Ukuc'o sam vaucer za besplatn dostavu, i sad nema sanse da ga izbrisem.... jednostavno mi je vezan za korpu za odredjeni artikal....
Izbrisem korpu, ponovo ubacim artikal, i automatski mi povlaci taj vaucer bez opcije da ga izbrisem....
Ja sam iskoristio, i pošto ne planiram preko 30 000 kupovinu do daljnjeg, ako dobijem vaučer okačiću ovdeOtislo i ovo... Valjda je Rade uzeo, a ne neznani junak
Posteno. A ovaj drugi je odlajkovao onaj sto je uzeo. Identitet je poznatJa sam iskoristio, i pošto ne planiram preko 30 000 kupovinu do daljnjeg, ako dobijem vaučer okačiću ovde
bas hteo da ga iskoristim ali su nindze brze od meneVaučer
FoS7K0us
Proslo... Hvala!Probajte i ovaj ali nisam siguran da li radi još.
OZeWXUta
Ne vazi5000 na 30000
69O9BCKY
Ako je Inteza zovi njih, Meni nisu oslobodili sredstava iako sam otkazao porudzbinu i ananas je prihvatio...E sad.. Dok sam kucao poruku u drugoj temi nesto uzeh da saltam troskove i primetim da je prva porudzbina zapravo prosla za otkazan telefon (25000). Okrenem sada ananas i prijavim pa mi je receno da ce me neko kontaktirati po tom pitanju. Ima neko li neki predlog sta bih mogao/trebao da uradim jer nisam siguran koliko su profesionalni citajuci ovu temu?
Hvala, prošao.Kod za `iljadarku, ako nekome treba.. 😎
5Qw9DDPS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari