Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A možda i ananas prati forum i ima skriptu koja disabluje vaučere koje vidi :D

Teorija zavere.

Da nisu vaučeri vezani za nalog?

Ukuc'o sam vaucer za besplatn dostavu, i sad nema sanse da ga izbrisem.... jednostavno mi je vezan za korpu za odredjeni artikal....
Izbrisem korpu, ponovo ubacim artikal, i automatski mi povlaci taj vaucer bez opcije da ga izbrisem....

Probaj da obrises kes u browseru ako se logujes iz njega..

Ja sam iskoristio, i pošto ne planiram preko 30 000 kupovinu do daljnjeg, ako dobijem vaučer okačiću ovde
Posteno. A ovaj drugi je odlajkovao onaj sto je uzeo. Identitet je poznat :)

Inace, od svih grebanja i jurenja vaucera ovo mi je definitivno najmanje zanimljivo.
Ispade najkorisniji vaucer od 500 din.
Onaj od 10000 ionako necemo videti

500
9ZrwhRbq

Nikako 1000 da ubodem 😂

Ne volim da koristim ananas iz vise razloga medjutim keva mi se pozalila da joj telefon lose radi pa joj narucih telefon da je iznenadim. Redmi note 13 pro bio 27000 i uz vaucer me izasao 25000 (213€) sto mi je savrseno odgovaralo. Kako sam ga narucio u periodu kad je bio onaj bag sa vaucerom od 2000 verovatno se zalomilo i meni pa su mi iz tog razloga otkazali porudzbinu. Narucio ga ponovo nedelju dana kasnije uz vaucer od 5000 i telefon je stigao na adresu.

E sad.. Dok sam kucao poruku u drugoj temi nesto uzeh da saltam troskove i primetim da je prva porudzbina zapravo prosla za otkazan telefon (25000). Okrenem sada ananas i prijavim pa mi je receno da ce me neko kontaktirati po tom pitanju. Ima neko li neki predlog sta bih mogao/trebao da uradim jer nisam siguran koliko su profesionalni citajuci ovu temu?

E sad.. Dok sam kucao poruku u drugoj temi nesto uzeh da saltam troskove i primetim da je prva porudzbina zapravo prosla za otkazan telefon (25000). Okrenem sada ananas i prijavim pa mi je receno da ce me neko kontaktirati po tom pitanju. Ima neko li neki predlog sta bih mogao/trebao da uradim jer nisam siguran koliko su profesionalni citajuci ovu temu?
Ako je Inteza zovi njih, Meni nisu oslobodili sredstava iako sam otkazao porudzbinu i ananas je prihvatio...

Na svim zivim nalozima sam izvukao 500din kupon, jos nakupio korpu za onaj od 5000din al ne da mu se :)

Kome je potreban vaučer za 5.000din popusta na korpu od 30.000din, neka se javi ovde javno, pa šaljem privatnom porukom. Mislim da je još uvek validan. :)

Ja sam kupio gume, a trenutno nemam ništa u planu za kupovinu u toj vrednosti, pa neka neko iskoristi.

Edit: Vaučer otišao kod ivan123. :)

Poslednja izmena:
da li možda aplikacija ima neku prednost u odnosu na sajt što se tiče kupona? Da li možda daju češće kupon od 5000 preko app? Da nije to razlog što ne dobijam ništa osim 500?

Nazad
Vrh Dno