Sklopio dva racunara sa 9800X3D koji rade pola godine. Gigabyte a ne ASRock ploca, mozda je to presudiloNema X3D modela u 9XXX seriji koji nije umro.
Kod mene 9700X na Gigabyte X870E AORUS PRO (konfiguracija iz potpisa) sve radi evo već više od pet meseci bez greške, sve je na difoltu sem jedino DDR 5 u AMD EXPO modu na 6800 MHz.Nema X3D modela u 9XXX seriji koji nije umro. Pored njih zasigurno znam za 9950X i 9700X, ostale nisam ispratio jer sam bio zainteresovan isključivo za X3D modele.
Najsigurnije preskociti Asrock i AsusPa da li sto dalje od maticnih ili od procesora iz 9xxx serije? 🤔
Sta je proizaslo iz toga ?procenat problematicnih 13th gen je isto bio mali, pa vidimo sta je sve proizaslo iz toga
Ili još bolje, Motorola, 9000 serija je carovala, Atari, Amiga, Apple, Tandy.... ubiše ih IBM, Intel, MS. i mobilne komunikacije. Intel sve do kasnijih 386/486 nije mogao da ih prevaziđe.Sad je prilika da Cyrix vaskrsne i postane broj 1! 18x86VX512 P15000+ bi uzeo bez razmišljanja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari