qryak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2015
- Poena
- 205
Pa okačeno je na ovoj istoj strani da je neko uspeo da istopi osmopinski konektor sa RX 9070 XT, koliko sam shvatio i taj čovek je koristio jedan kabel da napaja dva osmopinca na grafičkoj i istopio mu se konektor na kablu koji ide u napajanje. Tako da se ja ne bih s tim igrao. Ne znam koja ti je to matična, ali ti dodatni osmpinci na matičnim pločama uglavnom napajaju pci-e slotove, a pošto moderne grafike svu struju vuku kroz kablove, a praktično ništa kroz pci-e slot, ustvari ti konektori ne služe ničemu. Jedino ako imaš i neke dodatne pci-e kartice, tipa karticu sa dodatnim m.2 slotovima za ssdove, možda bi to tražilo dodatnu struju.Znam da je preporuka da se ide na tri zasebne grane ali s obzirom da je napajanje dosta kvaliteno i jako mislio sam da bi guralo sve to bez problema, plus 9070XT nije veliki potrosac.
Ili da jednostavno idem na Nitro 9070XT ali mi se ona nikako ne uklapa u izgled, celo kuciste sa komponentama je crno-bela kombinacija i sada graficka siva
XFX takodje lepo izgleda ali nestaje u kuciste (u stvari stala bi bez problema ali imam ventilatore bocno i ne moze da stane, bez tih ventilatora staje i 5090 u bilo kojoj dimenziji![]()