Ne znam stvarno, i ova 0803 je bagovita specijalno pri OC. Naponi i freqvencije se ne pogađju, senzori su isto u problemu, sa nekim memorijama DOCP i XMP nemaju vezu sa vezom, me nože da se memorija namesti bez DOCP a napon za nju ostaje isti iako se namesti ručno. Ima još gomila manjih problema. Asus je kao neka "super-marka" a ovamo ni pristojan BIOS da naprave.Ne znam sta ceka Asus da izbaci final verziju biosa ta beta je vec predugo.. Nije da im je to neka skrnava budzet ploca.
Nisu se ni drugi baš proslavili, MSI za Bxxx nema ni AGESA 1.0.0.6. anihov customer support neće da kaže dali može memorija na 3200 uopšte.Pa to... Bio sam siguran da uzimam tu plocu, kad ono ove gluposti ne znam ni koja je dobra alternativa ...
"B" ploče ni ne gledam, x370 minimum. Verovatno ću preći na 1800(x) za koji mesec.
Pa skuplje x370 ploče, Skuplje od ovog Asusu-a na primer.Sta je onda maksimum?
Гигабајт је одлична, наравно ни она није без мана, али бар код мене све ради.kakve su ploce
MSI MB - SOCKET AM4 - X370 GAMING PRO CARBON
GIGABYTE MB - SOCKET AM4 - GA-AX370-GAMING 5
Pa skuplje x370 ploče, Skuplje od ovog Asusu-a na primer.
Nema apsolutno nikakve potrebe za r7 1700 uz bilo koju graficku ako su igre prioritet, r5 1600 bez ikakvih problema izvlaci maksimum iz 1080ti dok za 1080ti SLI mozda zaostaje par %.
R7 serija ima smisla jedino za profi upotrebu.
Napomena ako se igrate u 1080p i 144hz onda iskljucivo Intel i7 amd tu nikako nebitno koji.
Радиће на 3200 сигурно, кад ова моја микрон ради на фабричких 2666@Grunt, jel si siguran za ram? 3200 cl16 je hynix najverovatnije
@rAmA
Jel kod tebe otkljucan fps ili?
Ako je potpuno otkljucan fps i fps je dosta preko refresh rate-a, onda to uopste nije merodavno.
@djokosrb
Ma znam da je Ti model overkill za 1440p planirao sam obican 1080, ali zbog ovih ludih cena mi se 1080ti vise isplati, ako i njega uspem naci sve su rudari pouzimali xD
Iako intel ima nesto veci avg frame, sto je nebitno, frame pacing i (jako cesto) min frame je dosta bolji na ryzenu. Da ne govorimo o i5 vs r5 situaciji, bf1 mp je najbolji primer. E sad, stoji to da dosta ljudi to ne primecuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari