подела ваучера/кодова.
Да ли је то дозвољено?
Koliko sam video izgleda da naplaćuju dostavu ako je težina guma iznad 30kg. Stavim 3 gume od 8kg u korpu i dostava bude besplatna, kada stavim i četvrtu gumu onda se plaća dostava 1790din. Nema veze da li je guma na akciji ili je redovna cena.Od kad naplaćuju dostavu za gume? 1790 din piše.
Otvoi jos 1 nalog i napravi 2 narudzbine. Po 2 gume i neces preci tezinu.Koliko sam video izgleda da naplaćuju dostavu ako je težina guma iznad 30kg. Stavim 3 gume od 8kg u korpu i dostava bude besplatna, kada stavim i četvrtu gumu onda se plaća dostava 1790din. Nema veze da li je guma na akciji ili je redovna cena.
Isto sam probao sa gumama od 10kg težine, ako stavim dve u korpu bude besplatna dostava, onda ubacim i treću u korpu (30kg) i dostava bude 1790din.
Ovo verovatno važi za sve pakete iznad 30kg, nisam probao da li je samo za gume.
Pa nisi grumpy cat bez razloga.Dozvoljena je podela vaučera, zabranjeno je traženje i zamena vaučera u smislu nudim od 5000 tražim od 1000.
Ja bih zabranio i sve učestalije latentno traženje vaučera tipa: "Baš bi mi dobro došao vaučer od 5000, nikako da ga izvučem".
Pre 2 meseca mi nisu naplatili.Koliko sam video izgleda da naplaćuju dostavu ako je težina guma iznad 30kg. Stavim 3 gume od 8kg u korpu i dostava bude besplatna, kada stavim i četvrtu gumu onda se plaća dostava 1790din. Nema veze da li je guma na akciji ili je redovna cena.
Isto sam probao sa gumama od 10kg težine, ako stavim dve u korpu bude besplatna dostava, onda ubacim i treću u korpu (30kg) i dostava bude 1790din.
Ovo verovatno važi za sve pakete iznad 30kg, nisam probao da li je samo za gume.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari